Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Vagosman,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Vagosman είπε

@mansa2k άραγε που αποσκοπεί η Νιντυ; Δεν πρόλαβε να διαθέσει dev kits επειδή βιάστηκε να βγάλει το 2 μετά τις διαρροές;

Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως κατά τις φήμες η Ν επέλεξε εταιρίες που θα υποστήριζαν τις ιδιαιτερότητες του NS2 (mouse controls, gameshare, camera,etc). Τώρα πως ακριβώς έγιναν οι τελικές επιλογές είναι άγνωστο. Από εκεί και πέρα παίζουν όλα τα σενάρια που μπορεί να σκεφτεί ο καθένας.

Γιατί ρωτάς εμένα δεν κατάλαβα αλλά anyway...

Επεξ/σία από mansa2k
  • Λύση
Δημοσ.

Επειδή το ψάχνεις γενικότερα με τις ειδήσεις.

Συνοπτικά και μετά την ένταση που έχει δημιουργηθεί με το elder ring και την πτώση των frames σε handheld, η εταιρεία δήλωσε πως δεν έλαβε εγκαίρως dev kits.

Όντως η Νιντυ λένε ότι δίνει προτεραιότητα σε dlss, vrr, chat κ λειτουργίες ποντικιού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Vagosman

Μου αρέσει που η Ν υποτίθεται ζητάει από άλλους προτεραιότητα σε DLSS ενώ η ίδια χρησιμοποιεί ακόμα FSR1 στους τελευταίους 1st party τίτλους της και SW2 updates... (Bananza, MKW, Totk, Kirby)

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ.
8 hours ago, dekulinkgr said:

Τι καθεστε και ασχολειστε με το digitalfoundry απορω.

Ε ναι

Αντί να ασχοληθούν με το ign ξέρω εγώ. Η κάνα τοπικο ελληνικό site.

• Haha 1
Δημοσ.

Η Νιντυ μάλλον δεν ήταν καθόλα έτοιμη για τη νέα κονσόλα. 

Ενδεχομένως να ήθελε να προετοιμάσει κ άλλο το έδαφος; Τίτλοι; Κιτς; Αλλά μικροσπεκς; Όπως το vrr docked?

Οι προμηθευτές των νέων cartridge?

Δεν είναι στην κουλτούρα τους να δώσουν κάτι μισόψημενο.

Οπότε οι φήμες καιοι καπνοί ίσως να έχουν κάποια βάση. 

Δημοσ.
9 hours ago, CptBill said:

Ε ναι

Αντί να ασχοληθούν με το ign ξέρω εγώ. Η κάνα τοπικο ελληνικό site.

Να είναι όλοι οι προαναφερθέντες παπατζήδες δεν παίζει;

Γενικά νομίζω το Digital Foundry εκμεταλλεύτηκε την όλο αυξανόμενη τάση να βγάζουν οι σύγχρονοι gamers από τη μύγα ξύγκι και να τρώγονται με συγκρίσεις και DLSS, tracings, FPS και τεχνικότητες και έκανε το όνομα που έκανε. Οπότε σε αυτό τους βγάζω το καπέλο.

Από εκεί και πέρα νομίζω πως θα καταλήξει, αν δεν έχει ήδη καταλήξει, σε επίπεδα IGN. Δηλαδή να μυρίζουν τις κλανιές τους και να "φτιάχνονται", χωρίς στο τέλος να προσθέτουν κάτι ουσιαστικό στο χώρο.

• Like 5
Δημοσ.
1 hour ago, Vagosman said:

Η Νιντυ μάλλον δεν ήταν καθόλα έτοιμη για τη νέα κονσόλα. 

Ενδεχομένως να ήθελε να προετοιμάσει κ άλλο το έδαφος; Τίτλοι; Κιτς; Αλλά μικροσπεκς; Όπως το vrr docked?

Οι προμηθευτές των νέων cartridge?

Δεν είναι στην κουλτούρα τους να δώσουν κάτι μισόψημενο.

Οπότε οι φήμες καιοι καπνοί ίσως να έχουν κάποια βάση. 

Δεν ήταν έτοιμη επειδή δεν έδωσε dev kits στον οποιοδήποτε αλλά μόνο όπου ήθελε? 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 25/8/2025 στις 9:55 ΜΜ, Vagosman είπε

Relevant portion: [https://www.youtube.com/watch?v=N0SW7R5H5wY&t=504s](https://www.youtube.com/watch?v=N0SW7R5H5wY&t=504s)

**John**: "Nintendo seems to be almost discouraging Switch 2 development to some degree, where I've spoken with plenty of developers where they were either told that their game.. they should just ship it on Switch 1 and rely on backwards compatibility. There's a lot of developers that are unable to get Switch 2 dev kits. We talked to a lot of devs at Gamescom this year and so many of them said the same things. They want to ship on Switch 2. They would love to do Switch 2 versions. They can't get the hardware. It's really difficult right now."

**Oliver:** "I don't really understand the strategy because like you said, even now developers are struggling to get systems. And I know that some months ago when we're, you know, hearing things through the grapevine and talking to people, there were some weird exclusions with some big developers struggling to get kits for games, from what we've heard. And there were some weird inclusions as well, like some indies were included which is nice to see but like there's that campfire game you know the kind of camera campfire game and they're getting kits and some big developers on the other hand who developed like AAA stuff aren't necessarily in the pipeline there for kits."

([originally posted ] https://www.reddit.com/r/GamingLeaksAndRumours/comments/1mzttub/digital_foundry_lots_of_devs_at_gamescom_said/wingaga3 πλήρης επισκόπηση εδώ. άραγε που αποσκοπεί η Νιντυ; Δεν πρόλαβε να διαθέσει dev kits επειδή βιάστηκε να βγάλει το 2 μετά τις διαρροές;

Δεν ενδιαφέρεται γιατί θέλει να σπρώξει τα δικά της και τα υπόλοιπα ΑΑΑ της παίρνουν παιχνιδοχρονο;

Όλα είναι στο τραπέζι με τα Γιαπωνια.

Αυτό συνέβη ήδη με το Wii U → Switch: και πάλι δεν βιάστηκαν να μοιραστούν τα demo. Ίσως φοβούνται διαρροές, ειδικά μετά τις περσινές διαρροές.

Δημοσ.

Θεωρώ πως είναι ακόμα κολλημένοι με την τρομερή επιτυχία του Switch 1 και διστάζουν να προχωρήσουν μπροστά. Ίσως θέλουν μια πολύ αργή μετάβαση στο 2 όμως αυτό μπορεί να τους γυρίσει μπούμεραγκ και να χάσει ο κόσμος το ενδιαφέρον για τη νέα κονσόλα.

Πάντως έχουν χρόνο ακόμα να αλλάξουν πολλά. Ελπίζω να μην επαναληφθεί το σενάριο Wii-U. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Charismo είπε

Γενικά νομίζω το Digital Foundry εκμεταλλεύτηκε την όλο αυξανόμενη τάση να βγάζουν οι σύγχρονοι gamers από τη μύγα ξύγκι και να τρώγονται με συγκρίσεις και DLSS, tracings, FPS και τεχνικότητες και έκανε το όνομα που έκανε. Οπότε σε αυτό τους βγάζω το καπέλο.

Από εκεί και πέρα νομίζω πως θα καταλήξει, αν δεν έχει ήδη καταλήξει, σε επίπεδα IGN. Δηλαδή να μυρίζουν τις κλανιές τους και να "φτιάχνονται", χωρίς στο τέλος να προσθέτουν κάτι ουσιαστικό στο χώρο.

Από την στιγμή που δεν έχει διαψεύσει κάποιος επίσημα αυτά περι Switch 2 Devi kits, δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να μιλάμε για παπατζήδες.....

Επίσης καμια αυξανόμενη τάση δεν εκμεταλλεύτηκε το digital foundry, γιατί δεν ειναι καινούργιο κανάλι.

Τα δημοφιλέστερα τους video είναι 11χρονων, ενώ τα πρώτα τους video είναι πριν 16χρόνια....

image.png.4fa323ec06c5b37a426ce7e6fb18282e.png

Απλά δεν υπάρχουν πολλοί άλλοι(καλύτερες εναλλακτικές)μέχρι και σήμερα σε αυτό που ασχολούνται, γιατί αναφέρονται συχνά ιντερνετικά.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, Charismo said:

Το DF την εποχή των X360/PS3 twins μυρίστηκε που πάει η δουλειά με την αριθμολαγνεία και τα specs και φέρει και το ίδιο μερίδιο ευθύνης για τη σημερινή κατάσταση της βιομηχανίας, ωστόσο η κουβέντα δεν αφορά το παρόν νήμα.

Αρκεί να αναφέρουμε ότι έχει χαθεί ολοκληρωτικά και αμετάκλητα μια ολόκληρη γενιά από gamers και η οποία δεν υπάρχει τρόπος να την πάρουν πίσω από το Roblox, το Fortnite και το Minecraft. Ένα ποσοστό ευθύνης για αυτό φέρουν και οι «δημοσιογράφοι» του χώρου με πρώτο και καλύτερο το DF.

2 hours ago, D.Luffy said:

Θεωρώ πως είναι ακόμα κολλημένοι με την τρομερή επιτυχία του Switch 1 και διστάζουν να προχωρήσουν μπροστά. Ίσως θέλουν μια πολύ αργή μετάβαση στο 2 όμως αυτό μπορεί να τους γυρίσει μπούμεραγκ και να χάσει ο κόσμος το ενδιαφέρον για τη νέα κονσόλα.

Πάντως έχουν χρόνο ακόμα να αλλάξουν πολλά. Ελπίζω να μην επαναληφθεί το σενάριο Wii-U. 

Πρέπει να γίνει μια επιλογή από μεριάς Ν. Έχουν βγάλει νέο σύστημα το οποίο αυτή την στιγμή φυτοζωεί, ουσιαστικά ενάμιση game μας έχουν δώσει όλο κι όλο. Θέλω να πιστεύω ότι πάνε για relaunch της κονσόλας εν όψει της εορταστικής περιόδου, μόνο αυτό μου βγάζει νόημα.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...