Προς το περιεχόμενο

Junior Android Developer και ευρεση εργασίας στο εξωτερικό


ghjkldfjhud

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας,

Τα τελευταία 2-3 χρόνια ασχολούμαι κατά διαστήματα με ανάπτυξη εφαρμογών σε κινητά. Ξέκινησα με java από ένα μάθημα στο πανεπιστήμιο που έπρεπε να κάνω μια εφάρμογη και πλέον εχώ περάσει σε Kotlin. Το τελευταίο εξάμηνο ασχολόυμαι καθημερινά, παράλληλα με δουλειά(τεχνικός υπολογιστών) και δίαβασμα για την σχολή,  φτιάχνωντας project για το βιογραφικό(εχω ανεβάσει και εφαρμογή στο playstore) και με online courses ώστε να συμβαδίζω με αυτά που ζητανε οι αγγελίες στο linkedin.

Σε αυτούς τους 6 μήνες εχω στέιλει περιπου 200 βιογραφικά σε εταιρίες κυριως του εξωτερίκου γιατί θέλω να φύγω, αλλα και σε κάποιες στην Ελλάδα-Κύπρο και είχα κοντά στα 10 replies. Από αυτά τα 10, μόνο 2 με προχώρησαν στο επόμενο στάδιο και η μια απο τις 2 με προχώρησε μέχρι το τελικό στάδιο, όπου περίμενα προσφορά η οποία δεν ήρθε. Όσες συνεντεύξεις έκανα δεν μου ανέφεραν κάτι αρνητικό, εκτός απο μία ελληνική που με "μάλωσε" γιατί δεν έκανα σώστη επιλόγη στην έργασια μου και χαντάκωσα τον εαυτό μου😂λες και εγώ ειχα δέκα εταιρίες να με κυνηγάνε να υπογράψω και πηγα και έγινα τεχνικός και την πρώτη μου συνέντευξη στα αγγλικά που αγχώθηκα και δεν μπορόυσα να μιλησω καθόλου, αλλα στις επόμενες ήμουνα μιά χαρά. Παρόλα αυτά καμία εταιρία δεν μου έδωσε feedback, ουτε αυτή που περίμενα offer, η οποία με κάλεσε ενθουσιασμένη που ανταπεξήλθα στο project, για να με βοηθήσει να δω τα λάθη μου και να τα διορθώσω.

Βλέποντας τα νούμερα η αλήθεια είναι οτι απογοητεύτηκα, αλλά δεν το έβαλα κάτω, ανέπτυξα το βιογραφικό μου προσθέτωντας project και ολοκληρόνωντας και ένα μάθημα στο udemy με coroutines, tdd, hilt κλπ. Πλέον, έχω φύγει από την δουλέια και εχω 5 μαθήματα να παρω το πτυχίο. Εχοντας άπλετο χρόνο να αναπτυχθω και να κανω job hunting θα ήθελα κάποιες συμβουλές(αν υπάρχει και κάποιος απο τον χώρο ακομα καλύτερα) για να μπορέσω να πετύχω τον στόχο μου και να έχω περισσοτερα replies στα βιογραφικά που στέλνω. Θέλω να μπώ στον τομέα είτε ως junior είτε να ξεκινήσω ως internship να παρω την προυπηρεσία ωστε να ανέβω το πρωτο και πιο δύσκολο σκαλοπατι και βλέπουμε.

Συγχωρέστε με για το κατεβατό, σας ευχαριστώ προκαταβολικά όλους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το βιογραφικό σου είναι σωστά δομημένο; Εαν απο τα 200 applies παίρνεις 10 απαντήσεις, κάτι είναι πολύ λάθος , εκτός αν στέλνεις όπου να ναι. 
Εαν θέλεις τη γνώμη μου, πάρε πρώτα το πτυχίο σου, και μετά κοίταξε για intern σε Πανεπιστήμια έξω. Γενικώς, αν μπορείς να φύγεις από Ελλάδα, φύγε. Εδώ πλέον είμαστε καμμένο χαρτί. 
 

Spoiler

Και για να προλάβω κάποιους έξυπνους, και εγώ  σε εταιρεία του εξωτερικού δουλεύω. 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα φιλε μου filip, δεν έστελνα όπου να'ναι αντε να έστειλα 20 βιογραφικα που ζητούσαν κατι παραπάνω απο junior μπας και γίνει κανα θάυμα λόγω του οτι μου άρεσε η εταιρία. Όλα τα άλλα ήταν σε intern και entry και φυσικά πάνω στο android. Τώρα λέω να αρχίσω να στέλνω βιογραφικό προσαρμοσμένο πανω στις ανάγκες της κάθε αγγελίας, έχω βγάλει και άσχετα πράματα όπως η προηγούμενη εργασία μου και κάποια χόμπι και αντι για κώδικα στο git έβαλα βίντεο στο yt για την κάθε εφαρμογη μου(το git το έχω βάλει τερμα πάνω στα στοιχεία επικοινωνίας) και θα δω πως θα παει. πραγματικά δεν ξέρω τι μπόρει να κάνω λάθος. Πάντως δεν νόμιζω να είναι το πτυχίο, που θελω να το τελειώσω για να φυγει το βάρος, γιατι στα interviews δεν με ρώταγαν αν σπουδάζω κλπ, τους ενδιέφερε τι έχω κάνει για να πάρω την θέση. Θα με διευκόλυνε πάντως, αν θες και εσύ και εχεις 2 λεπτα να στο προωθήσω καπως να το ρίξεις μια ματία.

Σας ευχαριστώ και τους 2 για τις απαντησεις😃

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω από που να αρχίσω :P

  • Καταρχάς αυτό που λες ότι έστελνες σε entry/junior level. Αν ήταν στο linkedin να είσαι σίγουρος ότι δεν ήταν entry/junior. Ακόμα και Senior αγγελίες στο linkedin είναι κάτω από αυτή την κατηγορία entry/junior.
  • Με αυτά που γράφεις μου δίνεις λίγο την εντύπωση ότι βάζεις στο βιογραφικό σου "skills με το κιλό". Αυτό δεν βοηθάει καθόλου να ξέρεις. Είσαι entry/junior, όσο γαμάτος και να είσαι, μην βάζεις πάνω από 10-15 skills γιατί δεν θα σε πάρουν σοβαρά.
  • Να βάζεις πράγματα που έχουν σχέση μεταξύ τους. Το να βάλεις πχ Angular ενώ στέλνεις για Android Dev είναι απλά pointless. Άσε που δημιουργείς κακή εικόνα του βιογραφικού σου. Φαντάσου ο άλλος που θα διαβάσει το βιογραφικό και θα δει "c++, java, kotlin, html, js, angular, unity" τι θα πει... δλδ πράγματα τέρμα άσχετα μεταξύ τους και πολύ εκτός της θέσης.
  • Μην αναφέρεις καν τα online μαθήματα. Τα πιστοποιητικά παρακολούθησης δεν κάνουν ούτε για να σκουπιστείς.
  • Βιογραφικό το πολύ 3/4 της σελίδας. Ούτε καν ολόκληρη σελίδα. Όχι φλυαρίες.
  • Επειδή το μόνο που έχεις να δείξεις είναι προσωπικά projects. Το πολύ 3 και 2-3 bullets το καθένα. Τα bullet το πολύ 1,5 γραμμή (οκ μπορεί 1 γραμμή να πάει και 2,5 βρε παιδί μου) γιατί αλλιώς φλυαρείς. Να είσαι το the point.
  • Σημαντικό, αφιέρωσε λίγο χρόνο να μάθεις πως χτίζουμε ένα βιογραφικό (online μαθηματα/yt). Τα βασικά γιατί μετά γίνεται φουλ υποκειμενικό και ο καθένας λέει την άποψη του.
  • Σκέψου να βρεις πρώτα δουλειά εδώ αν έξω είναι δύσκολο, ώστε να μαζέψεις 1-2 χρόνια εμπειρία και όλα θα είναι πιο εύκολα για έξω μετά. Αν βρεις έξω με την μια ακόμα καλύτερα.
  • Νταξ, προφανώς το βιογραφικό πρέπει να είναι καθαρογραμμένο, όχι περίεργες γραμματοσειρές/χρώματα.
  • Αν σε καλέσουν για συνέντευξη κάνε μια έρευνα γιατί είναι σίγουρο ότι θα σε ρωτήσουν τι ξέρεις για αυτούς. Άμα δείξεις ότι δεν έχεις ψαχτεί καθόλου δεν είναι και τόσο ωραίο αυτό.
  • Μην έχεις το attitude "μα καλα τι με ρωτας τωρα". Απάντα ευγενικά έστω και αν διαφωνείς. πχ αυτό που είπες ότι "σου την είπαν" θα μπορούσες να το ωραιοποιήσεις και να απαντήσεις όμορφα (χωρίς να λέω ότι έκανες το αντίθετο).
  • Σημαντικό, όπως είπα, το βιογραφικό σου πρέπει να είναι targeted το οποίο σημαίνει ότι θα πρέπει τα skills/personal projects να είναι relevant.
Επεξ/σία από atypicalcoder
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα atypicalcoder,

Παραθέτω εδώ το βιογραφικό χώρις προσωπικές πληροφορίες ώστε να έχετε και μια εικόνα περι τίνος πρόκειται.

Το βιογραφικό το έχτισα με λογισμικό για σωστή γραμματικη κλπ και το περνάω απο chatgpt σε καθε αγγελία για keywords. Θεωρώ ότι καλύπτει και τον κανόνα των 7-10 δευτερολέπτων. Κάποιες φλυαρίες και το online course που λές τά βλέπω ήδη και θα τα διορθώσω. Σίγουρα πάντως χρειάζεται και άλλα τα οποία δεν τα βλέπω. Έχω βρεί και έναν android dev στο yt που εξηγέι συνοπτικά το cv ενός junior και έχω αφομοιώσει την σειρά και το πώς το είχε στημένο(profile, projects, skills, education, hobbies). Επίσης να αναφέρω οτι σε όποιες αγγελίες έχουν cover letter προσπαθώ να το γράφω πάντα και αν δεν έχει προσπαθώ να βρώ το email του recruiter και τα στέλνω εκεί ολα μαζί.

Για τις συνεντεύξεις τώρα, εννοείται πως πάντα είμαι ευγενικός και παντα κρατάω ένα προφιλ επαγγελματικό-φιλικό και πάντα ψάχνω για τις εταιρίες που προγραμματίζω συνέντευξη, δεν παω χαβαλε δηλαδη.

Οποιαδήποτε βοήθεια σας θα μου είναι υπερπολίτιμη.

 

 

βιογραφικό.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 hour ago, atypicalcoder said:

Καταρχάς αυτό που λες ότι έστελνες σε entry/junior level. Αν ήταν στο linkedin να είσαι σίγουρος ότι δεν ήταν entry/junior. Ακόμα και Senior αγγελίες στο linkedin είναι κάτω από αυτή την κατηγορία entry/junior.

Προφανώς και δεν ισχύει αυτό. Οι περισσότερες αγγελίες γράφουν και μισθό ( για εξωτερικό πάντα μιλάω).

1 hour ago, atypicalcoder said:

Σκέψου να βρεις πρώτα δουλειά εδώ αν έξω είναι δύσκολο, ώστε να μαζέψεις 1-2 χρόνια εμπειρία και όλα θα είναι πιο εύκολα για έξω μετά. Αν βρεις έξω με την μια ακόμα καλύτερα.

Συμφωνώ σε αυτό. TS υπομονή 1-2 χρόνια εδώ και μετά  έξω , αν δεν γίνεται αλλιως. 

Ts, συγνώμη κ όλας ρε συ , έχεις στο cv TDD. Αν σου δώσω τα specs ενος app, θα μπορέσεις εσύ να βγάλεις το TDD? Δλδ να ξέρουμε λίγο τι γράφουμε. Επίσης το ότι δεν έχει πτυχίο ακόμα, είναι τεράστιο μείον. Οι περισσότερες εταιρείες σε κόβουν μονο και μόνο απο αυτό, να ξέρεις. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα filip,

ναι για ένα απλό app θα μπορέσω να το προγραμματίσω με tdd. δεν το ξέρω στο 100% εννοείται, αυτην την στιγμη βελτιώνομαι πάνω στο κομμάτι του tdd παράλληλα με hilt και mvvm καθώς το course που παρακολουθούσα ήταν παλίο και δεν δουλευέ καλα ο κώδικας οπότε δεν μπόρεσα να το κατανοήσω πλήρως. Ότι αναφέρω στο κομμάτι των skills μπορώ να το υλοποιήσω, έστω σε μια απλή εφαρμογή.

Για το πτυχίο που λές, το θεωρώ και γω μείον. Παρόλα αυτά, οι συνεντευξεις στο εξωτερικό που έκανα(και ήταν περισσότερες απο ότι στο εσωτερικό) δεν αναφέρθηκε κανείς απολύτως στο θέμα του πτυχίου. Θέμα είχαν μόνο οι ελληνικές εταιρίες σε αυτό το κομμάτι. επίσης κάτι σημαντικο που ξέχασα να αναφέρω είναι οτι εχω ολοκληρώσει την θητεία μου. Θα κλείσει πάντως αυτό το κομμάτι μεχρι τον φεβρουάριο, δεν τίθεται θέμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το βιογραφικό όσον αφορά την εμφάνιση είναι αρκετά τίμιο.

Ας πάμε λίγο in detail όμως:

Generic:

  • Πρέπει οι τίτλοι των sections καθώς και το όλο κείμενο να είναι ATS friendly. Δες τι είναι καλύτερο "Profile" ή "Summary".
  • Όσον αφορά την σειρά των sections είναι λίγο debatable. Όταν δεν έχεις προυπηρεσία σίγουρα βάζεις το work experience πιο χαμηλά. Νομίζω το Projects καλώς προηγείται του Education καθώς δεν έχεις τελειώσει αλλά πρέπει να είναι κοντά αυτά τα 2 (full debatable).

Typhography

  • Είναι αρκετά ΟΚ και δεν θεωρώ πρέπει να επικεντρωθείς ιδιαίτερα στο εμφανισιακό
  • Αν και αρκετοί προτείνουν μόνο μαύρο και σκούρο μπλε, και αυτό το πράσινο? μια χαρά είναι
  • Μην κάνεις underline. Το πράσινο πρέπει να είναι μόνο για τα section titles οπότε το βγάζεις από το project name.
  • Νιώθω ότι σε μερικά σημεία είναι πιο μπουκωμένο ενώ σε άλλα πιο αραιό (πχ τίτλος πτυχίο, σαν να έχεις βάλει letter space horizontally.
  • Μην έχεις capital τίτλους σπουδών.
  • Τα Section titles πρέπει να είναι συνήθως +1/2 pts μεγαλύτερα. Κάτι που δεν φαίνεται πχ στο section Education.
  • Να έχεις σωστή ορθογραφία και ειδικά όταν είναι στα Αγγλικά να έχει γίνει καλή μετάφραση.
  • Μην ξεχάσεις να έχει συνοχή. Όχι αλλού πιο μεγάλα αλλού πιο μικρά, αλλού μεγαλύτερο horizontal letter space και αλλού μικρότερο.

Profile

  • Πολύ μεγάλο για entry/junior. το πολύ 3 γραμμές.
  • Το "over 3 years of experience" είναι πολύ λάθος για entry/junior level. Μην αναφέρεις καν χρόνια εμπειρίας γιατί απλά δεν έχεις.
  • Δεν μπορώ να απαντήσω αν το profile σου είναι καλό ή όχι γιατί δεν βάζω προσωπικά. Γενικά ακολούθα το "3 γραμμές και to the point".

Projects

  • Κάνω πως δεν είδα ότι έχεις παραγράφους. Να βάζεις μόνο κουκίδες. Όπως είπα: 2-3 per project 1 γραμμή όλη κι όλη
  • Μην δίνεις τέτοια ονόματα στα project σου "test/todo/demo".
  • Το σημαντικότερο: Μην βάζεις ^ τέτοια projects στο βιογραφικό σου. Κάτσε κάνε κάτι πιο χρήσιμο.
  • Να είσαι "to the point" -> "Developed an android application that is doing that and that". Μην προσπαθείς να το γεμίσεις βάζοντας "... followed the MVVM..."

Skills

  • Κάντο rename σε σκέτο skills/tech skills
  • Τα 2 columns είναι ΟΚ (αν και μερικοί λένε ότι αυτό δεν είναι ATS friendly αλλά προσωπικά δεν με απασχολεί αυτό)
  • Μια εναλακτική είναι να τα κάνεις 1 column και να τα κατηγοριοποιησεις. Πχ frameworks/databases/tools.
  • Αν κάτι το γνωρίζεις πολύ επιφανιακά επειδή είδες ένα Youtube δεν το γράφεις. Έστω βάλε "Very basic knowledge".

Education

  • Βγάλε online courses είναι τέρμα irrelevant. Μόνο οι πιστοποιήσεις μετράνε και αυτές μπαίνουν σε ξεχωριστό section (debatable)
  • "Completed the course Mobile Application Development" ? δεν είναι προφανές ότι πρέπει να περάσεις κάποια μαθήματα για να πάρεις το πτυχίο?
  • Εστίασε στο τι αποκόμισες, όχι τι μαθήματα έκανες.
  • Γράψε για projects/εργασίες που έκανες στη σχολή. Προφανώς όχι αναλυτικά γιατί έχεις το Projects section.

Activities and Interests

  • Απλά βγάλτο
Επεξ/σία από atypicalcoder
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα κι από μένα, και καλή επιτυχία! Η πρώτη δουλειά είναι η δύσκολη, μετά αρχίζει να στρώνει το πράγμα!

Δεν έχω κάτι περισσότερο να απαντήσω, ο @atypicalcoder με κάλυψε αρκετά καλά. Το μόνο που ήθελα να τονίσω κι εγώ με τη σειρά μου είναι το βιογραφικό να μην έχει μπλα-μπλα, αλλά να είναι fact-based και όσο πιο σύντομο γίνεται. Είσαι φρέσκος ακόμα και είναι λογικό το βιογραφικό να είναι αρκετά άδειο, μη σε απασχολεί αυτό. 

Η πρώτη εντύπωση που μου δίνει με μια γρήγορη ανάγνωση είναι ότι κάποιος πάει να πουλήσει κάτι που δεν έχει (ακόμα) - μου φωνάζει αρκετά αυτό και νομίζω και άλλοι θα το δουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα σας,

έπειτα απο την πόλυτιμη βοήθεια σας το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτο.

atypicalcoder

το profile το αφησα ετσι θεωρώ συνάδει με το ats. απο μορφοποιηση δεν πειραξα κάτι, στο education πχ ηταν το ιδιο μέγεθος δεν ξέρω γτ φαινόταν ετσι.

στα προτζεκτ θα αλλάξω ισως το 3ο, το δευτερο κανει ακριβως αυτο που λεει το όνομα, λόγω της δουλείας έκανα ένα εργαλείο το όποιο βοήθησε αρκετούς συναδέλφους να τεστάρουν πρίν και μετά την επισκευή ολα τα components του τηλεφωνου πολυ αποτελεσματικα και γρηγορα. επίσης τα μπλε γραμματα στο project name είναι hyperlink που οδηγούν σε ένα απλό βιντεάκι στο yt για το πώς δουλέυει η εφαρμογή και πάνω στα προσωπικά στοιχεία έχω και το github. αυτο το έκανα γτ δέν θεωρώ οτι ένας recruiter θα μπει στο github θα κανει clone και θα τρεξει το app, οπότε έβαλα ένα βιντεακι επιφανειακά με όλες τις λειτουργίες

στα skill εκανα το rename και τα έβαλα σε ένα section. νομιζω φαινεται καλύτερα. επίσης ταξινόμησα τα skills με βαση αυτο που είπες για το πόσο καλά γνωριζω το καθένα, οτι ξέρω θεωρητικά δεν το έχω βάλει καθόλου.

 

πώς σας φαίνεται?

bio finished.png

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  • Δεν μπορώ να σου απαντήσω για το κείμενο του Profile γιατί όπως σου είπα δεν βάζω. Θα ήθελα λιγότερα keyword. Μην "spamareis" keywords στο Profile.
  • Πρέπει να έχεις consistent space between sections. Φαίνεται ότι έχεις αλλά μπορείς να το μειώσεις και λίγο μην προσπαθείς να το δείξεις γεμάτο το Α4.
  • Υπάρχει θέμα όσον αφορά το spacing ανάμεσα στα section title, project title, bullets.
  • Όταν ξεκινάς καινούργιο sub-section (πχ άλλο project in the list) πρέπει να υπάρχει κενό μεταξύ του τίτλου αυτού και της τελευταίας κουκίδας.
  • Η 1η κουκίδα έχει πολύ κενό πριν τον τίτλο
  • Δες εικόνα πως πρέπει να το κάνεις
  • Τα skills είναι μια χαρά. (Μια εναλλακτική είναι αυτό που σου είπα να τα σπάσεις per category και να τα αφήσεις κάπως generic όσον αφορά το expertise. Μπορείς να τα συνδυάσεις κιόλας. Πχ τα πρώτα bullets είναι per category και κουμπώνεις στο τέλος 1-2 κουκίδες "familiar with")
  • Τώρα που το ξαναβλέπω τα skills είναι πολύ καλά όσον αφορά αυτό που είπα ότι βάλε λίγα skills και μην το γεμίζεις. Οι επιπλέον κουκίδες είναι λόγω των soft skills which is okay.
  • Στο Education/BSc η πρώτη κουκίδα είναι μια χαρα. Οι άλλες 2 δεν ξέρω που κολλάνε εκεί. Είναι περισσότερo skills αυτά.
  • Αυτό που είπες για τα links το δέχομαι αλλά μπορείς να τα έχεις και από δίπλα το full link ώστε να είναι printable (debatable)
  • Αυτό που είπες ότι κανείς δεν κοιτάει κώδικα για αυτό έχω video. Απλά βάλε ένα README στο github και βάλε 1-2 εικόνες ή και link από live version. Δεν πολύ συμφωνώ με το video.
  • "Reduced testing time by 50%" ? too generic. how did you achieve this? continue your sentence with " ... using X and Y".
  • "Integrated all hardware components for efficiency" ? yet another generic bullet.
  • "Clicking on markers opens a new fragment with detailed place information". Full irrelevant.
  • To "To Do List" είναι μια χαρά. Με επιφύλαξη στην 2η κουκίδα αλλά μια χαρά είναι μωρέ.
  • Ωραίο το "Published on Google Playstore..." άστο έτσι. Αν έχεις και νούμερα (downloads πχ) που είναι άξια αναφοράς τα βάζεις.

https://i.ibb.co/X3tcFY8/asdasdasd.png

Επεξ/σία από atypicalcoder
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να προσθέσω κι εγώ στην συζήτηση θα πω τα εξής:

Για το 2ο project και μέχρι την εξήγηση που έδωσες στο παραπάνω μήνυμα, δεν είχα καταλάβει πως είναι κάτι το οποίο αναπτύχθηκε για κάποιο πραγματικό use case και πως χρησιμοποιήθηκε και στην πράξη. Προσωπικά μου είχε δώσει την εντύπωση πως ήταν απλώς ένα personal project για να μάθεις, χωρίς συγκεκριμένο σκοπό και στόχο. Θεωρώ πως αυτό θα πρέπει να το κάνεις λίγο πιο ξεκάθαρο στο CV.

Όσον αφορά τα links στα projects, δεν θεωρώ πως κάποιος recruiter θα ξοδέψει χρόνο να δει ένα video, και συμφωνώ με τον @atypicalcoder πως είναι προτιμότερο να έχεις ένα καλοφτιαγμένο README στο github και να το έχεις εκεί.

Για τα soft skills, 100% προσωπική άποψη, αλλά σε όλα τα CVs βλέπω τα ίδια κλασικά για communication, team spirit, problem solving, κτλ...Για εμένα, είτε υπάρχουν είτε όχι, το ένα και το αυτό, απλά τα προσπερνάω γιατί όλοι τα βάζουν και η δήλωση τους δεν σημαίνει τίποτα στην πράξη. Δεν σου λέω να τα βγάλεις, αλλά αν κάποια στιγμή χρειαστεί να μειώσεις κάτι για να χωρέσει κάτι άλλο, εγώ αυτά θα έβγαζα πρώτα.

Για το "Excellent spoken and written English skills", προσωπικά θα το αντικαταστούσα με κάποιο από τα levels που υπάρχουν είτε στο CEFR είτε ακόμα και στο ILR

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σας ευχαριστω και τους 2 για τις απαντησεις σας. μεσα στο σκ το διόρθωσα και πιστευω ειναι κοντά στο να ολοκληρωθεί.

image.png.60a641235a57909255d2e0bd24113fe6.png

 

στα projects τωρα, εχω διορθώσει όλες τις κουκίδες εκτος απο την τελευταια στο πρωτο προτζεκτ η οποία θα διορθωθει η θα αφαιρεθει αν δεν μπορεσω να βρω κατι αλλο να βαλω. επισης διορθωσα και το section του education.

για τα link το έχω κάνει οπως μου προτείνατε με ένα καλο README και μεσα το βιντεο και μέσα στην βδομάδα θα αρχίσω να στέλνω.

Σας ευχαριστω και πάλι.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχει βελτίωση στο CV από ότι βλέπω, οπότε μπράβο στα παιδιά για τις πληροφορίες. Μια ερώτηση έχω να κάνω για να μην ανοίξω άλλο τόπικ. Τι άποψη έχετε για την φωτογραφία στο CV? Ξέρω ότι το θέμα είναι debatable

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...