theobabis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Ναι το ran ειναι. Πριν καμποσο καιρο ημουν ετοιμος να βαλω την ιδια ss αλλα βρηκε την πρωτη ο kaizer...
konnak Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Το έχω δει πολλά χρόνια πριν, αλλά κάτι μου θυμίζει το Αποκάλυψη Τώρα. Άσχετο;
theobabis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Aν δεν ειναι το apocalypse λεω να πονταρω σε κανα national geographic...
theobabis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 ωχ...παλι στο imdb θα περασουμε το βραδυ μας, τη βλεπω τη δουλεια...
haris_ch02019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 ρε παιδια εγω παντως οσες φορες ψαχνω στο ι.μ.ντ.μπ δεν ξερω πως να κανω αναζητηση με πολλα κριτηρια π.χ ετος προβολης και ειδος!!! κλαπσσσσσ!!! π.σ και εγω που νομιζα οτι ειναι αντικανονικο αυτο που κανω!!!!
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 e, as dwsw kana hint akoma, na sas boh8hsw me thn euresh: den einai akribws mia tainia, alla compilation apo mikrou mhkous diashmwn skhno8etwn... neo SS argotera, an kai den nomizw oti paizei terastio rolo
theobabis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Ten Minutes Older: The Trumpet? Παλι ρεζιλι θα γινουμε...
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Dokari!! eisai polu gkantemhs... :-P plaka kanw, sunexise...
Akujin Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Pablo steile ena pm opote mporeis kai pes mou 2 logia gia to 10 minutes. mou fenetai poly endiaferon+vlepw kai skinothetares na to ypografoun. (allo ena tou Jarmusch pou den exw dei loipon )
theobabis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Aν αναρωτιεσαι πως το βρηκα, με βοηθησε πολυ το "compilation"... "compilation movie 2002 director" στο google και μου το εβγαλε πρωτο πρωτο Δεν εχω ετοιμη ταινια, οποτε οποιος θελει feel free
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα