Charismo Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Μα τους τίτλους των κονσόλων που ανέφερες τους έχει στους emulators του NSO. Φαίνεται πως πλέον δεν την ενδιαφέρει το hardware πέρα από τις κύριες κονσόλες της και απλά βγάζει περιφερειακά. Φαίνεται η τάση της να τα δέσει κι αυτή σιγά σιγά όλα στις συνδρομές της. Ακόμα και στο νέο Pokemon «κλειδώνει» μια βασική λειτουργία (Mega evolution) τριών βασικών και αγαπημένων Pokemon (Greninja, Delphox, Chesnaught) πίσω από online battles τα οποία χρειάζονται NSO.
Fulgore Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) Επειδή όλα τα υπόλοιπα πράγματα ειναι πολύ φθηνά, η Nintendo ανέβασε και τις τιμές στα Amiibo... Από τα 14.99 των πρώτων Amiibo, στα 49.99 για το 1 kirby. Οτι να ναι πραγματικά. Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από Fulgore 1 1
Moderators Malthador Δημοσ. πριν από 15 ώρες Μέλος Moderators Δημοσ. πριν από 15 ώρες 29 minutes ago, Fulgore said: Επειδή όλα τα υπόλοιπα πράγματα ειναι πολύ φθηνά, η Nintendo ανέβασε και τις τιμές στα Amiibo... Από τα 14.99 των πρώτων Amiibo, στα 49.99 για το 1 kirby. Οτι να ναι πραγματικά. Δεν το βρίσκω ιδιαίτερα προβληματικό tbh, από την στιγμή που υπάρχουν εναλλακτικές με NFC tags και με κάρτες. Το σημαντικό είναι οι τιμές των games, αυτές είναι που πρέπει να πέσουν. 1
Basilisc Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Το Metroid Prime 4 πάντως είναι παιχνίδι για το Switch 1 όποτε δεν ξέρω τι περιμένουμε πέρα από μεγαλύτερη ανάλυση και περισσότερα καρέ. Άντε και mouse controls. Φάνηκε και στη σκηνή με τους λύκους που κλείνει ουσιαστικά το χώρο δράσης, μάλλον γιατί δεν άντεχε το original Switch περισσότερο. Να είναι Metroid Prime και όχι Other M μας νοιάζει βέβαια. 1
Metaksas Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Παιδιά εγώ γιατι βλέπω στο eshop το mario 3d all stars? https://eshop-prices.com/games/5335-super-mario-3d-all-stars υποτίθεται δεν έχει καταργηθεί από το eshop?
Moderators Malthador Δημοσ. πριν από 14 ώρες Μέλος Moderators Δημοσ. πριν από 14 ώρες 42 minutes ago, Metaksas said: Παιδιά εγώ γιατι βλέπω στο eshop το mario 3d all stars? https://eshop-prices.com/games/5335-super-mario-3d-all-stars υποτίθεται δεν έχει καταργηθεί από το eshop? Δεν υπάρχει ο τίτλος στο eshop. Οι χώρες που βλέπεις δεν έχουν Nintendo eshop, μόνο redeem κλειδιά γίνονται.
Vagosman Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) Το dlc του Παπατζα στο 20αρικο, καλό; 100ε πλέον τα παιχνίδια της, δυσκολεύομαι να ακολουθήσω την πολιτική της. Το ξεφτιλησε πολύ άσχημα, και δεν είμαστε Αμερική να βγαίνει καμία προσφορά στα φυσικά καταστήματα Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από Vagosman
thagkol Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) Ωραία όλα αυτά, αλλά δεν βγήκε ΤΙΠΟΤΑ που να είναι Switch 2 exclusive, σωστά; Όλα είτε θα είναι multiplatform είτε θα παίζουν και στο παλιό; Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από thagkol
-WISE- Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, thagkol είπε Ωραία όλα αυτά, αλλά δεν βγήκε ΤΙΠΟΤΑ που να είναι Switch 2 exclusive, σωστά; Όλα είτε θα είναι multiplatform είτε θα παίζουν και στο παλιό; Εμείς που θα περιμένουμε μέχρι να "σπάσει" η κονσόλα δηλαδή να μην έχουμε τίποτα καινούριο να παίζει στο 1; 😅 Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από -WISE- 1
akarabamba Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Είναι γνωστό ότι το gaming δυστυχώς πάει από το κακό στο χειρότερο,πλέον το έχει ξευτιλίσει ΚΑΙ η Nintendo. Φαινόταν που το πάει από αρχή-αρχή του Switch,τα έλεγα και τότε αλλά ήμουν hater.Καλώς ήρθαμε πάλι στα 2010s λοιπόν,που τα paid DLCs και δη τα day 1 DLCs ή γενικά τα DLCs που κόπηκαν εσκεμμένα από τα βασικά παιχνίδια μόνο και μόνο για το κέρδος ήταν η νέα κανονικότατα. Ευτυχώς μετά από καιρό οι εταιρείες κάπου το παράτησαν όλο αυτό αλλά τσουπ έρχεται η Ν να μας το ξανά θυμίσει.Και τότε τα παιχνίδια έκαναν 50-60 όχι 80 που θα πάει 100 ή δεν ξέρω πόσο σε μια πενταετία αν όλο αυτό λειτουργήσει γι' αυτούς. Γενικά μιλώντας βλέπουμε παντού subscriptions,DLCs,physical αντίτυπα παιχνιδιών που όλο και περισσότερο απαιτούν μέρος ή το σύνολο του παιχνιδιού για κατέβασμα,υψηλές τιμές παιχνιδιών και hardware,remaster του remaster κτλ,κτλ. Πάλι καλά που η Ν δεν έχει χάσει ακόμα τη δημιουργική της σπίθα και βγάζει ακόμα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.Αυτό της το δίνω αν και φοβάμαι για το μέλλον.Αλλά αρκεί αυτό για να ξεχάσουμε όλα τ' άλλα; 2 1
-WISE- Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 3 λεπτά πριν, akarabamba είπε Είναι γνωστό ότι το gaming δυστυχώς πάει από το κακό στο χειρότερο,πλέον το έχει ξευτιλίσει ΚΑΙ η Nintendo. Φαινόταν που το πάει από αρχή-αρχή του Switch,τα έλεγα και τότε αλλά ήμουν hater.Καλώς ήρθαμε πάλι στα 2010s λοιπόν,που τα paid DLCs και δη τα day 1 DLCs ή γενικά τα DLCs που κόπηκαν εσκεμμένα από τα βασικά παιχνίδια μόνο και μόνο για το κέρδος ήταν η νέα κανονικότατα. Ευτυχώς μετά από καιρό οι εταιρείες κάπου το παράτησαν όλο αυτό αλλά τσουπ έρχεται η Ν να μας το ξανά θυμίσει.Και τότε τα παιχνίδια έκαναν 50-60 όχι 80 που θα πάει 100 ή δεν ξέρω πόσο σε μια πενταετία αν όλο αυτό λειτουργήσει γι' αυτούς. Γενικά μιλώντας βλέπουμε παντού subscriptions,DLCs,physical αντίτυπα παιχνιδιών που όλο και περισσότερο απαιτούν μέρος ή το σύνολο του παιχνιδιού για κατέβασμα,υψηλές τιμές παιχνιδιών και hardware,remaster του remaster κτλ,κτλ. Πάλι καλά που η Ν δεν έχει χάσει ακόμα τη δημιουργική της σπίθα και βγάζει ακόμα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.Αυτό της το δίνω αν και φοβάμαι για το μέλλον.Αλλά αρκεί αυτό για να ξεχάσουμε όλα τ' άλλα; Συμφωνώ 100% σε αυτό που λες φίλε. Μία ένσταση έχω μόνο για την τελευταία παράγραφο. Εντάξει δεν ξεσκίζεται να παράγει και νέα παιχνίδια. Ό,τι έχουμε χιλιοδεί σε Wii/Wii U και παλιότερες κονσόλες ανακυκλώνει κυρίως. Κατά καιρούς φυσικά βγάζει παιχνιδάρες. Όπως το νέο DK που έχει πάρει μία παλιά συνταγή και την έχει αναπτύξει πλήρως, παρουσιάζοντας ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι πάνω σε μία πολύ γνωστή ip. Από εκεί και έπειτα όλο remaster του remaster, remake του remake, port στα port και πάει λέγοντας. Για να μην πέσετε να με φάτε, έχω day1 το ΟG Switch και έχω παίξει όλα τα κορυφαία παιχνίδια exclusives της εδώ και μια 10ετία σχεδόν. Φυσικά είναι διασκεδαστικότατα αλλά δεν αλλάζει το γεγονός ότι χωλαίνει στις "εξολοκλήρου" νέες ip.
adamv123 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, thagkol είπε Ωραία όλα αυτά, αλλά δεν βγήκε ΤΙΠΟΤΑ που να είναι Switch 2 exclusive, σωστά; Όλα είτε θα είναι multiplatform είτε θα παίζουν και στο παλιό; Αν εννοείς από νέες first party ανακοινώσεις το νέο Fire Emblem και το Yoshi θα είναι Switch 2 exclusives. Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από adamv123
Moderators Malthador Δημοσ. πριν από 11 ώρες Μέλος Moderators Δημοσ. πριν από 11 ώρες 2 hours ago, Vagosman said: Το dlc του Παπατζα στο 20αρικο, καλό; Το ελεεινό και άθλιο της υπόθεσης είναι ότι βγάζουν DLC ενάμιση μήνα μετά την κυκλοφορία του τίτλου. Πράγμα που σημαίνει ότι έκοψαν επίτηδες content από το game για να το πουλήσουν μετά. 5 1
nkarafo Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Ναι συμφωνώ και εγώ ότι κάπου το έχει χάσει και η Nintendo και το έχει δει και αυτή πολύ καπιταλιστικά και αρμέγει την αγελάδα. Αλλά δεν είναι ούτε η evil company που την λένε αλλού, ούτε βγάζει άσχημα παιχνίδια. Δεν είναι δηλαδή μόνο εμπόριο και τίποτε άλλο. Ευτυχώς είναι προαιρετικά όλα αυτά αλλά θα μπορούσε να ήταν 5-10 ευρώ το dlc, όχι 20 !! Και ναι ακόμη έχει δημιουργικότητα, φαντασία, ποικιλία και ωραία μουσική στα παιχνίδια της. Ανυπομονώ να δω και το επόμενο Zelda σε υψηλή ανάλυση ίσως και 4K !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα