logistoulis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Εμενα τους κωδικούς μου μου τους είχαν δώσει από εποχή forthnet και εδώ και χρόνια έχω δικό μου router Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 6 minutes ago, logistoulis said: Εμενα τους κωδικούς μου μου τους είχαν δώσει από εποχή forthnet και εδώ και χρόνια έχω δικό μου router Σου έδωσαν κωδικούς για VoIP η μόνο για το Internet; Το τηλέφωνο το συνδέεις στο router; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Σου έδωσαν κωδικούς για VoIP η μόνο για το Internet; Το τηλέφωνο το συνδέεις στο router; Με έχουν ξεχασμένο και παίρνω τηλέφωνο παραδοσιακά με φίλτρο κτλ Και πάλι όμως δεν με ενδιαφέρει να έχω σταθερό δεν το έχω συνδεδεμένο εδώ και πολλούς μήνες Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Ααα οκ. Εμείς λέμε για τους κωδικούς τηλεφωνίας όμως που δεν τους δίνουν με τίποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosp11 Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου (επεξεργασμένο) On 24/01/2024 at 19:02, nikosp11 said: Εχει προσπαθησει προσφατα καποιος να παρει κωδικους απο Nova; Να ενημερωσω οτι επειτα απο αρκετες προσπαθειες, παραλεβα τελικα τους κωδικους internet και τηλεφωνιας απο Nova. Επεξ/σία 11 Ιουλίου από nikosp11 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιουλίου Super Moderators Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 47 minutes ago, nikosp11 said: Να ενημερωσω οτι επειτα απο αρκετες προσπαθειες, παραλεβα τελικα τους κωδικους internet και τηλεφωνιας απο Nova. Τα κατάφεραν επιτέλους; Σαμπάνιες... Χαρά στο κουράγιο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Τώρα ξεκινάει η μάχη με το final boss. Να καταφέρεις να χρησιμοποιήσεις όντως τους κωδικούς 😛 Επεξ/σία 11 Ιουλίου από infin1tyGR 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα