Moorer7 Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου Καλησπέρα παιδιά βρίσκομαι σε απόγνωση έχω πάρει την συγκεκριμένη κάμερα https://www.skroutz.gr/s/33271552/Ezviz-eLife-IP-Κάμερα-Παρακολούθησης-Wi-Fi-4MP-Full-HD-Αδιάβροχη-Μπαταρίας-με-Αμφίδρομη-Επικοινωνία-και-Φακό-2-8mm-σε-Μαύρο-Χρώμα-CS-BC1C-A0-2C4WPBDL.html και κατά την διάρκεια της εγκατάστασης κολλάει στο 90% και μου πετάει σφάλμα μίλησα με τον εισαγωγέα και μου είπε ότι είναι θέμα ρουτερ από την cosmote και ότι πρέπει να ξεκλειδώσουν κάποιες πόρτες, μου στέλνει ο άνθρωπος της πόρτες μιλάω με την cosmote αλλά μου λένε ότι για να κάνουν port mapping χρειάζονται την ip πως όμως θα πάρει ip η κάμερα αν πρώτα δεν έχει συνδεθεί στο wifi πραγματικά έχω κάνει άπειρες προσπάθειες έχω απενεργοποίηση firewall & 5ghz αλλά και πάλι τίποτα μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_di Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου Καλημέρα, είμαι κάτοχος της ίδιας κάμερας εδώ και 1 χρόνο. Μέχρι τον Φλεβάρη την είχα συνδεδεμένη στο speedport entry της cosmote και δούλευε κανονικά. Έπειτα ανανέωσα το πακέτο και μου έστειλαν το νέο router, speedport plus 2. Από τότε η κάμερα δεν μπόρεσε να ξανασυνδεθεί στο wifi. Έχω κάνει άπειρες ρυθμίσεις στο wifi, όπως απενεργοποίηση band steering, 5ghz, αλλαγή channel, απενεργοποίηση firewall. Τίποτα δεν δούλεψε. Στο 13888, κάλεσα δυο φορές και έκαναν κάποιες "ρυθμίσεις", όπου δεν άλλαξε τίποτα και με παρέπεμψαν στον κατασκευαστή της κάμερας. Την έχω συνδέσει σε 4g δίκτυο από κινητό παίζει, όμως δεν βγάζω άκρη με την cosmote. Το επόμενο που σκέφτομαι είναι να ζητήσω άλλο router. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik187 Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου Για κάνε και μία δοκιμή να αλλάξεις το όνομα στο wi-fi δίκτυο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Βρήκε κανείς τίποτα; Με την αλλαγή του ονόματος στο δίκτυο, δε γίνεται τίποτα. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου από gfilippas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vista32 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Αν το πρωτόκολλο ασφαλείας του wifi είναι το wpa3 (σκέτο ή mixed με άλλα), μήπως να κάνετε μία δοκιμή με wpa/wpa2 μόνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Ούτε αυτό είναι. Το πρωτόκολλο ασφαλείας είναι το προεπιλεγμένο WPA2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα