Προς το περιεχόμενο

Μικρή ανακοίνωση


tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη

Δυστυχώς εκτός απο καλούς ανθρώπους , πάντα στη ζωή μας συναντάμε και άτομα τα οποία είναι χαιρέκακα , έχουν σκοπό να προσβάλλουν και να χλευάζουν κάποιον χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

Αφορμή για το παραπάνω έγινε μία συζήτηση που είχα στο chat του Seat Leon club στο FB στο οποίο κάποιος ξεκίνησε προσωπική επίθεση γράφοντας μου ότι όλο αλλάζω γνώμες , δεν ξέρω τι λέω , λέω βλακείες για το θέμα με το κιβώτιο που είχα στο Leon , μπαίνω και κλαίγομαι παντού (που βασικά μόνο εδώ κλαίγομαι που είμαστε παρέα, αλλού γράφω απλά την γνώμη μου) και γενικά ότι είμαι αναξιόπιστος σε αυτά που λέω .

Προσωπική επίθεση δέχτηκα και στο φορουμ των 4ων τροχών και στο ελληνικό club του Cupra Formentor .

Περισσότερο από όλα με πείραξε το σημερινό γιατί έκανε και αναφορά μέχρι και στην τελευταία συνάντηση που είχαμε , οπότε είτε ήταν μέλος που είχε έρθει στη συνάντηση είτε κάποιος που είναι φίλος με μέλος που ήρθε στη συνάντηση.

Επειδή εγώ το club το έφτιαξα ως αγχολυτικό για να μοιράζομαι τα άγχη μου αλλά και την αγάπη μου για την αυτοκίνηση με ανθρώπους που έχουν ίδιους προβληματισμούς , σε ένα φιλικό και όχι εχθρικό περιβάλλον , και όχι για να δικαιολογώ τις αποφάσεις μου ή τις απόψεις μου στον κάθε τυχάρπαστο και ασεβή χαρακτήρα , εκτός του ότι έφυγα απο τα παραπάνω clubs , κλείδωσα το ποστ με τις ανησυχίες και θα σταματήσω πλέον να γράφω εκεί .

Μπορεί όποιο μέλος θέλει να ανοίξει ένα καινούριο για να συζητήσουμε τις δικές σας εκεί, στην τελική κατάλαβα ότι αρκετούς τους κούρασα (λες και ανάγκασα κάποιον να συμμετέχει)

Σας ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή

  • Thanks 1
  • Confused 2
  • Sad 35
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • tsofras έχει "καρφιτώσει" αυτό το θέμα
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...