Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Motorola είναι πανέμορφη συσκευή και το λειτουργικό καθαρό Android με κάποιες πολυ χρήσιμες λειτουργίες της Motorola. Οθόνη πανέμορφη και φωτεινή και πολυ καλή φωτογραφική ειδικά οι νυχτερινές είναι απίστευτες. Αν σου πουν για την μπαταρία οτι είναι μικρή, βγάζει μια μισή μέρα με συνεχείς χρήση, μίας και το καθαρό λειτουργικό που έχει δεν καταναλώνει περισσότερη ενέργεια από ότι χρειάζεται 

Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα στο edge 40 και το sony δεν ξέρω τι γίνεται με το service της motorola στη Ελλάδα και ιδα ότι η οθόνη γρατζουνιεται εύκολα

Δημοσ.

τα xiaomi δεν τα μπορώ τώρα για το nord 3 άκουγα κάτι με πράσινες γραμμές στην οθόνη και χάλια service και δεν το κοίταξα το pixel όλα οκ αλλά πολύ μικρή μπαταριά

Δημοσ.

Κι εγώ το σκέφτομαι για το Xperia 10V. Αν τελικά καταλήξεις εκεί πες μας εντυπώσεις. Στο άσπρο χρώμα είναι πολύ στυλάτο. Τα έχει όλα εκτός από τον επεξεργαστή... Αυτή τη στιγμή έχω το pixel 2xl και απ' ότι καταλαβαίνω ο 695 είναι ίδιος σε επιδόσεις με αυτές του pixel 2xl του 2017, που αυτή τη στιγμή τον νιώθεις ότι ζοριζεται ακόμη και στο Google maps...

Δημοσ.
Στις 11/9/2023 στις 6:41 ΜΜ, dimips είπε

Κι εγώ το σκέφτομαι για το Xperia 10V. .....Τα έχει όλα εκτός από τον επεξεργαστή... 

τον επεξεργστη και το συστημα ψυξης, αρχαια ραμ, ufs το παλιο, βασικα.. τι εχει??

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 minutes ago, Donalhioy said:

τον επεξεργστη και το συστημα ψυξης, αρχαια ραμ, ufs το παλιο, βασικα.. τι εχει??

Με υποκειμενικά κριτήρια ξεχωρίζω το μικρό μέγεθος, το πολύ μικρό βάρος, OLED οθόνη με calibration, τζακ, όλα τα Bluetooth codecs, αδιάβροχο, victus και ωραίο design το λευκό για να μη βάλεις ποτέ θήκη, μεγάλη μπαταρία, nfc, ψιλοκαθαρο android, 5g- wifi call- volte που λειτουργούν Ελλάδα, 320 ευρώ με τιμολόγιο.

Επεξ/σία από dimips
  • Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, dimips είπε

Με υποκειμενικά κριτήρια ξεχωρίζω το μικρό μέγεθος, το πολύ μικρό βάρος, OLED οθόνη με calibration, τζακ, όλα τα Bluetooth codecs, αδιάβροχο, victus και ωραίο design το λευκό για να μη βάλεις ποτέ θήκη, μεγάλη μπαταρία, nfc, ψιλοκαθαρο android, 5g- wifi call- volte που λειτουργούν Ελλάδα, 320 ευρώ με τιμολόγιο.

λιγο πολυ δηλαδη τα στανταρ χαρακτηριστικα συσκευης ανω των 220... με φπα

Δημοσ.
16 hours ago, dimips said:

Στο μυαλό μου είσαι απλά με ξενερώνουν πολύ τα 60Hz και ο cpu

56 minutes ago, Donalhioy said:

λιγο πολυ δηλαδη τα στανταρ χαρακτηριστικα συσκευης ανω των 220... με φπα

Πες κανένα μικρού μεγέθους με 3,5mm oled καλη μπαταρία καθαρό android και service στην Ελλάδα ως 400 ευρο εκεί κολλάω

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Nemo1776 είπε

Πες κανένα μικρού μεγέθους με 3,5mm oled καλη μπαταρία καθαρό android και service στην Ελλάδα ως 400 ευρο εκεί κολλάω

ο περιοριστικος παραγοντας ειναι το μεγεθος, τα υπολοιπα ειναι ναχαμε να λεγαμε

Δημοσ.

Και το μέγεθος να μην ήταν πρότεινε κάτι ειλικρινά το τέλειο για εμένα είναι το asus ZenFone 10 αλλα δεν δίνω 900 ευρο για κινητό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Nemo1776 είπε

Και το μέγεθος να μην ήταν πρότεινε κάτι ειλικρινά το τέλειο για εμένα είναι το asus ZenFone 10 αλλα δεν δίνω 900 ευρο για κινητό

κατι καταλαβες λαθος, δεν προσπαθω να σου αλλαξω την αποψη για το sony

στα λεγομενα σου απαντω..

Επεξ/σία από Donalhioy
Δημοσ.
19 ώρες πριν, dimips είπε

Στα συν βαλε και καρτα μνηνης micro sd....και οθόνη χωρίς τρύπα .

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, osfp1978 είπε

Στα συν βαλε και καρτα μνηνης micro sd....και οθόνη χωρίς τρύπα .

300+ € για snap 695 μου φαινονται πολλα. Μπορει η μπαταρια να ειναι σκυλος αλλαη οθονη ειναι ΜΟΝΟ 60hz και επισης ειναι και το θεμα αναβαθμισεων απο sony που ειναι ξεχασμενα μεχρι και απο τη γραμματεα του θεου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...