grgkrg Δημοσ. Τρίτη στις 12:31 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:31 μμ εχθές αγόρασα το project winter από το store. Έπαιξα καμια ώρα και μου κράσαρε 4-5 φορές σε αυτό το διάστημα. Τι μπορώ να κάνω τώρα? Προφανώς το παιχνίδι έχει πρόβλημα σε switch 2. Μπορώ να κάνω refund μετά από τόσες ώρες?
Moderators Malthador Δημοσ. Τρίτη στις 01:12 μμ Μέλος Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 01:12 μμ 4 hours ago, grgkrg said: εχθές αγόρασα το project winter από το store. Έπαιξα καμια ώρα και μου κράσαρε 4-5 φορές σε αυτό το διάστημα. Τι μπορώ να κάνω τώρα? Προφανώς το παιχνίδι έχει πρόβλημα σε switch 2. Μπορώ να κάνω refund μετά από τόσες ώρες? Γενικά η Ν δεν μοιράζει refunds, είναι γνωστό αυτό. Ωστόσο κάποια χρόνια πίσω είχα καταφέρει και είχα πάρει refund για το Pillars of Eternity, το οποίο ήταν ένα ανεκδιήγητο σκουπίδι στο NSw και το οποίο σε PC είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου games. Είχα στείλει μέιλ στην ΝοΕ (το είχα αγοράσει από Αφρική αν θυμάμαι καλά) και μου έκαναν refund μετά από κανά δυο εβδομάδες or smth. Δοκίμασε να στείλεις μέιλ, δεν χάνεις κάτι. 1
thagkol Δημοσ. Τρίτη στις 01:56 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:56 μμ 15 hours ago, sheik said: Ρε σεις δεν με προετοιμασατε για το τι είδους παιχνίδι είναι το Hades. Σίγουρα είναι εφικτό να το τερματίσεις αυτό το πράγμα ; 😂 Δεν είχα ιδέα ότι είναι permanent death και ξανά από την αρχή. Και μόλις το αποδέχτηκα και πέρασα από τον Tartarus στη Asphodel λέω οκ, τώρα φαντάζομαι αν χάσω εδώ έχω κάτι σαν checkpoint και θα ξεκινήσω από Asphodel. Αμ δε...ξανά από την ΑΡΧΗ! Ενω απογοητευεσαι και λες έλα ρε φίλε, αλλάζουν πράγματα, όπλα, εχθροί, ικανότητες και την επόμενη φορά , συνήθως, πας λίγο πιο μακριά. Πόσες προσπάθειες σας πήρε να δραπετευσετε άραγε ; Από ένα σημείο και μετά θα περνάς για πλάκα τις πρώτες περιοχές. Είναι παιχνιδάρα, συνέχισέ το και δε θα χάσεις. Προσωπικά το έκανα πλατίνα, που σημαίνει τερματισμός με όλα τα όπλα, με ιδιαίτερες δυσκολίες (προστίθενται αργότερα προαιρετικά αν σου παραφαίνεται εύκολο) και με όλα τα side quests. 1
babality Δημοσ. Τρίτη στις 05:58 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:58 μμ 4 ώρες πριν, Malthador είπε κάποια χρόνια πίσω είχα καταφέρει και είχα πάρει refund για το Pillars of Eternity, το οποίο ήταν ένα ανεκδιήγητο σκουπίδι στο NSw και το οποίο σε PC είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου games. το ιδιο ειχα παθει με sinking city σε switch που ηταν το χειροτερο port που εχω δει στη ζωη μου αλλα δυστυχως για μενα ηταν αργα το ειχα backlog ποσο καιρο.
NickTG Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Ήρθε και μια μέρα νωρίτερα. Αν και είναι για το πρώτο το κουτί θα το παίξω στο 2. 😛 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα