Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Vagosman,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, Malthador said:

Μετά από όλο αυτό τον χαμό με το Silksong, προσωπικά κρατάω πολύ μικρό καλάθι.

Θα το αγοράσω, αλλά οι προσδοκίες μου είναι εξαιρετικά χαμηλές.

Κράτα μεγαλύτερο! 😁 Θα αξίζει, ειδικά με όσα μάθαμε την τελευταία εβδομάδα.

Το μόνο θέμα μου μέχρι να το τερματίσω και να δω όλα τα τέλη, θα ειναι πως να αποφύγω εντελώς τα σποιλερσ και τους youtubers που θα γινει ο κακος χαμός. 

1 hour ago, Charismo said:

Εγώ πάλι ενώ δεν είχα κανένα hype, εδώ και μερικές ημέρες το περιμένω πώς και πώς, σε βαθμό να βλέπω κάθε ημέρα βίντεο στο Youtube για να θυμηθώ το lore του πρώτου.

Ο mossbug έκανε εχθές μια μεγάλη αναλυση και υποθέσεις, οπου πολλα βγάζουν πολύ νόημα και φαίνεται εξαιρετικό σενάριο/α για το παιχνίδι. Κλασσικά 1 ώρας. Εν το μεταξύ, εαν πέσει εστω λίγο μέσα, δεν μπορεί, θα ειναι ενας τύπος κοντά στην team cherry γιατι το παλικάρι εχει με διαφορά τα πιο βαθιές εξηγήσεις όλου το τεράστιου lore του Ηοllow Knight.

• Like 1
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 minutes ago, Te0sX said:

Κράτα μεγαλύτερο! 😁 Θα αξίζει, ειδικά με όσα μάθαμε την τελευταία εβδομάδα.

Το μόνο θέμα μου μέχρι να το τερματίσω και να δω όλα τα τέλη, θα ειναι πως να αποφύγω εντελώς τα σποιλερσ και τους youtubers που θα γινει ο κακος χαμός. 

Ο mossbug έκανε εχθές μια μεγάλη αναλυση και υποθέσεις, οπου πολλα βγάζουν πολύ νόημα και φαίνεται εξαιρετικό σενάριο/α για το παιχνίδι. Κλασσικά 1 ώρας. Εν το μεταξύ, εαν πέσει εστω λίγο μέσα, δεν μπορεί, θα ειναι ενας τύπος κοντά στην team cherry γιατι το παλικάρι εχει με διαφορά τα πιο βαθιές εξηγήσεις όλου το τεράστιου lore του Ηοllow Knight.

Άσε έχω λιώσει στον mossbag. Μου αρέσει πολύ και το καμένο χιούμορ του.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Malthador είπε

Μετά από όλο αυτό τον χαμό με το Silksong, προσωπικά κρατάω πολύ μικρό καλάθι.

Θα το αγοράσω, αλλά οι προσδοκίες μου είναι εξαιρετικά χαμηλές.

Συμφωνώ 100%

Δημοσ.

Αντε να βγει μήπως αξιωθουν και βγαλουν κάνα  update για το 1 για το swich2 να υποστηρίζει μεγαλύτερη ανάλυση. 

Πήγα να το ξαναπαίξω αλλά φαίνεται ψιλοχαλια

• Like 2
Δημοσ.

Με αυτά και με εκείνα, έχω παραμείνει με το OLED παίζοντας μόνο handheld τα platformers μου που ειναι τελειο, και αφού δεν μου τρέχουν λεφτά απο τα μπατζάκια, ζυγίσω τα πραγματα όσο περνάει ο καιρός βλέποντας εδω και εκεί όσον αφορά κάποτε μια νέα κονσολα. Ειμαι φαν τον πλατφορμερσ, ωστόσο το νέο Battlefield φαίνεται απλά φανταστικό απο κάθε άποψη. Το GTA VI αργά ή γρηγορα θα βγεί απο το νέο έτος, οπότε πλέον γέρνω πιο πολυ στο να πάρω ένα PS5 και να μείνω με το Switch OLED για τα επόμενα 2-4 χρονια μέχρι να βγάλει η Νιτεντο μια αναβαθμισμένη έκδοση του 2 (μαλλον με OLED).

Φέτος ακόμα δεν έχω κάνει καμία αγορά παιχνιδιού και παίζω ξανα όσα έχω. Αυτά που θα πάρω σιγουρα όμως φέτος είναι το Silksong (Switch), Hades 2 (οταν βγει) και Nine Sols (ακομα δεν εχω αποφασίσει που να το πάρω). 

• Like 1
Δημοσ.

παιδια αξιζει ο pro controller για το 2? βλεπω στο ιταλικο αμαζον τρεχει μια προσφορα και με το κουπονι IT15Y βγαινει στα 75 ευρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τα καλύτερα χειριστήρια θεωρώ.Πολύ καλή μπαταρία και ποιότητα κατασκευής.

Για όσοι ενδιαφέρονται για το silksong για switch1 :

silksong will offer a free nintendo switch 2 upgrade to players who own a version on the original Nintendo Switch.

However, Team Cherry also notes the Switch 2 version, saying, "For Nintendo Switch 2 players, after redeeming your Nintendo Switch key and downloading the game, you will additionally need to download the (free) Hollow Knight: Silksong Upgrade Pack from the eshop to unlock the platform's enhanced features."

The "enhanced features" in question include a 120Hz mode, which was shown off in a demo at Gamescom 2025, so you'll definitely want to grab the upgrade if you'll be playing on Switch 2.

Επεξ/σία από dekulinkgr
Δημοσ.

Το πρώτο HK το έπαιξα στο Switch, αλλά το Silksong θα το πάρω στο Steam Deck. Πιστεύετε να έχει τίποτα που να τραβάει κάποιο save από το HK και να θέλει να παιχτούν στην ίδια κονσόλα; Θα μου πείτε, όσα ξέρω ξέρετε. Κουβέντα να γίνεται.

Δημοσ.
2 minutes ago, cubilone said:

Το πρώτο HK το έπαιξα στο Switch, αλλά το Silksong θα το πάρω στο Steam Deck. Πιστεύετε να έχει τίποτα που να τραβάει κάποιο save από το HK και να θέλει να παιχτούν στην ίδια κονσόλα; Θα μου πείτε, όσα ξέρω ξέρετε. Κουβέντα να γίνεται.

Κι εγώ το σκέφτηκα αυτό με το save, πολλά παιχνίδια "ανταμείβουν" τους παίκτες ποου έχουν παίξει τα προηγούμενα και νομίζω είναι κάτι που θα μπορούσε να κάνει η Team Cherry.

Εγώ digitally θα το πάρω σε PS5 στο release, γιατί το πρώτο το είχα σε PS4 και το 2026 θα αγοράσω την Collector's σε Switch.

Αν τη διαχειρίζεται και αυτή το Fangamer, λογικά δεν θα υπάρχει θέμα στο distribution.

• Like 1
Δημοσ.

Το ποσό αναμένω το silksong πιστεύω το γνωρίζετε εδώ 😁😁 ,αλλά με το τελευταίο trailer κάπως  εχω ξενερωσει .Οταν αναμέναμε το παιχνίδι αυτό κοντά 7 χρόνια,οι προσδοκίες είναι στο Θεό.Επισης όλο αυτό το " γλύψιμο"στην team cherry που έχει κοστολόγησει το παιχνίδι 20 ευρώ μου θυμίζουν μνήμες cyberpunk 2077...

Μακάρι να κάνω λάθος. Θα μάθουμε αύριο. 

Τώρα σύμφωνα με νέες έγκυρες φήμες(dusk golem)η Capcom θα κυκλοφορήσει το resident evil requiem  για το Switch 2.

Eπισης η sandfall εξετάζει την πιθανότητα να φέρει το Clair obscure στο switch 2

Δημοσ.
5 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

Το ποσό αναμένω το silksong πιστεύω το γνωρίζετε εδώ 😁😁 ,αλλά με το τελευταίο trailer κάπως  εχω ξενερωσει .Οταν αναμέναμε το παιχνίδι αυτό κοντά 7 χρόνια,οι προσδοκίες είναι στο Θεό.Επισης όλο αυτό το " γλύψιμο"στην team cherry που έχει κοστολόγησει το παιχνίδι 20 ευρώ μου θυμίζουν μνήμες cyberpunk 2077...

Μακάρι να κάνω λάθος. Θα μάθουμε αύριο. 

Τώρα σύμφωνα με νέες έγκυρες φήμες(dusk golem)η Capcom θα κυκλοφορήσει το resident evil requiem  για το Switch 2.

Eπισης η sandfall εξετάζει την πιθανότητα να φέρει το Clair obscure στο switch 2

Γιατί έχεις ξενερώσει;

Το hype που υπάρχει δεν μπορεί να το φτάσει (δεν ξέρω αν κάποιο παιχνίδι μπορεί) αλλά άμα είναι "απλά" πιο πολύ hollow knight εμένα μου φτάνει και μου περισσεύει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...