Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
6 hours ago, dekulinkgr said:

Προσωπικα οπως λες malthador και εγω εννοειται εχω κανει preorder την κονσολα(bundle με το mkw)

Θεωρω πως το mario kart world θα ειναι κορυφη.Τωρα 90 ευρω κορυφη εννοειται πως δεν το γνωριζω αλλα απο εκει και περα ο καθενας κρινει με την τσεπη του αν αξιζει ή οχι ενα παιχνιδι.

Κι εγώ αυτό το bundle έκανα pre-order για δύο λόγους:

1. Αφενός είναι ένας τίτλος στον οποίο θα κάψω πολλές ώρες, αλλά δεν θεωρώ ότι αξίζει 80 και 90 ευρώ. Επομένως προτίμησα να το πάρω για 50 ευρώ.
  2. Η προπαραγγελία μπήκε γιατί θέλω να έχω την day one κονσόλα, η οποία είναι πιθανότερο να έχει vulnerabilities σε σχέση με τα ύστερα revisions. 
  • Like 3
  • Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Malthador είπε

Κι εγώ αυτό το bundle έκανα pre-order για δύο λόγους:

1. Αφενός είναι ένας τίτλος στον οποίο θα κάψω πολλές ώρες, αλλά δεν θεωρώ ότι αξίζει 80 και 90 ευρώ. Επομένως προτίμησα να το πάρω για 50 ευρώ.
  2. Η προπαραγγελία μπήκε γιατί θέλω να έχω την day one κονσόλα, η οποία είναι πιθανότερο να έχει vulnerabilities σε σχέση με τα ύστερα revisions. 

Τρου για το 2

RDT_20250416_0714375536306064011388471.jpg

Δημοσ.

Αν αυριο πουνε , οτι dlc ερθει μελλοντικα για το παιχνιδι ειναι free ,καπως θα μετριασει την γκρινια.

Βεβαια εγω περιμενω story-adventure mode οπως στο dkr που εχει αναφερει πολλακις ο mansa2k.Αν δεν εχει τελικα αγρια ξενερα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 hours ago, dekulinkgr said:

Αν αυριο πουνε , οτι dlc ερθει μελλοντικα για το παιχνιδι ειναι free ,καπως θα μετριασει την γκρινια.

Όλα αυτά η Greedento; Ειδικά με το πρόσωπο που δείχνει με το Switch 2;

Σαν να περιμένεις να βγει νέο Super Smash Bros και να σου δώσει δωρεάν τους DLC characters. 🤣

Επεξ/σία από dim_plo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από το ΜKW Direct συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γιατί έπρεπε το παιχνίδι να είναι open world. Για κάποια challenges που θα μπορούσαν να αποδοθούν και χωρίς open world στοιχεία; Γενικώς δεν έδειξαν τίποτα που δεν γνώριζα ήδη, απλά κάποια επαληθεύτηκαν. Τα περί περιεχομένου από τον Bill Trinen καθώς και ότι θα φέρουν νέο αέρα στο είδος είναι ανέκδοτο και μάλιστα μεγάλο. Συνεχίζω να πιστεύω πως η Ν θα προσγειωθεί ανώμαλα μελλοντικά.

18 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

Θα τα πληρώσεις τα DLC. Επιπλέον φαίνεται η όποια πιθανότητα για χαρακτήρες πέρα από την σειρά SM θα γίνει επί πληρωμής. Και ξαναγράφω να ετοιμαστούν εκεί στο Κιότο γιατί θα λαμβάνουν αρνητική κριτική και για δευτερεύοντα πράγματα από την στιγμή που ο κόσμος θα βάζει βαθύτερα το χέρι στην τσέπη. 

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Προσωπικα κακιστο direct που δεν εδειξε σχεδον τιποτα απ'οτι δεν γνωριζαμε εως τωρα.Το story mode ηταν απλα ουτοπικο ονειρο τελικα.

Ενταξει δειχνει βεβαια οτι εχει πεσει οντως δουλεια στο παιχνιδι.Τωρα οι διαφορες που θα εχει δικαιολογουν τα 90 ευρω?Αν δεν βγει το παιχνιδι και το δοκιμασουμε δεν θα ξερουμε.Δεν δικαιολογω σε καμια περιπτωση την nintendo αλλα πρεπει να περιμενουμε να κρινουμε το ιδιο το παιχνιδι και οχι την τιμη του παιχνιδιου.

Δημοσ.
Στις 15/4/2025 στις 8:56 ΠΜ, Vagosman είπε

Sorry αλλά δεν σώζεται. Δεν εδωσαν τιποτα ουσιαστικό στα νεα προ κοντρολ και για να σπρώξουν τον κόσμο κόβουν κάτι πολύ βασικό, το wake. Αν ειναι να πάρουμε και Hori.

Τι εχει δηλαδή και δεν μπορει να ξυπνήσει το 2;

Ίσως είναι πολύ κουρασμένο και δεν μπορεί να ξυπνήσει ;)

• Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...