Harisalexop Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα! Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση. Το πτυχίο μου είναι στο ΑΤΕΙ Καλαμάτας-Παράρτημα Σπάρτης Τμήμα Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών. Έχω κάνει 2 μεταπτυχιακά: 1. Προηγμένα Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα & ∆ίκτυα στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου - Σχολή Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας -Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών 2. Επιστήμη και Τεχνολογία Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου - Σχολή Οικονομίας, ∆ιοίκησηςκαι Πληροφορικής- Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας -Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών Η ερώτηση μου είναι αν τα μεταπτυχιακά είναι συναφή με το πτυχίο μου για να μπορέσουν να καταχωρηθούν στην δευτεροβάθμια Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων *η ερώτηση αφορά για μισθολογικό κλιμάκιο σε ιδιωτικό σχολείο!
spooker Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 1 minute ago, Harisalexop said: *η ερώτηση αφορά για μισθολογικό κλιμάκιο σε ιδιωτικό σχολείο! εσύ δεν ξέρεις αν τα μεταπτυχιακά που έκανες είναι συναφή με το πτυχίο σου? Από τους τίτλους καταλαβαίνω πως είναι. Τι σχέση έχουν όμως όλα αυτά με μια ιδιωτική επιχείρηση? Δεν είναι δημόσιο (μπουρδέλο)
Harisalexop Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, spooker είπε εσύ δεν ξέρεις αν τα μεταπτυχιακά που έκανες είναι συναφή με το πτυχίο σου? Από τους τίτλους καταλαβαίνω πως είναι. Τι σχέση έχουν όμως όλα αυτά με μια ιδιωτική επιχείρηση? Δεν είναι δημόσιο (μπουρδέλο) Χρειάζεται κ εκεί συνάφεια για μισθολογική εξέλιξη
spooker Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Just now, Harisalexop said: Χρειάζεται κ εκεί συνάφεια για μισθολογική εξέλιξη τίποτα δεν χρειάζεται. Στο ξαναλέω δεν είναι δημόσιο (μπουρδέλο). Αν θέλει ο CEO εκεί αύριο σε κάνει εσένα διευθυντή είτε έχεις συναφή πτυχία είτε όχι. Τώρα αν το ιδιωτικό σχολείο εφαρμόζει πρακτικές δημοσίου, είσαι σίγουρος πως θες να πας?
Harisalexop Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Ένα δίκιο το έχεις αλλά σε οποίο ιδιωτικό σχολείο έχω Πάρο για συνέντευξη όλοι μου έχουν αναφέρει πως ακολουθούν την πολιτική του δημοσίου στα οικονομικά Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2023 από Harisalexop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα