no-mercy Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου Καλησπέρα Δυστυχώς σήμερα μου παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα στο C-HR 2 του 2024 που έχω. Ξαφνικά και ενώ βρισκόμουν σε κυκλοφοριακή κίνηση σταμάτα-ξεκίνα ο μπροστινός σένσορας παρκαρίσματος ¨έβλεπε¨ εμπόδιο που δεν υπήρχε και χτυπούσε συνέχεια. Αυτό το έκανε για κανένα τέταρτο .Τότε έκλεισα το σύστημα από το μενού και το ξαναενεργοποίησα χωρίς αποτέλεσμα δηλαδή έβλεπε εμπόδιο χωρίς να υπάρχει.Αφου συνεχίστηκε για λίγο ακόμη έβγαλε μήνυμα ότι ο σένσορας έχει αποτύχει και το σύστημα ελέγχου παρκαρίσματος έχει απενεργοποιηθεί. Εκλεισα εκ νέου το συστημα από το μενού το ξαναάνοιξα και από τότε δεν το ξαναέκανε ενώ σε κανονικές συνθήκες εμποδίου δουλεύει πλέον κανονικά. Και ρωτάω το είχε κανενας αυτό το πρόβλημα; Ήταν σκάλωμα τις στιγμής ή πρέπει να πάω για αλλαγή αισθητήρων
Shadowjump Δημοσ. 2 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 2 Μαϊου 52 λεπτά πριν, no-mercy είπε Καλησπέρα Δυστυχώς σήμερα μου παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα στο C-HR 2 του 2024 που έχω. Ξαφνικά και ενώ βρισκόμουν σε κυκλοφοριακή κίνηση σταμάτα-ξεκίνα ο μπροστινός σένσορας παρκαρίσματος ¨έβλεπε¨ εμπόδιο που δεν υπήρχε και χτυπούσε συνέχεια. Αυτό το έκανε για κανένα τέταρτο .Τότε έκλεισα το σύστημα από το μενού και το ξαναενεργοποίησα χωρίς αποτέλεσμα δηλαδή έβλεπε εμπόδιο χωρίς να υπάρχει.Αφου συνεχίστηκε για λίγο ακόμη έβγαλε μήνυμα ότι ο σένσορας έχει αποτύχει και το σύστημα ελέγχου παρκαρίσματος έχει απενεργοποιηθεί. Εκλεισα εκ νέου το συστημα από το μενού το ξαναάνοιξα και από τότε δεν το ξαναέκανε ενώ σε κανονικές συνθήκες εμποδίου δουλεύει πλέον κανονικά. Και ρωτάω το είχε κανενας αυτό το πρόβλημα; Ήταν σκάλωμα τις στιγμής ή πρέπει να πάω για αλλαγή αισθητήρων Για ρωτα αντιπροσωπια. Δεν το εχω ακουσει ξανα!
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου 11 ώρες πριν, no-mercy είπε Καλησπέρα Δυστυχώς σήμερα μου παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα στο C-HR 2 του 2024 που έχω. Ξαφνικά και ενώ βρισκόμουν σε κυκλοφοριακή κίνηση σταμάτα-ξεκίνα ο μπροστινός σένσορας παρκαρίσματος ¨έβλεπε¨ εμπόδιο που δεν υπήρχε και χτυπούσε συνέχεια. Αυτό το έκανε για κανένα τέταρτο .Τότε έκλεισα το σύστημα από το μενού και το ξαναενεργοποίησα χωρίς αποτέλεσμα δηλαδή έβλεπε εμπόδιο χωρίς να υπάρχει.Αφου συνεχίστηκε για λίγο ακόμη έβγαλε μήνυμα ότι ο σένσορας έχει αποτύχει και το σύστημα ελέγχου παρκαρίσματος έχει απενεργοποιηθεί. Εκλεισα εκ νέου το συστημα από το μενού το ξαναάνοιξα και από τότε δεν το ξαναέκανε ενώ σε κανονικές συνθήκες εμποδίου δουλεύει πλέον κανονικά. Και ρωτάω το είχε κανενας αυτό το πρόβλημα; Ήταν σκάλωμα τις στιγμής ή πρέπει να πάω για αλλαγή αισθητήρων Μηπως εχουν τιποτα λασπες-βρωμιες οι αισθητηρες; 3
haris_216 Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, no-mercy είπε Καλησπέρα Δυστυχώς σήμερα μου παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα στο C-HR 2 του 2024 που έχω. Ξαφνικά και ενώ βρισκόμουν σε κυκλοφοριακή κίνηση σταμάτα-ξεκίνα ο μπροστινός σένσορας παρκαρίσματος ¨έβλεπε¨ εμπόδιο που δεν υπήρχε και χτυπούσε συνέχεια. Αυτό το έκανε για κανένα τέταρτο .Τότε έκλεισα το σύστημα από το μενού και το ξαναενεργοποίησα χωρίς αποτέλεσμα δηλαδή έβλεπε εμπόδιο χωρίς να υπάρχει.Αφου συνεχίστηκε για λίγο ακόμη έβγαλε μήνυμα ότι ο σένσορας έχει αποτύχει και το σύστημα ελέγχου παρκαρίσματος έχει απενεργοποιηθεί. Εκλεισα εκ νέου το συστημα από το μενού το ξαναάνοιξα και από τότε δεν το ξαναέκανε ενώ σε κανονικές συνθήκες εμποδίου δουλεύει πλέον κανονικά. Και ρωτάω το είχε κανενας αυτό το πρόβλημα; Ήταν σκάλωμα τις στιγμής ή πρέπει να πάω για αλλαγή αισθητήρων Σε άσχετο αυτοκίνητο (Ibiza του 2018) μου έβγαλε πριν χρόνια αντίστοιχο πρόβλημα το σύστημα ελέγχου φρεναρίσματος ("διαβάζει" αν έχεις εμπόδιο μπροστά, "βαράει" alarm και αν δεν κάνεις κάτι φρενάρει μόνο του). Μετά από ένα ψευτοκαθάρισμα του αισθητήρα στη μάσκα (λάσπες και μυγάκια ταξιδιού) όλα οκ Επεξ/σία 2 Μαϊου από haris_216 1
SaFiS Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου Στο Yaris μου, το κανει με τους πισω αν το χτυπαει ο ηλιος για αρκετη ωρα, ειδικα το καλοκαιρι με την αυξημενη ζεστη. Μολις βαλω οπισθεν χτυπανε συνεχως σαν να εχω βρει ηδη πανω σε εμποδιο… 1
Just_travel_everywhere Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου Στις 1/5/2025 στις 11:35 ΜΜ, no-mercy είπε Καλησπέρα Δυστυχώς σήμερα μου παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα στο C-HR 2 του 2024 που έχω. Ξαφνικά και ενώ βρισκόμουν σε κυκλοφοριακή κίνηση σταμάτα-ξεκίνα ο μπροστινός σένσορας παρκαρίσματος ¨έβλεπε¨ εμπόδιο που δεν υπήρχε και χτυπούσε συνέχεια. Αυτό το έκανε για κανένα τέταρτο .Τότε έκλεισα το σύστημα από το μενού και το ξαναενεργοποίησα χωρίς αποτέλεσμα δηλαδή έβλεπε εμπόδιο χωρίς να υπάρχει.Αφου συνεχίστηκε για λίγο ακόμη έβγαλε μήνυμα ότι ο σένσορας έχει αποτύχει και το σύστημα ελέγχου παρκαρίσματος έχει απενεργοποιηθεί. Εκλεισα εκ νέου το συστημα από το μενού το ξαναάνοιξα και από τότε δεν το ξαναέκανε ενώ σε κανονικές συνθήκες εμποδίου δουλεύει πλέον κανονικά. Και ρωτάω το είχε κανενας αυτό το πρόβλημα; Ήταν σκάλωμα τις στιγμής ή πρέπει να πάω για αλλαγή αισθητήρων Μην στεναχωριέσαι φορτηγά Mercedes που αξίζουν πολύ περισσότερο και κάνουν τα ίδια !!! 1
terry308 Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά! Έχει κανείς το 1.8 hybrid του 2019; Αυτονομία πόσο έχει περίπου σε πορεία με εντός ορίων κ.ο.κ. ; Είναι να κάνω ένα ταξίδι περίπου 3.000χλμ 😂 και θέλω να ετοιμαστω ψυχολογικά
Shadowjump Δημοσ. 11 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 11 Μαϊου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, terry308 είπε Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά! Έχει κανείς το 1.8 hybrid του 2019; Αυτονομία πόσο έχει περίπου σε πορεία με εντός ορίων κ.ο.κ. ; Είναι να κάνω ένα ταξίδι περίπου 3.000χλμ 😂 και θέλω να ετοιμαστω ψυχολογικά Ε, πάνω κάτω τα ίδια με του 2024. Εθνική με ταχύτητα 110 γύρω στα 5,1 και με 125 γύρω στα 5,4. (πάντα cruise control). Δοκιμασμένο σε απόσταση ~1.200χλμ. 2 άτομα, παιδί 3 ετών και γεμάτο το πορτ μπαγκαζ και όλος ο χώρος πίσω παντού. Μόνο το παιδί δεν είχε πράγματα πάνω του. Για που το έβαλες; Επεξ/σία 11 Μαϊου από Shadowjump 1 1
terry308 Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 5 ώρες πριν, Shadowjump είπε Ε, πάνω κάτω τα ίδια με του 2024. Για που το έβαλες; Ευχαριστώ πολύ! spritmonitor.de βγάζει οριακά κάτω από 5λτρ/100χλμ,τα πιο "οικονομικά" Εξυπηρέτηση από Ολλανδία κοντά, προς Πειραιά.
Shadowjump Δημοσ. 11 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 11 Μαϊου 5 ώρες πριν, terry308 είπε Ευχαριστώ πολύ! spritmonitor.de βγάζει οριακά κάτω από 5λτρ/100χλμ,τα πιο "οικονομικά" Εξυπηρέτηση από Ολλανδία κοντά, προς Πειραιά. Ε, κάτω από 5 πρέπει να είσαι 1 άτομο μέσα και να πηγαίνεις με 90-100. Τι εξυπηρέτηση είναι αυτή δηλαδή 3000 χλμ;; Και εγώ θέλω τέτοιες 😛 1
terry308 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:20 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:20 πμ Καλημέρα προσπαθώ να σβήσω την ένδειξη για τα λάστιχα, έχω δοκιμάσει αυτό που δείχνουν στο YouTube μέσω του μενού από το χειριστήριο στο τιμόνι.... αλλά δεν!! Καμία ιδέα; 😂 Πόνεσα που έβαλα 50€ για 600€ περίπου αυτονομίας που λέει (συνηθισμένος στο φυσικό αέριο γαρ)
Shadowjump Δημοσ. Τετάρτη στις 08:33 πμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 08:33 πμ 12 λεπτά πριν, terry308 είπε Καλημέρα προσπαθώ να σβήσω την ένδειξη για τα λάστιχα, έχω δοκιμάσει αυτό που δείχνουν στο YouTube μέσω του μενού από το χειριστήριο στο τιμόνι.... αλλά δεν!! Καμία ιδέα; 😂 Πόνεσα που έβαλα 50€ για 600€ περίπου αυτονομίας που λέει (συνηθισμένος στο φυσικό αέριο γαρ) Εδώ με έχασες... Δεν έχω ιδέα τι λες τις τα λάστιχα. Γεμάτο ντεποζιτο και είσαι 600 μόνο; πόσα λίτρα ντεποζιτο έχει; εγώ χθες έβαλα 51€ και μου έβγαλε 740χλμ αυτονομία.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:27 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:27 πμ 3 ώρες πριν, terry308 είπε Καμία ιδέα; 😂 Αρχικα τσεκαρε τον αερα στα ελαστικα. Για να δεις οτι δεν εχεις θεμα. 3 ώρες πριν, terry308 είπε Πόνεσα που έβαλα 50€ για 600€ περίπου αυτονομίας που λέει (συνηθισμένος στο φυσικό αέριο γαρ) Αρκετα λιγα. Τι καταναλωση εχεις? Εγω βλεπω ευκολα 750-760 ισως και παραπανω με μεσο ορο 4.8. Στο FB group εσκασε και ενας που του εβγαλε πανω απο 900. Αλλα εχει μεσο ορο κατω απο 4.
terry308 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:58 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:58 πμ (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Αρχικα τσεκαρε τον αερα στα ελαστικα. Για να δεις οτι δεν εχεις θεμα. Αρκετα λιγα. Τι καταναλωση εχεις? Εγω βλεπω ευκολα 750-760 ισως και παραπανω με μεσο ορο 4.8. Στο FB group εσκασε και ενας που του εβγαλε πανω απο 900. Αλλα εχει μεσο ορο κατω απο 4. Τα ορισα ακριβώς ίδια όλα και μετα προχωρήσα στο "σβήσιμο" Το 1.8 είναι.... έβαλα 20€ μετά και έγραψε 200km Επεξ/σία Τετάρτη στις 11:59 πμ από terry308
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα