Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Vagosman,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Vagosman είπε

Δώσε κ δώσε κ μετά σωσε. 

12 λεπτά πριν, imr είπε

Από τα καλύτερα παιχνίδια της τελευταιας 10ετιας. 

Στο swich 2 δεν φαίνεται τόσο καλό γιατί τρέχει σε χαμηλή ανάλυση αλλά αξίζει με τα 1000

Done. Το κατέβασα και το ξεκίνησα ήδη, στα πρώτα 10 λεπτά ήδη μου φαίνεται κόλλημα 😉

• Like 2
  • Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 hours ago, sheik said:

Done. Το κατέβασα και το ξεκίνησα ήδη, στα πρώτα 10 λεπτά ήδη μου φαίνεται κόλλημα 😉

Παρασύρθηκα και το πήρα κι εγώ :D 

• Like 2
Δημοσ.

Κρίμα που έχει μόνο text στα Ελληνικά και δεν θα ακούσουμε πάλι επική μεταγλώττιση με ατάκες όπως "Ετοίμος, Βούλομαι, Πρόσταγμα", αλλά ας μην είμαστε αχάριστοι.

• Haha 2
Δημοσ.

Καλησπέρα. Όσοι έχετε παραγγείλει από Nintendo Ιρλανδίας , στην Ελλάδα ποια μεταφορική σας τα έφερε; Στο standard και στο express shipping 

Δημοσ.
36 minutes ago, St@th1sm said:

Καλησπέρα. Όσοι έχετε παραγγείλει από Nintendo Ιρλανδίας , στην Ελλάδα ποια μεταφορική σας τα έφερε; Στο standard και στο express shipping 

Με ACS εμένα έρχονται πάντα.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, St@th1sm είπε

σε εμένα dhl. και για κάποιο λόγο δεν έχει ποτέ το τηλέφωνο πάνω 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, St@th1sm είπε

Pro controller με ACS μου ηρθε

• Like 1
Δημοσ.

Ρε σεις δεν με προετοιμασατε για το τι είδους παιχνίδι είναι το Hades. Σίγουρα είναι εφικτό να το τερματίσεις αυτό το πράγμα ; 😂

Δεν είχα ιδέα ότι είναι permanent death και ξανά από την αρχή. Και μόλις το αποδέχτηκα και πέρασα από τον Tartarus στη Asphodel λέω οκ, τώρα φαντάζομαι αν χάσω εδώ έχω κάτι σαν checkpoint και θα ξεκινήσω από Asphodel. Αμ δε...ξανά από την ΑΡΧΗ! 

Ενω απογοητευεσαι και λες έλα ρε φίλε, αλλάζουν πράγματα, όπλα, εχθροί, ικανότητες και την επόμενη φορά , συνήθως, πας λίγο πιο μακριά. Πόσες προσπάθειες σας πήρε να δραπετευσετε άραγε ; 

• Haha 2
Δημοσ.

Το 2 μου φαίνεται αρκετά πιο δύσκολο από το 1(πλατίνα στο ps5), και λίγο ακαταλαβίστικο σε αυτά που έχουν προσθέσει, farming, materials κτλπ. που θα πάει θα το μάθουμε κ αυτό :)

• Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, sheik said:

Ρε σεις δεν με προετοιμασατε για το τι είδους παιχνίδι είναι το Hades. Σίγουρα είναι εφικτό να το τερματίσεις αυτό το πράγμα ; 😂

Δεν είχα ιδέα ότι είναι permanent death και ξανά από την αρχή. Και μόλις το αποδέχτηκα και πέρασα από τον Tartarus στη Asphodel λέω οκ, τώρα φαντάζομαι αν χάσω εδώ έχω κάτι σαν checkpoint και θα ξεκινήσω από Asphodel. Αμ δε...ξανά από την ΑΡΧΗ! 

Ενω απογοητευεσαι και λες έλα ρε φίλε, αλλάζουν πράγματα, όπλα, εχθροί, ικανότητες και την επόμενη φορά , συνήθως, πας λίγο πιο μακριά. Πόσες προσπάθειες σας πήρε να δραπετευσετε άραγε ; 

Κοίταξα λίγο το save μου στο NSw2, το πρώτο μου escape ήταν στο 60ο run, αλλά keep in mind ότι αρχικά το είχα παίξει στο SeX, οπότε ήξερα πάνω κάτω τι πρέπει να κάνω και τι να περιμένω. Μετά το πρώτο escape αλλάζει το game αρκετά και για να το «τερματίσεις» (σε εισαγωγικά) χρειάζεται να κάνεις 10 escapes. Αλλά και μετά από αυτά τα 10 συνεχίζεις να ξεκλειδώνεις πραγματάκια.

Για να μην ταλαιπωριέσαι πολύ, θα ελέγχεις στο mirror και στον contractor τα skills και τα contracts που θα σε βοηθούν να φέρνεις το κάθε run στα μέτρα σου.

Το κακό είναι ότι ο τίτλος είναι πάρα πολύ εθιστικός, αν έχεις το mentality του «άλλο ένα run» δεν θα παίρνεις χαμπάρι για πότε θα βγαίνει ο ήλιος.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 hours ago, sheik said:

Μου πήρε καμία 50ρια την δεύτερη φορά στο swich 2. Tο είχα λιώσει και στο swich 1 πριν χρόνια όμως. Εντωμεταξύ δεν τελειώνει μόλις το τερματίσεις, μετά έχει άλλο τόσο, απίστευτα καλό σχεδιασμένο endgame. 

Στα του παιχνιδιού θέλει υπομονή, το καλο είναι ότι σε κάθε run βελτιώνεσαι,  πας στον καθρέφτη και κάνεις upgrade, χρησιμοποιείς τα trinkets, κάνεις unlock aspects απο τα όπλα κτλ. 

Σε λίγο θα σου φαίνεται πολύ εύκολο να περασεις την κάθε περιοχή. 

Επίσης σιγά σιγά θα δεις κάποιους overpowered συνδυασμούς απο όπλα και boons

Το παιχνίδι είναι δύσκολο αλλά έχει πάρα πολύ καλά σχεδιασμένη δυσκολία και με κάθε death προχωράς και βελτιώνεσαι. 

Καμία σχέση με το skillsong (η το holowknight) πχ που το έχουν σχεδιάσει επίτηδες ώστε να κάνεις rage quit 3 μέρες - 10 ώρες έφαγα σε ένα boss και μόλις το πέρασα το έκανα uninstall 

Επεξ/σία από imr
  • Like 2
Δημοσ.

Mε το μονο οπλο που ειχα καταφερει να τελειωσω ηταν με την Τριαινα, ουτε με Τοξο κ Σπαθί ποτέ.

Επίσης ποτέ δεν κατάβα τη χρήση του κόκκινου διαμαντιού (δεν θυμαμαι πως λέγεται) η πως μπορει να αξιοποιηθεί σε combo ορθά. 

Δημοσ.
19 minutes ago, Vagosman said:

Mε το μονο οπλο που ειχα καταφερει να τελειωσω ηταν με την Τριαινα, ουτε με Τοξο κ Σπαθί ποτέ.

Επίσης ποτέ δεν κατάβα τη χρήση του κόκκινου διαμαντιού (δεν θυμαμαι πως λέγεται) η πως μπορει να αξιοποιηθεί σε combo ορθά. 

Από τα καλύτερα ή τριανα, το πιο εύκολο ίσως είναι η καραμπίνα με το σφυρί που αλλάζει σε ρουκέτα. 

Το cast μαλλον εννοείς? Απο μόνο του κάνεις παραπάνω damage όσο είναι σε boss με τα upgrade από τον καθρέφτη, αλλιώς το αλλάζεις από κάποιο boon

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...