Joshua21 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 17 minutes ago, pontez2 said: Tα διάβασα ολα! Και εξακολουθω να βλέπω οτι η αποφαση του δικαστη αναιρεί την όποια λογική, εξου και το ύφος του ποστ μου. Βέβαια θα ειχε ενδιαφέρον να βλέπαμε ολο το σκεπτικό και γενικά ως ειδηση και όχι απλά σαν αναφορά. Τωρα το σχολιάζω απλά ως γεγονος που μπορει να μην ισχυει. Εγώ πάντως δεν είδα κάποια τέτοια απόφαση, το μόνο που είδα είναι ο ισχυρισμός του ts. Όπως και στο άλλο θέμα με το τρακαρισμένο το μόνο που έχεις είναι ο ισχυρισμός του "μπάρμπα". Μήπως παραείσαι εύπιστος?
pontez2 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Εγώ πάντως δεν είδα κάποια τέτοια απόφαση, το μόνο που είδα είναι ο ισχυρισμός του ts. Όπως και στο άλλο θέμα με το τρακαρισμένο το μόνο που έχεις είναι ο ισχυρισμός του "μπάρμπα". Μήπως παραείσαι εύπιστος? Δεν έχω λογο να μη πιστέψω τον μπαρμπα. Δικός μου άνθρωπος είναι. Εσύ και οι υπόλοιποι έχετε όμως. Το ίδιο ισχύει και εδώ οπότε όλα πάνε υποθετικά όπως σε κάθε φόρουμ
Joshua21 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 5 minutes ago, pontez2 said: Δεν έχω λογο να μη πιστέψω τον μπαρμπα. Δικός μου άνθρωπος είναι. Μα δεν πίστεψες μόνο τον μπάρμπα, πίστεψες και τον ts του συγκεκριμένου θέματος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα