itheodo Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Έκανα την παρθενική μου παραγγελία από temu καθώς μέχρι τώρα ήμουν πιστός πελάτης του aliexpress. Αφού έκανα την παραγγελία παρατήρησα στην κεντρική σελίδα ένα banner που λέει "Temu x Elta courier, together for better delivery" και όταν πατάς επάνω αναφέρει "Temu is working with Hellenic Post to provide you with safe and fast delivery services." Δεν παραδίδει πλέον με Boxnow; Επεξ/σία 30 Μαρτίου από itheodo
tsamadas Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Συνεργάζονται και με τα ΕΛΤΑ αλλά κυρίως με box γενικά μόνο με box μου έχουν έρθει όσες παραγγελίες έχω κάνει
Sadako Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Επειδή έχω καιρό να παραγγείλω, ποια είναι η τωρινή κατάσταση με τα κουπόνια για τις νέες εγγραφές;
sam187 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Καλησπέρα! Ακολουθώ διότι και εγώ δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε κάποιο κουπόνι! Στις 1/4/2025 στις 1:18 ΠΜ, Sadako είπε Επειδή έχω καιρό να παραγγείλω, ποια είναι η τωρινή κατάσταση με τα κουπόνια για τις νέες εγγραφές;
1comment Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Ξέρουμε τώρα με τι κουριερ στέλνει η τεμου; Έχω μήνες να παραγγείλω. Τελευταία ήρθαν με box.
duende Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) Αυτη τη στιγμη τα στελνουν ολα με ελτα courier. Οσα ηταν με courier center και δεν ειχαν προλαβει να μπουν ευρωπη πριν τις εξελιξεις των τελευταιων ημερων εχουν κολλησει μεχρι να βγαλουν ακρη πως θα τα εκτελωνισουν χωρις να μπουν μεσα. Οπως και αυτα με boxnow. Γι'αυτο εχουν περιορισει πολυ τα προμο Επεξ/σία 9 Απριλίου από duende
Nabuko Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, 1comment είπε Ξέρουμε τώρα με τι κουριερ στέλνει η τεμου; Οι 5 τελευταίες δικές μου παραγγελίες είναι με box, elta courier, box, box, box Επεξ/σία 10 Απριλίου από Nabuko
iliata2410 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου Όταν σε κάποιο προϊόν λέει σχεδόν εξαντλήθηκε τι εννοεί; Ότι δεν υπάρχει άμεσα διαθέσιμο,και θα περιμένει κάποιος μέχρι να έρθει;
MitsosMitsaras Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου (επεξεργασμένο) Πρώτη παραγγελία από εξωτερικό και ταυτόχρονα πρώτη από το Temu , και όλα πήγαν στραβά και ανάποδα. Από τις 18/03 που την έκανα η παραγγελία δεν έχει φτάσει ούτε καν στο αεροδρόμιο για να ξεκινήσει η διαδικασία εκτελωνισμού (και ούτε βλέπω να φτάνει). Ευτυχώς έχω πάρει ήδη τα λεφτά μου πίσω, άσχετα αν ήταν πολύ μικρής αξίας. Για την εξυπηρέτηση απλά δεν σχολιάζω (αφού τελικά άκουσαν και ουκ ολίγα "γαλλικά")... Σίγουρα δεν θα ξαναπάρω τίποτα από αυτούς Τελικά καλά κάνω που όταν θέλω να πάρω κάτι, πάω και το παίρνω από φυσικά καταστήματα!!! Επεξ/σία 11 Απριλίου από MitsosMitsaras
evark Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου (επεξεργασμένο) Φαινεται κάποιο πρόβλημα υπήρχε τη συγκεκριμένη περίοδο, ίσως με τα αεροδρόμια ή κάτι τέτοιο. Μια παραγγελία που είχα από 13/3 πήγε στο αεροδρόμιο και μετά τίποτα..... στις 4/4 και μετά την προβλεπόμενη ημερομηνία παράδοσης το temu μου έκανε refund (είτε με gredit είτε με επιστροφή στη κάρτα) γιατί είναι πολιτική τους, αν δεν υπάρξει αλλαγή στο tracking για 10(?) ημέρες τότε το πακέτο θεωρείται χαμένο, ασχέτως αν τελικά έρθει σε επόμενη ημερομηνία. Για καλή μου τύχη το πακέτο εμφανίστηκε στην παραλαβή του boxnow σήμερα 12/4....... Κατα πάσα πιθανότητα θα σου έρθει..... Επεξ/σία 13 Απριλίου από evark
iliata2410 Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου Θέλω να ρωτήσω αν καθυστερήσει το πακέτο σε επιστρέφει όλο το ποσό της αξίας πίσω αυτόματα; η κανεις εσύ ενέργειες;
evark Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου (επεξεργασμένο) Αν μπεις στη σελίδα της παραγγελίας σου, από τη στιγμή που δεν έχει ενημέρωση το tracking μετά από κάποιες ημέρες, σου ενεργοποιεί την επιλογή του refund με την αιτιολογία ότι το πακέτο χάθηκε και μάλιστα σου γράφει ότι αν τελικά παραλάβεις στο μέλλον, τα πράγματα τα κρατάς. Το refund στο επιστρέφει είτε στην κάρτα που πλήρωσες, είτε ως gredit στο temu για επόμενη αγορά σου. Συγκεκριμένα η πολιτική του "χαμένου πακέτου" είναι στις εγγυήσεις (το βρήκα στο site): If your package has no tracking updates for over 15 days without being delivered, you can apply for a free reshipment or refund because the package may have been lost in transit. If you do end up receiving the package after applying, you can keep it for free without needing to return it. πέρα από την εγγύηση "χαμένου πακέτου" υπάρχει η εγγύηση της ημερομηνίας παράδοσης, που σου δίνει 5 ευρώ πίστωση, αν παραλάβεις μετά την προβλεπόμενη ημερομηνία και η εγγύηση μη παραλαβής σε 30 ημέρες. Εχω κάνει δεκάδες παραγγελίες στο temu αλλά και στο ali και συνήθως έρχονται στο δεκαήμερο (και πιο λίγο μερικές φορές), πρώτη φορά μου έτυχε τέτοια περίπτωση καθυστέρησης. Επεξ/σία 13 Απριλίου από evark
iliata2410 Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου (επεξεργασμένο) Λοιπόν εγώ έχω κατεβασμένη την εφαρμογή στο τάμπλετ και κινητό,μου έρχονται ειδοποιήσεις,από την εφαρμογή για δώρο 100 η 200 ευρώ κλπ.Δεν έχω ακόμη ψωνίσει από εκεί.να υποθέσω ότι κανείς πρώτα την αγορά που θες και στις επόμενες αγορές ισχύουν τα κουπόνια. Πχ λέει σήμερα προσθέστε 20 ευρώ για να παραλάβετε κουπόνια 300 ευρώ.Προφανως αυτό σημαίνει ότι αγοράζεις συγκεκριμένα προϊόντα 20 ευρώ ,και στην επόμενη αγορά θα σε δώσει τα 300; Καλό θα ήταν να υπήρχε ένας αναλυτικος οδηγός εδώ τι ισχύει με κουπόνια και παραδείγματα, διότι πολύ κόσμος δεν γνωρίζει. Επεξ/σία 13 Απριλίου από iliata2410
gorge18 Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου Στις 13/4/2025 στις 9:04 ΠΜ, iliata2410 είπε έει σήμερα προσθέστε 20 ευρώ για να παραλάβετε κουπόνια 300 ευρώ. θα σου δωσει 20-25 κουπονια των 5,10,20,50,κλπ και η ελαχιστη παραγγελια θα ειναι για τα 5 ευρω 20-30 Δεν συμφερουν τα κουπονια. Τωρα εγω μονο οταν δω δωρεαν προιοντα θα μπω να ψαξω αν εχει κατι που θα ηθελα.
vasilisdsk__ Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου Χαιρετω την ομαδα. Χθες εκανα μια παραγγελία περιπου 15€ ευρω. Και θα ηθελα να ρωτησω: εμενα μου γραφει εκτιμβμενος χρονος παραδωσης απο 29 Απριλιου μεχρι 10 Μαϊου. Υπαρχει πιθανοτητα να ερθει και νωρις απο τον εκτιμώμενο χρόνο το δεμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα