sdikr Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου Ναι ισχύει αυτό, αλλά γιατί δεν παίρνεις απλα τα δυο τεμάχια ώστε να σου δώσει τα κουπόνια και μετά να κάνεις χρήση αυτών για τα υπόλοιπα είναι του στυλ -20 απο 60, -10 απο 20 κλπ
sam187 Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου Καλησπέρα σε όλους και προκαταβολικά συγνώμη αν έχει απαντηθεί ξανα στο παρελθόν αυτό που θέλω να ρωτήσω. Ειμαι νέος χρήστης , μόλις εγκατέστησα την εφαρμογή , έχω στο καλάθι μου μερικά προϊόντα συνολικής αξίας 120€, και θέλω να ρωτήσω αν δικαιούμαι κάποιο κουπόνι ώστε να μειωθεί το κόστος. Και αν δικαιούμαι πως θα το πάρω και τι έκπτωση θα έχει ή αν μπορώ να κάνω κάποιο κόλπο πχ να χωρίσω την παραγγελία σε μέρη ώστε να πάρω κάποια έκπτωση κάθε φορά. Ευχαριστω το φόρουμ εκ των προτέρων!!
CakeNet Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου 2 ώρες πριν, sam187 είπε Καλησπέρα σε όλους και προκαταβολικά συγνώμη αν έχει απαντηθεί ξανα στο παρελθόν αυτό που θέλω να ρωτήσω. Ειμαι νέος χρήστης , μόλις εγκατέστησα την εφαρμογή , έχω στο καλάθι μου μερικά προϊόντα συνολικής αξίας 120€, και θέλω να ρωτήσω αν δικαιούμαι κάποιο κουπόνι ώστε να μειωθεί το κόστος. Και αν δικαιούμαι πως θα το πάρω και τι έκπτωση θα έχει ή αν μπορώ να κάνω κάποιο κόλπο πχ να χωρίσω την παραγγελία σε μέρη ώστε να πάρω κάποια έκπτωση κάθε φορά. Ευχαριστω το φόρουμ εκ των προτέρων!! Συνήθως εμφανίζει αν σου δίνει κάποιο κουπόνι στην πρώτη παραγγελία, διαφορετικά πήγαινε εκεί που λέει Υποστήριξη και ρώτα πως μπορείς να αποκτήσεις κάποιο. Στην περίπτωση που δεν σου δίνει αρχικά κουπόνι θα σου προτείνει λογικά κάποια προϊόντα από αυτά που έχεις στο καλάθι σου σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή. 1
geomalliv Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου Καλησπεριζω καλο μηνα και τα σχετικα! Ισχυει ακομα η διαγραφη 14 μέρες της εφαρμογής και μετά εχεις παλι κουπόνια από creator? Γιατι στο iphone εκανα απεγκατασταση, εγκατασταση στις 15 μερες με νέο προφιλ εγγραφη και δεν ημουν eligible. Μηπως θέλει κατι διαφορετικό στο iphone πχ ρυθμισεις app store για forget app? γιατι και οταν την κατεβαζεις δεν ειναι πλεον στο "get" status
Sadako Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου Αυτό το είχα απορία κι εγώ τότε που ακόμα ακουγόταν ότι δούλευε (δεν το έχω δοκιμάσει πρόσφατα). Δηλαδή άντε και το έχεις σβήσει από το κινητό εδώ και καιρό. Μετά έκανες εγγραφή με τα ίδια στοιχεία (email, αριθμό κινητού, διεύθυνση αποστολής κλπ); Ή έπρεπε πχ να κάνεις ένα νέο email. Ο ίδιος αριθμός κινητού δεν έμενε σε κάποια βάση δεδομένων τους για να σε αναγνωρίσει ως "παλιό" χρήστη;
safridia Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου Υπαρχει τροπος να επιλεξω σαν μεθοδο αποστολης το BOX NOW και οχι την EASYMAIL; Ο τροπος που ρωτανε μερικοι για εμενα ειναι ο εξης. Επιλεγουμε αγορα απο το κινητο προιοντων περιπου 20€ και αφου μας πρηξει τα @@ με τα χρυσα αυγα και τα κουπονια που συνεχεια δινει και αλλα κανουμε τελικα την αγορα των 20€ Μολις γινει η αγορα θα δωσει κουπονια συνολικα 200-300€, εμενα μου εχει δωσει 3 κουπονια -30€ για αγορα 60€ και -50 για αγορα 150€. Τα χρησιμοποιησα ολα εγω και ενας φιλος, μεσα σε αυτα μερικες φορες ολο και καποια αλλη προσφορα θα σου βγαλει (ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΝΟ) και μπορει να παρεις κατι που εχεις στο καλαθι στην μιση τιμη Πολυ πρηξιμο παντως
Sadako Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου Επειδή έκανα τελικά κι εγώ νέα εγγραφή από νέο κινητό, να απαντήσω κατ'αρχάς σε αυτό που είχα ρωτήσει εγώ, μπας και ενδιαφέρει κάποιον άλλον. Με νέα εγγραφή (πήρα και προσωπικό κωδικό από άλλο λογαριασμό πάλι δικό μου) πήρα στο νέο διάφορα κουπόνια, όπως και παλιά, τα 2 (3 βασικά, απλά τα 2 είναι ίδια έκπτωση ποσοστιαία, αλλάζει το μέγιστο ποσό) που αξίζουν περισσότερο είναι: 1. Για παραγγελία 50€ σου κόβει 25€ 2. Για παραγγελία 100€ σου κόβει 30€, ή για 80€ σου κόβει 24€. Δηλαδή είναι 30% έκπτωση σε μια ή 2 παραγγελίες. Για τις επόμενες νομίζω ήταν 15€ πίσω για αγορές 100€ οπότε δεν πολυλέει. Όλα αυτά τα κουπόνια βέβαια εξακολουθούν να ισχύουν για 24 ώρες μετά την εγγραφή, οπότε πρέπει να έχεις έτοιμο το καλάθι σου αλλού και να το κάνεις share στον νέο σου λογαριασμό. Τώρα για τα υπόλοιπα που σου βγάζει κάθε μέρα, ή ξέρω γω 5 προϊόντα δωρεάν αλλά με το που το ενεργοποιήσεις και επιλέξεις τα προϊόντα μετά σου βγάζει ότι πρέπει να κάνεις ξέρω γω αγορές 70€ για να τα πάρεις, είναι λίγο φλου και δεν έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα. Κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις για επιπλέον κέρδος, μπαίνοντας στο affiliate program και στέλνοντας πρόσκληση σε άλλο κινητό (πάλι δικό σου) για άνοιγμα νέου λογαριασμού, σε ό,τι αγορές κάνεις από τον νέο λογαριασμό μέσα στον πρώτο μήνα παίρνεις ένα cashback στον πρώτο από τον οποίο έστειλες την πρόσκληση, από 10% μέχρι 30%, αν κατάλαβα καλά παίζει ρόλο το ποσό της αγοράς. Αυτό το ποσό μαζεύεται και -αν θυμάμαι καλά- μπορείς να το σηκώσεις σε paypal λογαριασμό. Γενικά πάντως παίζουν πολλές μαϊμουνιές με τις τιμές, το'χουν εξελίξει αρκετά το θέμα για να σε ψήσουν να ψωνίσεις. Μάζεψε φίλος κάποια πράγματα στο καλάθι του, μου το κάνει share και μου δείχνει ότι του τα βγάζει 110€, ενώ όταν το πρόσθεσα εγώ στο καλάθι μου, σε εμένα τα έβγαζε 97€. Τέλος για αυτό που ρώτησε ο φίλος, εγώ δήλωσα κανονικά Box Now σε 3 παραγγελίες που έκανα μέσα στις τελευταίες 20 μέρες, απλά μου τις έστειλε και τις 3 σε διαφορετική θυρίδα από αυτήν που δήλωσα, αλλά αυτό δεν ξέρω σε τι βαθμό είναι θέμα του Temu ή του Box Now.
colombiano747 Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου Τελικά ρε παιδιά μπορείς να επιλέξεις ποια εταιρία κούριερ θες; Για box now θέλω γιατί μου έχει βάλει μια courier center και έχει ο θεός τώρα
Nabuko Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου 14 λεπτά πριν, colombiano747 είπε Τελικά ρε παιδιά μπορείς να επιλέξεις ποια εταιρία κούριερ θες; Για box now θέλω γιατί μου έχει βάλει μια courier center και έχει ο θεός τώρα 95% των τελευταίων παραγγελιών παρέλαβα με box now. Μία ή δύο ήρθαν με elta courier. Courier center έχω να παραλάβω πάρα πολύ καιρό, τόσο που νόμιζα ότι σταμάτησε η συνεργασία. Και με CC δεν είχα θέματα, τους δήλωνα στο σάητ να το αφήσουν σε ένα οπάπ και πήγαινα και τα έπαιρνα όποτε μπορούσα 1
colombiano747 Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου 18 λεπτά πριν, Nabuko είπε 95% των τελευταίων παραγγελιών παρέλαβα με box now. Μία ή δύο ήρθαν με elta courier. Courier center έχω να παραλάβω πάρα πολύ καιρό, τόσο που νόμιζα ότι σταμάτησε η συνεργασία. Και με CC δεν είχα θέματα, τους δήλωνα στο σάητ να το αφήσουν σε ένα οπάπ και πήγαινα και τα έπαιρνα όποτε μπορούσα Ευχαριστώ για την απάντηση. Αρα ότι τύχει στον καθένα, δεν υπάρχει επιλογή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα