ΒουρΝ Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 1 ώρα πριν, tutuyo είπε Σε ψιλοδαγκωσε κάνα 40αρι-50αρι παραπάνω Από την άλλη άμα είναι αξιόπιστος και σβέλτος ίσως αξίζει 1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε καλο ειναι να ζηταμε παντα τα κουτια απο τα ανταλλακτικα και αναλωσιμα. Στη δικη σου περιπτωση μπορει να εβαλε λαδι απο βαρελι οτι ναναι μαρκα μπορει ο ανθρωπος να εβαλε και οτι ζηταει το οχημα απο το εργοστασιο. Κοστος απο 40 ως 80 ευρ.Φιλτρο κανα 15αρι και φρεον επισης εξαρταται ποσο σου εβαλε. Αν βαλουμε οτι εφαγε μια ωρα και με την εργατοωρα να ειναι 100 ευρ συμφωνω οτι ισως σε εφαγε λιγο (κανα 50αρι)αλλα και παλι δε ξερουμε λεπτομεριες... Αρα κανα 50αρι κοντα,γενικα ειναι καλος ετσι εχω ακουσει και αξιολογησεις στο google μονο καλα γραφουν αλλα νομιζω οτι βαζει σαλτσα γενικα για να βγαλει κατι και εχω την εντυπωση οτι θελει να βγαζει παραπανω απο 50. Θα παω να δω τη μαρκα και του ψυγειου γενικα για να ξερω τι μαρκα εχει βαλει και θα αποφασισω αν θα ξαναπαω σε αυτον
2MM Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου Στις 26/6/2025 στις 9:54 ΠΜ, vamvakoolas είπε Αν βαλουμε οτι εφαγε μια ωρα και με την εργατοωρα να ειναι 100 ευρ συμφωνω οτι ισως σε εφαγε λιγο Κι εγω συμφωνω οτι τον δαγκωσε λιγο Αλλά 100€ η εργατοωρα δεν εχει στην Ελλαδα, Ουτε στα επισημα συνεργεια ( Αν εχει καμια ακριβη μαρκα, οκ δεν το ξερω) 1
Nabuko Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου Στο περίπου και κάνε υπολογισμό Λάδια: ένα 4λιτρο ACEA A3/B4 5w-40 25-60 ευρώ Φίλτρο: 5-15 ευρώ Ιμάντας δυναμό-τιμονιού-a/c: 15-40 ευρώ Αντιψυκτικό (ας πούμε 1 λίτρο) : 7-12 ευρώ Αναγέμισμα φρέον (R134a) : 30-60 ευρώ Υγρό υαλοκαθαριστήρων: 2-5 ευρώ Φλάντζα (OEM ή Aftermarket) : 8-20 ευρώ Εργατοώρα: 35-60 ευρώ
ΒουρΝ Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου 11 ώρες πριν, 2MM είπε Κι εγω συμφωνω οτι τον δαγκωσε λιγο Αλλά 100€ η εργατοωρα δεν εχει στην Ελλαδα, Ουτε στα επισημα συνεργεια ( Αν εχει καμια ακριβη μαρκα, οκ δεν το ξερω) Tο θεμα ειναι το ποσο αν ειναι 20-30 ευρω κλαιν αν πλησιαζει το 50αρικο λες για τι δεν παω αλλου? 10 ώρες πριν, Nabuko είπε Στο περίπου και κάνε υπολογισμό Λάδια: ένα 4λιτρο ACEA A3/B4 5w-40 25-60 ευρώ Φίλτρο: 5-15 ευρώ Ιμάντας δυναμό-τιμονιού-a/c: 15-40 ευρώ Αντιψυκτικό (ας πούμε 1 λίτρο) : 7-12 ευρώ Αναγέμισμα φρέον (R134a) : 30-60 ευρώ Υγρό υαλοκαθαριστήρων: 2-5 ευρώ Φλάντζα (OEM ή Aftermarket) : 8-20 ευρώ Εργατοώρα: 35-60 ευρώ Καλα ετσι λογικη η τιμη...Σορρυ παιδες απλα ειναι το πρωτο μου αμαξι και δεν το κινω πολυ λογω σκουτερ και γενικα δεν εχω ασχοληθει πολυ με αμαξια οποτε δεν ξερω τιμες κτλ τι παιζει
2MM Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 49 λεπτά πριν, ΒουρΝ είπε Tο θεμα ειναι το ποσο αν ειναι 20-30 ευρω κλαιν αν πλησιαζει το 50αρικο λες για τι δεν παω αλλου? Καλα ετσι λογικη η τιμη...Σορρυ παιδες απλα ειναι το πρωτο μου αμαξι και δεν το κινω πολυ λογω σκουτερ και γενικα δεν εχω ασχοληθει πολυ με αμαξια οποτε δεν ξερω τιμες κτλ τι παιζει Αν εβαλε φθηνα ανταλλακτικα (και λιγο φρεον) , σε χρεωσε τουλαχιστον κανα 50αρικο παραπανω απο το νορμαλ Μην τρελαινεσαι ομως. Την εχουμε πατισει κι εμεις πολλες φορες. Και γενικα στα συνεργεια δεν πανε με το σταυρο στο χερι. Οσο μπορουν και τους παιρνει, βαρανε
mike15 Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, 2MM είπε Κι εγω συμφωνω οτι τον δαγκωσε λιγο Αλλά 100€ η εργατοωρα δεν εχει στην Ελλαδα, Ουτε στα επισημα συνεργεια ( Αν εχει καμια ακριβη μαρκα, οκ δεν το ξερω) καποιες γερμανικες επισημες εχουν ανεβει τοσο.ονομαστικα,φυσικα και αναλογα την εργασια, δεν χρεωνουν παντα τοσο. 8 ώρες πριν, ΒουρΝ είπε Tο θεμα ειναι το ποσο αν ειναι 20-30 ευρω κλαιν αν πλησιαζει το 50αρικο λες για τι δεν παω αλλου? Καλα ετσι λογικη η τιμη...Σορρυ παιδες απλα ειναι το πρωτο μου αμαξι και δεν το κινω πολυ λογω σκουτερ και γενικα δεν εχω ασχοληθει πολυ με αμαξια οποτε δεν ξερω τιμες κτλ τι παιζει πρωτα απολα να σε νοιαζει το κριτηριο να ειναι τιμιος στην διαγνωση και την επισκευη-συντηρηση.εαν ειναι ενα 50αρικο πανω αστο να παει.γιατι αυτο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα εκει εξω.θα ανησυχουσα και θα ρωτουσα περισοτερο γιαυτο. πρεπει να εισαι καχυποπτος και να εισαι και κοντα στο αυτοκινητο οσο γινεται .πριν πας σε καποιον κανε ερευνα αγορας για το κοστος και την επισκευη.υπαρχουν πολλοι επαγγελματιες εκει εξω. αν θελεις να εισαι ενταξει με τον εαυτο σου πρεπει να ασχοληθεις,δυστυχως.το θεμα συντηρηση αυτοκινητου ειναι επιπονο εαν δεν εχεις γνωσεις.ακομα και εμεις που ξερουμε 5 πραγματα,παντα εχουμε επληξεις.οπως ειπε ο φιλος παντα προσπαθουν γιαυτο οι επαγγελματιες,καποιοι. Επεξ/σία 28 Ιουνίου από mike15
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα