mert Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2005 Asia Argento η ΘΕΑ!Ασχετο αλλα ειδα την ταινια που εβαλε ο Manuel και ειπα να εκφρασω τον θαυμασμο μου για την κοπελα.
Cristina Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Ας δοκιμάσω κι εγώ λιγάκι την τύχη μου... Gaslight...; :roll:
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Asia Argento η ΘΕΑ!Ασχετο αλλα ειδα την ταινια που εβαλε ο Manuel και ειπα να εκφρασω τον θαυμασμο μου για την κοπελα. Δεν παίζει στο suspiria η Asia. Ο πατέρας της το έχει σκηνοθετήσει. Αλλά και αυτή που παίζει σ'αυτό είναι υπερβολικά γλυκιά κοπέλα. Όπως και αυτή που εμφανίζεται στην αρχή (ξέρετε ποιά εννοώ ;-) ) Εκτός αν είδες άλλη ταινία, όπου απλά παίζει και η Argento. Check her out πάντως αν όχι. Έχεις μια πολύ περίεργη γοητεία. Κάπως σκοτεινή...
bchris Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Κανεις δεν το βρηκε ακομα παρτε και την μουτσουνα του πρωταγωνιστη, κι αν δεν την βρητε και τωρα, η επομενη θα ειναι απο τους τιτλους :lol: :lol: :lol:
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 έχω μια αίσθηση ότι το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν καταλαβαίνουμε από που έχεις πάρει τα ss, αλλά ότι κανείς δεν έχει δει την ταινία, εκτός από σένα βέβαια. Μα που τις βρίσκεις...
mindtrapper Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Mia mera olokliri gia mia tainia?? eleos... balte ena limit kai stis 12 ores na to lete or sth.
bchris Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 ...οπως υποσχεθηκα, να και η τελευταια screenshot. (να μην φωναζει κι ο mindtrapper δλδ) Αν δεν το βρειτε και μ' αυτην :lol:
BadBoy Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Χμμμμ.... Ποια να είναι; Την έχει δει κανείς ρε παιδιά; Μα κι εσύ βάζε καλύτερα screenshots!
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Μα καλά βρε bchris, έβαλες μια ταινία που έχει 162 ψήφους στο imdb, του 1944, χωρίς κανέναν γνωστό ηθοποιό, σκηνοθέτη ή σεναριογράφο, και περίμενες να τη βρούμε;! I mean, come on... ;-)
Akujin Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 xexe! Μανώλη βάλε καμία εσύ αν έχεις, να συνεχίσουμε! (με πιο πολλούς ψήφους this time)
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δε νομίζω να σας παιδέψω πολύ. Πάρτε δύο μαζί (με διαφορά δευτερολέπτων) : ;-)
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2005 Επ! Εμένα είπε. Προτείνω να παίξουμε ταυτόχρονα. Όποιος απαντάει να λέει και για ποιόν απαντάει. Απλά όποιος βρει το δικό μου, δεν κερδίζει τίποτα , παρά μόνο τον θαυμασμό μας. Θα συνεχίσει το παιχνίδι ο νικητής του theobabis. Ο οποίος, θα είμαι εγώ, αν η ταινία είναι το Armageddon...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα