darkmatinee Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 14 minutes ago, chek2fire said: Στην αμερική σταμάτησαν τα pre-order μέχρι να εκτιμήσουν την κατάσταση με τους δασμούς https://kotaku.com/switch-2-preorder-price-tariff-trump-nintendo-1851774764?utm_source=kotaku_newsletter_breaking&utm_medium=email&utm_campaign=2025-04-04_breaking&email_hash=dCItpoRyog127ahduH1fECF7ebcYuShm4KYoPKoRuu0= σίγουρα μπορεί να πάει σε νέα τιμή εκεί Ελπίζω να μην επηρεάσει κ την Ευρώπη. Όσο για την Αμερική, σίγουρα θα πάρει αύξηση, 46% δασμούς στο Βιετνάμ έβαλε ο τρελός. 3
screaming_trees Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Απ ότι φαίνεται δεν θα επηρεάσει την Ευρώπη. Η Nintendo έβγαλε ανακοίνωση μόνο για Ηνωμένες Πολιτείες.
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Απριλίου Μέλος Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου lol Το «drop the prices» αποκτά άλλο αέρα πλέον. 1
marcus0 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Τους βλέπω να βγάζουν ειδική έκδοση και για Αμερική, όπως βγάλανε για την Ιαπωνία . Μερικές ιδέες : * LCD screen up to 30 fps w/ no HDR * Τα joycons θα είναι τεχνολογίας Switch 1 * Το Gamechat ανά δέκα λεπτά θα πετάει unskippable, full-screen διαφημίσεις τύπου YouTube, διακόπτοντας το παιχνίδι .. 😇 😋 4
dekulinkgr Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 11 ώρες πριν, mansa2k είπε Πιστεύω ότι ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του NSW2 τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά σε συνδυασμό με την παγκόσμια οικονομία. Η Ν διάλεξε λάθος καιρό να το παίξει σκληρό πεπόνι. Edit: Δοκιμάσαμε το Nintendo Switch 2! Τελικά "κέρδισα το ποντάρισμα" ότι ο Καρπάς δεν είχε το NSW2 όπως είχαν γράψει κάποιοι.... Πήγε όμως στο Παρίσι της Γαλλίας! Απ'οτι ειδα παντως ο συγκεκριμενος ειναι ο μοναδικος απο Ελλαδα που πηγε για hands on.Διορθωστε με αν κανω λαθος.
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Απριλίου Μέλος Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου Νομίζω δεν έχουμε δώσει σε αυτό το νήμα την λίστα με τα NSw games που θα πάρουν free NSw2 upgrades: 7
firepc Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 500K switch 2 τα έιχε στο US έτοιμα για λανσάρισμα Ας τα βάλει σε ενα πλοίο να τα στείλει Ευρώπη (αν έχουν παει)
mansa2k Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, dekulinkgr είπε Απ'οτι ειδα παντως ο συγκεκριμενος ειναι ο μοναδικος απο Ελλαδα που πηγε για hands on.Διορθωστε με αν κανω λαθος. Πιθανόν, άλλο όμως το έχω στα χέρια μου και άλλο πηγαίνω ταξιδάκι για hands on. Και να πω την αλήθεια επειδή κατέληξα να δω και το επίμαχο βίντεο στα γρήγορα δεν βρήκα κάποια υπόνοια από τον Σάκη ότι έχει το σύστημα. Αυτό το έγραψαν κάποιοι και προφανέστατα δεν ισχύει. 8 ώρες πριν, Malthador είπε Νομίζω δεν έχουμε δώσει σε αυτό το νήμα την λίστα με τα NSw games που θα πάρουν free NSw2 upgrades: Η Ν θα μπορούσε να προσφέρει καλύτερη ανάλυση και frames μονόπλευρα σε όλα τα παιχνίδια της, ακόμα και με αυτά που θα λάβουν έξτρα περιοχόμενο. Όποιος θέλει έξτρα ας τα πληρώσει. Επεξ/σία 5 Απριλίου από mansa2k 2
adamv123 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 8 ώρες πριν, Malthador είπε Νομίζω δεν έχουμε δώσει σε αυτό το νήμα την λίστα με τα NSw games που θα πάρουν free NSw2 upgrades: Βασικά τα έκαναν μαντάρα με την επικοινωνία σχετικά με τα upgrades. Έβγαλαν αυτήν την λίστα, και μετά σου λένε ότι κάποια upgrade packs θα είναι "free" για τους online συνδρομητές (Botw,Totk). Διάβασα επίσης για 10 και 20 ευρώ αναβάθμισεις ανάλογα με το περιεχόμενο. Δηλαδή ξεκαθαριστε τα λίγο πρώτα ρε φίλε...
ikaruga24 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Καλά αυτό με τις ταριφες είναι τρελό αλλά απόλυτα κατανοητό. Δεν θέλω να γίνει πολιτική κουβέντα, εδώ μιλάμε για το μηχάνημα. Τιμολόγηση πρέπει να την ξεκαθαρίσουν καλύτερα, εδώ Αγγλία που λίγο λίγο βγαίνουν καταστήματα για παιχνίδια και αξεσουάρ είναι πολύ κάτω οι τιμές από αυτές που ανακοίνωσε η nintendo στο direct. Ομοίως και για το Switch 2 upgrade, μάλλον θα πληρώσουμε για ορισμένα παιχνίδια ενώ άλλα θα έχουν δωρεάν αναβάθμιση. Κάτι που επίσης δεν αναφέρθηκε στο direct.
D.Luffy Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Μένει να δούμε τι ακριβώς θα προσφέρει η δωρεάν αναβάθμιση. Θα τρέχουν απλά με native support στο σύστημα (χωρίς emulation) ή θα έχουν upgrades σε ανάλυση και framerate?
Chocobo Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στη παρέα. Δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί αλλά κάτι ενδιαφέρον αναφέρεται σε αυτό το βίντεο του Digital Foundry. Αναφέρεται λοιπόν μια έκδοση Switch 2 στην Ιαπωνία Region Locked που όπως λένε θα παίρνει μόνο cartridge ιαπωνικά , θα έχει μόνο ιαπωνικά σαν γλώσσα συστήματος και γενικά δεν θα μπορείς να την βγάλεις εκτός , στην τιμή σε αναλογία δολαρίου περίπου 320$. Η κονσόλα αυτή θα πωλείται όπως αναφέρεται και στο βίντεο μόνο σε ένα συγκεκριμένο μέρος , δεν θα την βρίσκει κανείς σε αλυσίδες δηλαδή.Μόνο στο My Nintendo Store. Προφανώς ξέρουμε πως η Nintendo έχει μεγάλη πέραση στην μητρική της χώρα οπότε ίσως να θέλει να μην δυσαρεστήσει τους πελάτες της εκεί. Το θέμα είναι πως αν αυτό αληθεύει είναι κάπως άσχημο για όλους τους άλλους. Επίσης σκέφτομαι πως αν πάλι αληθεύει θα μπορούσε να κάνει άλλη μια έκδοση US region ώστε να κρατήσει την τιμή στα ίδια επίπεδα και να είμαστε οι μόνοι με full price(καλά όχι οι μόνοι σχήμα λόγου) Για πιο πλήρη εικόνα βάλτε το βίντεο στο 40:18 διαφορετικά το ζουμί είναι εκέι που έχω βάλει το mark να ξεκινάει. Επεξ/σία 5 Απριλίου από Chocobo
xxatziva Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου ερωτηση. τελικα τι γευση θα εχουν τα cartidges στο switch2 ? 4
anarchy79 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 27 λεπτά πριν, Chocobo είπε Καλησπέρα στη παρέα. Δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί αλλά κάτι ενδιαφέρον αναφέρεται σε αυτό το βίντεο του Digital Foundry. Αναφέρεται λοιπόν μια έκδοση Switch 2 στην Ιαπωνία Region Locked που όπως λένε θα παίρνει μόνο cartridge ιαπωνικά , θα έχει μόνο ιαπωνικά σαν γλώσσα συστήματος και γενικά δεν θα μπορείς να την βγάλεις εκτός , στην τιμή σε αναλογία δολαρίου περίπου 320$. Η κονσόλα αυτή θα πωλείται όπως αναφέρεται και στο βίντεο μόνο σε ένα συγκεκριμένο μέρος , δεν θα την βρίσκει κανείς σε αλυσίδες δηλαδή.Μόνο στο My Nintendo Store. Προφανώς ξέρουμε πως η Nintendo έχει μεγάλη πέραση στην μητρική της χώρα οπότε ίσως να θέλει να μην δυσαρεστήσει τους πελάτες της εκεί. Το θέμα είναι πως αν αυτό αληθεύει είναι κάπως άσχημο για όλους τους άλλους. Επίσης σκέφτομαι πως αν πάλι αληθεύει θα μπορούσε να κάνει άλλη μια έκδοση US region ώστε να κρατήσει την τιμή στα ίδια επίπεδα και να είμαστε οι μόνοι με full price(καλά όχι οι μόνοι σχήμα λόγου) Για πιο πλήρη εικόνα βάλτε το βίντεο στο 40:18 διαφορετικά το ζουμί είναι εκέι που έχω βάλει το mark να ξεκινάει. Καλά κάνει και έχει τιμή καλύτερη στην χώρα της, σωστή την βλέπω. Κάθε χώρα πρέπει να φροντίζει πάνω από όλα τους δικούς της και δεν μιλάω μόνο για τις παιχνιδομηχανές, αλλά γενικά μιλάω , έτσι πρέπει να γίνεται. 1
NickTG Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 32 minutes ago, Chocobo said: Επίσης σκέφτομαι πως αν πάλι αληθεύει θα μπορούσε να κάνει άλλη μια έκδοση US region ώστε να κρατήσει την τιμή στα ίδια επίπεδα και να είμαστε οι μόνοι με full price(καλά όχι οι μόνοι σχήμα λόγου) Πως θα μπορούσε να το κάνει αυτό? Ποιος θα το φτιάχνει στις ΗΠΑ για να γλιτώσει τους δασμούς εφόσον ισχύσουν όπως έχουν ανακοινώσει? 33 minutes ago, Chocobo said: Το θέμα είναι πως αν αυτό αληθεύει είναι κάπως άσχημο για όλους τους άλλους. Το άσχημο ήταν που έβγαλαν αυτό μόνο ως JDM: Αν θα πληρώσουμε μια κονσόλα παραπάνω από την χώρα της είναι το λιγότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα