bchris Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Παιδι απ' τη Salina, ειναι φανερο οτι μας κολησες στον τοιχο... Βαλε κανα hint, κανα screenshot, κατι βρε παιδι μου, γιατι εχει αραχνιασει το θεμα
Akujin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 einai saboter apo tous dipla. na mas kollisoune edw oso den paei, mipws paroun kefali sro mousiko paixnidi :)
robas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 einai saboter apo tous dipla.na mas kollisoune edw oso den paei' date=' mipws paroun kefali sro mousiko paixnidi :)[/quote'] Δε μπορείς να πείς όμως!! Κάνει πολύ καλά τη δουλειά του :-P :-P
Em_Zed Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Ναι πανάθεμα τονε..Έχω σπάσει το κεφάλι μου πόσες ώρες τώρα να σκεφτώ ποια μπορεί να είναι..ε, με τίποτα; Παιδι απ' τη Salina, διάλεξε : ή σου αραδιάζω τους 332 τίτλους που μου έδωσε το imdb με βάση τα κριτήρια βρετανία+1999 ή δίνεις άλλο πικ-χιντ. Διαλέγεις και παίρνεις !
TheBoyFromSalina Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Xε χε... Ειχε μια υποψηφιοτητα σε μεγαλο ευρωπαικο φεστιβαλ (τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια?) Το soundtrack υπογραφει o Michael Nyman.
bchris Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Taking Lives? (Για την Jolie την κόβω ) τοσο ευκολη ρε !@#!#!@$% ητσν????
robas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Είναι δυνατόν να μην ξεχωρίσουμε τα μάτια της Jolie. Τώρα γιατην ταινία απλά είπα μια απο τις καινούριες της. Neeeeeeeeeeeeeeeext
mindtrapper Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Airforce one? (Ego mallon simera ximeromata tha balo mia ss, den exo balei akoma apo tote pou brika to Mindhunters)
robas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δεν είναι αυτό. Δεν είχες βάλει ε? Λοιπόν, ακυρώνω τη δικιά μου και βάλε εσύ μια. OK?. Έτσι κι αλλιώς δικιά μου ήταν και το "Mindhunters".
robas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Άφου δεν έβαλε ο mindtrapper βάζω εγώ και μια 2η ss (και στις 2 φαίνεται ο πρωταγωνιστής - στην 1η είναι πίσω στα κάγκελα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα