Προς το περιεχόμενο

TV Season 2023-2024


Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Thresh έχει "καρφιτώσει" αυτό το θέμα
32 minutes ago, Thresh said:

Άλλος ένας Σεπτέμβριος! Ας ελπίσουμε να μην πέσει ξηρασία λόγω των απεργιών...

Έχουμε Κορέα και Κίνα σειρές όσες θες 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

 And just like that 

Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω την ύπαρξη αυτής  τη σειράς.Αποφάσισανε  Να το επαναφέρουν για άλλη μια φορά. Οκ .Αλλά το πρόβλημα είναι πως αυτή τη φορά ,οι χαρακτήρες, είναι τόσο εκνευριστικοι,και τόσο ρηχοι ,που σου περνάει τελείως αδιάφορα  το κάθε επεισόδιο .

Επίσης δεν έχω πρόβλημα να βλέπω gay ζευγάρια στις σειρές .Αλλα αυτό το woke ness  το ‘χουνε λίγο τερματίσει OK δείξε το δείξε το ζευγάρι ,αλλά κράτα Μια ισορροπία .Δεν  μπορεί το 90 τοις 100 του επεισοδίου ναι στις  σεξουαλικές προτιμήσεις του κάθε χαρακτήρα. Δηλαδή προσπαθεί να σου περάσει πιο πολύ το γκέι έρωτα ,παρά τον έρωτα ενός άντρα και μία γυναίκα .φυσικά και θα πρέπει να υπάρχουν και τα δύο ,αλλά νιώθω ότι το τονίζουν πιο πολύ το γκέι σημείο γιανα πουλήσει . και όχι για να δείξουνε ότι υπάρχει και αυτεσ Οι σχέσεις  των ανθρώπων .  

Επισης  οι χαρακτήρες οι παλιοί που αγαπήσαμε, έχουνε γίνει πιο ενοχλητικοι αυτή τη φορά από την ήτανε στα τέλη του 90 .Όπως διάβασa  Και στις κριτικές του IMDb,Πήρανε το χαρακτήρα της Μιράντα ,και από εκεί που ήτανε μία συμπαθητική δικηγόρος ,και έιχε μια ρομαντική σχέση με το Steve ,την κάνανε να σαλιαριζει   σαν 20 χρόνο με γυναίκες  η οποια μια είναι τελείως  χάλια λολ ,Και γενικά να μην ξέρει τι θέλει από τη ζωή της.οκ στη πραγματικότητα παράτησε τον άντρα της για μια γυναίκα η νιξον αλλά γιατί να το δούμε και δω ??

Το ίδιο και για τη Σαρλοτ ,Που αυτή τη φορά είναι και φέρεται σαν μια αριστοκράτισσα που το πρόβλημα της είναι μην σπάσει το νύχι της ,η μη πάρει αυτό το ρούχο η κόρη της ,με τον  χαρυ να μιλά σαν ζόμπι.η να μας δείχνει δέκα ώρες πως να σεταρει  το νέο αιφον που πήρε ... οκ το American dream το χουνε τερματίσει και αυτό

.Ακομα και που φέρανε παλιούς απλα δε λέγανε τίποτα νέο στη τελική .Για το big το καταλαβαίνω μιας και μάλλον θα χει την ίδια τύχη που χε ο ντανυ μάστερσον .(οσοι το δσβαδατε )

η καρυ βγάζει αυτή τη συμπάθεια, αλλά από μόνη της δε μπορεί να κρατήσει ένα Επ ποσό μάλλον μια σεζόν .και ναι μιλά και ελληνικα😋

γενικα οσοι είστε τρελοί φαν της σειράς και των ταινιών ,η αποφύγετε το ,η δείτε το σαν κάτι νέο που δεν ε Χει σχέση με τα παλιά .το friends κάτι ήξερε και δεν επέστρεψε 

 

,

Επεξ/σία από star12
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 7/10/2023 στις 11:47 ΠΜ, Millennium είπε

 

Έχω δει τα τρία πρώτα επεισόδια και δεν έχω ακόμα αποφασίσει αν τελικά μου αρέσει ή όχι, πράγμα ασυνήθιστο αφού μέσα στην πρώτη μισή ώρα καταλαβαίνω πάνω κάτω τι πρόκειται να δω. 

 

Άλλες γνώμες; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...