Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Vagosman,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το επεξα λιγο χτες στο pc απο gamepass και μου αφησε πααρα πολυ καλες εντυπωσεις.

Μου φανηκε οτι σε πεταει πολυ περισοτερο στα βαθια/αγνωστα σε σχεση με το 1 που ηταν πιο γραμικο μεχρι να παρεις χαρτη.  Επισης οσο ειδα αρκετα βελτιωμενο σε κινησεις/γραφικα

Θα το παρω στο switch παντως τις επομενες μερες για να συνεχισω απο εκει γιατι ειναι παιχνιδι για handheld

Δημοσ.

Εγώ θα συνταχθω με τον φίλο που δεν τον τράβηξε. Ενώ γουστάρω φουλ metroidvania δεν μου έκατσε ποτέ καλά το Hollow Knight. PoP & Dread που έπαιξα πρόσφατα τα καταευχαριστηθηκα. 

Στο hollow knight δεν με χαλάει η ατμόσφαιρα και το art design, ίσα ίσα είναι φοβερα. Με χαλάει κυρίως το θέμα της μάχης. Το πόσο εύκολα δέχεσαι χτύπημα, το ποσό μικρό reach είχε το όπλο, έπρεπε να πας σχεδόν να ακουμπήσεις τον εχθρό(άρα να φας damage κατά πάσα πιθανότητα) για να μπορέσεις να τον χτυπήσεις. Δεν ξέρω, με μπέρδεψε πολύ το combat system του και στο 2ωρο πάνω το απεγκατεστησα.

Βλέπω και βιντεάκια τώρα με το Silksong, δεν βλέπω να έχει αλλάξει κάτι οποτε...not for me. Χωρίς να το υποτιμώ βέβαια για να έχει κάνει τέτοιο χαμό σε ολόκληρο τον κόσμο κάτι σημαίνει.

Δημοσ.
1 hour ago, D.Luffy said:

@nkarafo

Μα εσύ κρίνεις το παιχνίδι καθαρά από εικαστική σκοπιά και με βάση μερικά trailer/video.

Τι θα πει "καλύτερος σχεδιασμός"? Γιατί πχ το Nine Sons που λες υπερτερεί σχεδιαστικά? Το αναλύεις λίγο να καταλάβουμε?

Το να μη σου αρέσει κάτι οπτικά είναι κατανοητό. Δεν έχει να κάνει όμως με το αν είναι καλύτερο ή χειρότερο. 

Ναι με βάση το εικαστικό το κρίνω και με το τι ενδεχομένως να σου δίνει το παιχνίδι εκ των υστέρων - όπως δείχνει το trailer - πχ ξεκλείδωμα νέων ιδιωτήτων κλπ. που ισχύει και σε άλλα metoidvania. Το βλέπω ως ένα πολύ ανώτερο ori με την δική του ατμόσφαιρα. Απλά δεν κατάλαβα πότε γιατί ξεχωρίζει τόσο πολύ. Και το axiom verge εχω ακούσει οτι ειναι ωραίο αλλά και πάλι (εμένα προσωπικά) με αποθαρρύνει να το παίξω που μοιάζει με 8bitο παιχνίδι. Πάντως το HK έχει αρκετες ώρες για να παίξεις σε σχέση με άλλα που τα τελειώνεις σε 5-6 ώρες μόνο και έχει πολλά bosses και εχθρούς. Εκεί ναι, του βγάζω το καπέλο. Το 9 sols έχει πιο όμορφο σχεδιασμό στον χαρακτήρα / εχθρούς αλλά είδα κάποια βίντεο και οκ τα backgrounds θέλουν δουλίτσα και όχι με τόσα layers. Εντάξει γούστα είναι. Τι να πω... 

Δημοσ.

Εγω νομιζω οτι πολλους τους αποθαρρυνει η δυσκολια και το learning curve που -για μενα- ειναι επιπεδου παιχνιδιων Souls. Εχω παιξει οτι εχει βγει απο metroidvania , αλλα το Hollow Knight παρολο που το ειχα και στο switch και στο ps5 το ξεκιναω και δεν με τραβαει να το συνεχισω. Λατρευω το εικαστικο του , τον ηχο κλπ αλλα το θεωρω χαωδες και σε θεμα χαρτη και σε θεμα δυσκολιας. 

Περι ορεξεως...

• Like 3
Δημοσ.

Προέκυψαν νέα σχετικά με τα game key cards και τα 3rd party.Μαλιστα είναι από την ubisoft και αφορά το star wars outlaws.Screenshot_20250905_155859_Chrome.jpg.b561e7ddc2db8005651755e3dc3efe8b.jpg

Screenshot_20250905_155912_Chrome.jpg.1c192960d0a8949f618f3ecf071244a4.jpg

οπότε μην τα ρίχνουμε ολα στις 3rd party οτι δηθεν θέλουν να γλυτώσουν το κόστος των cartridges

Βέβαια από την άλλη βάλε όλο το παιχνίδι στην κασέτα και δώσε επιλογή να το περάσουμε στην μνημη(όπως στο ps4&5)

Με βάση το παραπάνω βέβαια αυτό αφορά παιχνίδια που φτιάχτηκαν μόνο για ps5-xseries.

Μιας και λέμε για το παιχνίδι αυτό, λένε για ένα πάρα πολύ καλό port.Πλεον βαριέμαι το οτιδήποτε star wars αλλά μπορεί το συγκεκριμένο να αγοραστεί όταν μπει σε έκπτωση.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Malthador είπε

Εντάξει παιδιά, το τσίμπησα από Ιαπωνία για 13 ευρώ και κάτι ψιλά. 

Έπαιξα κανένα μισάωρο ως τώρα, υπάρχει το game τελικά, δεν είναι ηθοποιός.

Και απ ότι βλέπω από Νότια Αφρική έχει 9 ευρώ 

Δημοσ.
1 hour ago, Bourdoulas said:

Νότια Αφρική περνάει revolut? 

Δημοσ.

Το τσίμπησα και εγώ από Japan.Το παιχνίδι παίζει καταπληκτικά και στο ένα 4ωρο που το έχω παίξει, δείχνει τα ίδια απίστευτα standards με το προηγούμενο.Θα λιώσω 😂

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιάς και έλιωσα αρκετά σήμερα silksong ,με το που πήρα ενα συγκεκριμένο ability το παιχνίδι ανέβηκε επίπεδο.Πλέον είναι απολαύση να χειρίζεσαι την hornet σε αντιθεση με την αρχη του παιχνιδιου που μου φαινοταν βαρυ σαν χαρακτηρας.Αν συνεχίσει έτσι το παιχνίδι μιλάμε πάλι για έπος.Πάντως αν και έχει ομοίοτητες με το hollow knight,υπάρχουν αρκετά πράγματα που το διαφοροποιουν.

Να πω και κάτι που με χάλασε το οποιο έχει να κανει με το εικαστικο του πραγματος.Πρόκειται για  ενα άλλο ability που πραγματικα φαινέται άθλια,αστεια η hornet οταν το χρισηνοποιεις.Απορώ πως το άφησαν έτσι.

Επίσης πάρα πολύ καλή υλοποιήση του hd rumble στο silksong.Το παίζω με το pro controller 2.

Επεξ/σία από dekulinkgr
Δημοσ.

Το input lag στο προ1, οπως και η μεγαλη διαδρομη στα κουμπια το εκαναν πολυ δυσκολο, μονη λυση ηταν χεράτο. Πως παει το προ2;

Εντυπωση μου κανει που το παιζεις με το προ κοντρολ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

Επίσης πάρα πολύ καλή υλοποιήση του hd rumble στο silksong.Το παίζω με το pro controller 2.

Τα Joycons 2 έχουν την ίδια ένταση και αίσθηση ως προς το HD Rumble 2 ή είναι κατώτερα συγκριτικά με το Pro Controller 2;

Επίσης με τα παιχνίδια του NS1 τι γίνεται; Είναι ισχυρότερη η ένταση όταν τρέχουν στο NS2;

Επεξ/σία από mansa2k
  • Moderators
Δημοσ.
15 hours ago, Bourdoulas said:

Ναι το είδα χθες, αλλά το είχα πάρει ήδη από Ιαπωνία. Δεν είχε βγάλει ακόμα τιμές το eshop-prices.com και βαριόμουν να το ψάξω.

Δεν πειράζει χαλάλι, και 50 ευρώ να είχε δείχνει να τα αξίζει ο τίτλος για την ώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...