Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Vagosman,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 18/10/2025 στις 1:51 ΜΜ, Deargr είπε

Μολις πηρα ενα Switch 2 . (ευχαριστω, ευχαριστω 😅)

Μπορει να μου πει καποιος ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να μοιραζομαι games με τον πατερα μου που εχει και αυτος ενα?

Εννοω μεσω family sharing η frend sharing , νομιμα .

Καλορίζικο και καλό λιώσιμο.Κοιτα υπάρχουν 2 τρόποι,ο ένας είναι να βάλεις το ίδιο account και στις δύο κονσόλες. Οπότε απλώς κάθε φορά "μεταφερεις" το παιχνίδι από την νια κονσόλα στην άλλη.Αυτο που γράφω ισχύει για τα digital παιχνίδια προφανώς.Αυτο έχω και εγώ μεταξύ του switch old και του switch 2.Φανταζομαι ισχύει και για switch 2 με switch 2.

Ο άλλος τρόπος είναι το family sharing όπως αναφέρεις.Μπορει να κάνει share ο "γονεας" του family nso οποίο παιχνιδι θέλει σε κάποιον από τα υπόλοιπα μέλη του nso.Αυτο βέβαια έχει κάποιο χρονικό περιθώριο. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 18/10/2025 at 13:51, Deargr said:

Μολις πηρα ενα Switch 2 . (ευχαριστω, ευχαριστω 😅)

Μπορει να μου πει καποιος ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να μοιραζομαι games με τον πατερα μου που εχει και αυτος ενα?

Εννοω μεσω family sharing η frend sharing , νομιμα .

Καλά πήγε αυτό 😅

Θα κρατήσετε ένα οικογενειακά; Επίσης είναι κάτι άλλο που δεν σε ικανοποίησε; (δεν έχω αγοράσει ακομα το 2 και λογικα θα περιμένω μερικα χρόνια για OLED version και ισως καλύτερη αυτονομία)

Επεξ/σία από Te0sX
Δημοσ.
7 minutes ago, Te0sX said:

Καλά πήγε αυτό 😅

Θα κρατήσετε ένα οικογενειακά; Επίσης είναι κάτι άλλο που δεν σε ικανοποίησε; (δεν έχω αγοράσει ακομα το 2 και λογικα θα περιμένω μερικα χρόνια για OLED version και ισως καλύτερη αυτονομία)

Ναι οντως , καλα πηγε αυτο 🤣🤣🤣

Απλα θα κρατησουμε το ενα οπως ειπες και θα παρουμε και ενα handheld pc η steamdeck …

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...