me_robas Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 πάμε παρακάτω. είναι πολύ γνωστή η ταινία αλλά λιγάκι παραπλανητικό το ss
me_robas Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 χεχε. καμία σχέση όμως. το avatar μου (έτσι για να μάθαίνετε) είναι μια φωτογραφία απο το cd των katatonia "Tonight's Decision"
Em_Zed Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Μου ρχονται 2 στο μυαλό. Το resident evil2 kai to hulk. Πιάνονται 2 απαντήσεις;
kostas_crete Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 moonwalker????? an einai afto,as valei kapoios allos...
me_robas Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 δεν είναι καμία απο τις προαναφερθήσες. πριν την πέσω θα βάλω και άλλο ένα ss (σε κανα 2ωρο δλδ) EDIT: κοίτα να δείς που ποστάραμε ταυτόχρονα και δεν είδα την απάντηση του Kώστα. Λοιπόν, είναι το Moonwalker και αφού δε βάζει ο Κώστας, ας βάλει όποιο θέλει!
kostas_crete Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 eeeeeeeeetsi..... Kai eida to post sou kai spaw to kefali mou na vrw poia einai. Telika se 10 leptakia 8a postarw egw mia klassikh. Anameinate sto akoustiko sas.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Εγώ το ήξερα!!! Μάλιστα την είδα πρόσφατα την ταινία! Ρε να μην προλάβω να δω το ss...
kostas_crete Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Apo tis agaphmenes mou,an kai arketa a8lia!!!!! :grin:
kostas_crete Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 robas,den einai afth.Pantws to eidos ths tainias to exete piasei.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα