Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Ελληνικό προϊόν ή εισαγωγής? Ρωτάω γιατί στο παρελθόν έχω δοκιμάσει βουλγαρική έκδοση (το πήρα χωρίς να παρατήσω τι γράφει πάνω) και απλά δεν.... 

Επίσημη εισαγωγή από Unilever Ισπανίας 

Δημοσ.

Εγω παιρνω ΟΜΟ ροζ υγρο με κατι λουλουδια. Καλο απο αποψη μυρωδιας και δεν ειχα παρατηρησει προβλημα στα ρουχα να μην καθαριζουν κλπ.

Τελευταια ομως παρατηρησα κατι υπολειμματα γκρι χρωμα στα ρουχα και στον καδο και μου ειπαν οτι ειναι απο απορυπαντικο που δεν εχει διαλυθει καλα και εχει μεινει σε σωληνωσεις κλπ. Οποτε ισως να μην ηταν η καταλληλη επιλογη. Πλενω σε 40 βαθμους τα ρουχα και 60 πετσετες/σεντονια.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Εγω παιρνω ΟΜΟ ροζ υγρο με κατι λουλουδια. Καλο απο αποψη μυρωδιας και δεν ειχα παρατηρησει προβλημα στα ρουχα να μην καθαριζουν κλπ.

Τελευταια ομως παρατηρησα κατι υπολειμματα γκρι χρωμα στα ρουχα και στον καδο και μου ειπαν οτι ειναι απο απορυπαντικο που δεν εχει διαλυθει καλα και εχει μεινει σε σωληνωσεις κλπ. Οποτε ισως να μην ηταν η καταλληλη επιλογη. Πλενω σε 40 βαθμους τα ρουχα και 60 πετσετες/σεντονια.

Kάνε μια πλύση που και που  χωρίς ρούχα στην υψηλότερη θερμοκρασία που έχει για να καθαρίζει.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, SagoniasSlutRos said:

Σε samsung, οι οδηγίες λένε για καθαρισμό κάδου κάθε 40 πλύσεις.

Επί της ουσίας, ανοίγεις το σωληνάκι στο κάτω μέρος να φύγουν τα νερά, καθαρίζεις φίλτρο και κλείνεις. Στην συνέχεια μπαίνει το πρόγραμμα "Καθαρισμός κάδου ECO" ΧΩΡΙΣ καθαριστικά, απορρυπαντικά κλπ. Τρέχει για ~2 ώρες στους 70 βαθμούς.

Μιας που φτάσαμε ως εδώ, έχει κανείς άποψη για πλυντήριο ΚΑΙ με είσοδο για ζεστό νερό; Άμα βράζει ο ηλιακός, ποιο το νόημα να ζεσταίνει το κρύο νέρο;

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, csontheline είπε

Μιας που φτάσαμε ως εδώ, έχει κανείς άποψη για πλυντήριο ΚΑΙ με είσοδο για ζεστό νερό; Άμα βράζει ο ηλιακός, ποιο το νόημα να ζεσταίνει το κρύο νέρο;

Μέχρι πριν 10 χρόνια κυκλοφορούσαν μερικά μοντέλα διπλής παροχής. 

Πρόλαβα και πήρα ένα 

Δημοσ.

Μέχρι πριν 10 χρόνια, δεν έβγαζε κανένας υδραυλικός παροχή ζεστού νερό στο χώρο του πλυντηρίου. :D

Επειδή με ενδιαφέρει και μένα η διπλή παροχή, αν ξέρει κανένας κάτι ας το πει :)

Για το ον τοπικ, εμείς παίρνουμε το Planet. Αλλά αποφασίζει η νοικοκυρά κι όχι εγώ σε αυτά.

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.
On 06/09/2023 at 09:55, Haldol said:

Τον τελευταίο χρόνο εγώ την έχω καταβρεί με το ΟΜΟ.  Μέχρι πριν δούλευα τα δύο μεγάλα, ήτοι, ARIEL - SKIP, είτε σκόνη, ή υγρά. Μία φορά μου 'δωσε η μάνα μου ένα κουτί ΟΜΟ που το 'χε πάρει σε προσφορά, κι αφού πρώτα το σνόμπαρα (απαραίτητο βήμα!) εν τέλη είπα να το δοκιμάσω. Ε, από τότε μόνο αυτό παίρνω. Βγαίνει περίπου το μισό κόστος ανά πλύση, και σαν αποτέλεσμα μ' αρέσει και πιο καλά. 

Ένα χρόνο μετά, το ΟΜΟ το δώρισα στη μάνα μου, που της αρέσει ακόμα. Ξαναγύρισα σε SKIP (καλά πήγε αυτό...)! :D

Καλό για "καθημερινό", αλλά όσες φορές έβαλα κάτι ουσιαστικά βρώμικο (π.χ. με λάδι), βγήκε ελάχιστα καλύτερο απ' ότι μπήκε. Κι επειδή δε γίνεται να βάζω το ίδιο ρούχο 3 φορές μέχρι να καθαρίσει, ούτε να έχω διαφορετικά απορρυπαντικά για τα «απλώς φορεμένα» και τα «λερωμένα», επέστρεψα στα μεγάλα ονόματα. Δε νιώθω και πολύ περήφανος!

:P

Δημοσ.

Εγω εχω επιστρεψει στο αριελ που σε συνδιασμο με 6ευρες απο ΑΒ και επιστροφη απο epithimies (οποτε υπαρχουν) βγαινει τσαμπα, γυρω στα 6ευρω το μπουκαλι με τις 70 πλυσεις.

Μεσα στον Ιουλιο ειχε 14ευρω το μεγαλο μπουκαλι, επαιρνες δυο και πληρωνες 28ευρω και επαιρνες μια 6ευρη απο ΑΒ, οποτε πηγαινε στα 22€. Επαιρνες και 10€ επιστροφη απο επιθυμιες και σου εβγαινε 12€ εμμεσα για δυο μπουκαλια.

• Like 1
Δημοσ.

Lel απο το lidl, μια χαρα δουλεια κανει. Για το φιλο που ειπε παραπανω οτι δε διαλυεται, αυτο συνηθως οφειλεται στο να εχει παρει υγρασια απο το κουτι, πριν το ριξεις στο πλυντηριο. Προσεχουμε που το αποθηκευουμε.

10 ώρες πριν, Haldol είπε

αλλά όσες φορές έβαλα κάτι ουσιαστικά βρώμικο (π.χ. με λάδι), βγήκε ελάχιστα καλύτερο απ' ότι μπήκε. Κι επειδή δε γίνεται να βάζω το ίδιο ρούχο 3 φορές μέχρι να καθαρίσει

Αμα εχει λαδια το ρουχο, πριν το βαλεις στο πλυντηριο ριξε πανω της υγρο πιατων και πασαλειψε το με το δαχτυλο σου. Δε μενει τιποτα.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Haldol είπε

Ένα χρόνο μετά, το ΟΜΟ το δώρισα στη μάνα μου, που της αρέσει ακόμα. Ξαναγύρισα σε SKIP (καλά πήγε αυτό...)! :D

Καλό για "καθημερινό", αλλά όσες φορές έβαλα κάτι ουσιαστικά βρώμικο (π.χ. με λάδι), βγήκε ελάχιστα καλύτερο απ' ότι μπήκε. Κι επειδή δε γίνεται να βάζω το ίδιο ρούχο 3 φορές μέχρι να καθαρίσει, ούτε να έχω διαφορετικά απορρυπαντικά για τα «απλώς φορεμένα» και τα «λερωμένα», επέστρεψα στα μεγάλα ονόματα. Δε νιώθω και πολύ περήφανος!

:P

Για συγκεκριμενους λεκεδες εχω παντα dr beckmann (διαφορες εκδοσεις) (δεν εχει για λαδι φαγητου, αλλα χρησιμοποιω το λαδι μηχανης, γρασο τι εχει), οπως επισης και την εκδοση με ψεκαστηρα του shout. Για λιπη δε, εχω το λευκο overlay. Και εγω με υγρο skip 

Δημοσ.
10 hours ago, lector said:

Αμα εχει λαδια το ρουχο, πριν το βαλεις στο πλυντηριο ριξε πανω της υγρο πιατων και πασαλειψε το με το δαχτυλο σου. Δε μενει τιποτα.

Και σε φτηνότερα απορρυπαντικά; Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το SHOUT αν υπήρχε λάδι (με τον τρόπο που γράφεις) αλλά θα δοκιμάσω και το υγρό πιάτων.

9 hours ago, SabotazNic said:

Για συγκεκριμενους λεκεδες εχω παντα dr beckmann (διαφορες εκδοσεις) (δεν εχει για λαδι φαγητου, αλλα χρησιμοποιω το λαδι μηχανης, γρασο τι εχει), οπως επισης και την εκδοση με ψεκαστηρα του shout. Για λιπη δε, εχω το λευκο overlay. Και εγω με υγρο skip 

Εγώ το SHOUT βάζω, λίγο - πολύ για όλα. Τουλάχιστον σε οργανικά δε μ' έχει απογοητεύσει.

Δημοσ.

επανερχομαι μετα απο πολυ καιρο στο τοπικ....αφου δοκιμασα αρκετα απορρυπαντικα, κατεληξα στα ariel, skip τα οποία και αγοράζω (αναλογα με το τι υπαρχει σε προσφορα). Δυστυχως ολα οσα δοκιμασα (dixan, omo, essex κλπ) με απογοητευσαν. Όμως αυτο που με προβληματιζει τελευταια ειναι μηπως τελικα υπαρχει διαφορα στην ποιοτητα μεταξυ "κανονικων" και προσφορων σε απορρυπαντκά. Επειδή μεχρι τώρα ψωνιζα παντα τα εκπτωτικά, δεν εχω άποψη. Λέω να δοκιμάσω κανονικό ariel ή skip για να το διαπιστώσω. Μήπως κάποιος έχει ήδη κάνει την δοκιμή και μου γλιτώσει έτσι κάποιο περιττό έξοδο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...