Akujin Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 i tainia einai gnwsti, einai 90s+den yparxoune apeires gnwstes b/w tainies sta 90s. here's another one:
me_robas Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 να και η δικιά μου. εύχομαι να μη σας δυσκολέψει πολύ (είναι πολύ γνωστή ταινία)
Em_Zed Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 X-men ? P.S. Αυτό το μήνυμα που λέει οτι το μήνυμα που καταχωρήσατε πρέπει να είναι τουλάχιστον 10 χαρακτήρες δεν είναι εκνευριστικό ?
me_robas Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Είδατε πόσο εύκολο ήταν!!!! Για την ακρίβεια X2!! Σειρά σου!!!
Em_Zed Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Ρε robas, πάνω από τον υπολογιστή περίμενες? Τι ταχύτατη απάντηση ήταν αυτή; Ούτε ο φλας να σουνα ! Kάτι πανεύκολο...η ταινία είναι πασίγνωστη, το σσ μπορεί να μπερδεύει λίγο, αλλά για όποιον την έχει δει είναι πολύ κατατοπιστικό.
me_robas Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Ρε robas, πάνω από τον υπολογιστή περίμενες? Τι ταχύτατη απάντηση ήταν αυτή; Ούτε ο φλας να σουνα ! :D Όχι βρε. Απλά μου έρχεται mail με κάθε απάντηση!!!!
Em_Zed Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 I know, απλά ήταν πολύ γρήγορο..με το που έκανα back+refresh, είχες απαντήσει ! Αυτή δεν την ξέρεις;
me_robas Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δε μου λέει κάτι με την πρώτη ματιά. Θα το ψάξω λιγάκι και θα δώσω καμιά βλακεία απάντηση ps: αλλά γιατί να περιμένω Meet The Parents?
Em_Zed Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Ρε aku, sorry..Το αγόρι απο την Salina (Πάντα είχα την απορία τι σημαίνει αυτό) έχει δίκιο και μαζί την συνέχεια του παιχνιδιού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα