pantoleon Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 hedwig and the angry inch http://www.imdb.com/title/tt0248845/
funkyshit Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Το Hedwig ήταν η προηγούμενη που είχα βάλει εγώ pantoleon και που βρήκε ο Akujin του οποίου το ss "παίζει" τώρα
funkyshit Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Θα πω κάτι που μου ήρθε αν και δε θυμάμαι τέτοια σκηνή: The Fifth Element?
DimAslan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Αποκλείεται... το έχω δει πάνω από 20 - 25 φορές και είμαι 100% σίγουρος ότι δεν είναι αυτό... Νομίζω ότι η κοπέλλα είναι η Patricia Arquette. Αφού η ταινία είναι του 1997 και είναι και cult τότε πρέπει να πω Lost Highway του David Lynch. Αν είμαι σωστός, βάζει όποιος θέλει.
pantoleon Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Είμαι καινούργιος αλλά μ'αρέσει το παιχνίδι σας.Δράττομαι της ευκαιρίας λοιπόν... Χωρίς καμμία βοήθεια αρχικά,για να σας δω...
pantoleon Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Ούππππςςς Συγνώμη παιδιά.Δεν μου τα είχε εμφανίσει αυτά πριν... Και πάλι συγνώμη... Γράψτε λάθος! ποιό παίζει τωρα?Δεν βλεπω.... ------------>οκ,το'πιασα.Το είδα.
Akujin Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 to lost highway einai! paizoume twra an einai me to SS tou pantoleon mias kai o DimAslan paraxwrei tin seira tou se opoion thelei
DimAslan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Χαίρομαι που ήμουν σωστός... Για την Ιστορία πάντως, τα εύσημα είναι μόνο για το ότι βρήκα την ηθοποιό... Αφού είχα και την χρονολογία, δούλεψε το IMDB... Πάντως ομολογώ ότι δεν την έχω δει... Πρέπει να είναι καλή ταινία...
koyan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 pantoleon: Για την ιστορία: αυτό που έβαλες είναι το "Ο Ρόζενγκραχχττττττ και ο Γκίλντενστάιννννν έιναι νεκροί". Η απάντηση εκτός συναγωνισμού. Ας συνεχίσει όποιος έχει κανονικά σειρά....
DimAslan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Το είπα πάντως γιατί ενώ όταν ξεκίνησα να παίζω νόμιζα ότι έχω δει πολλές ταινίες και είμαι γνώστης, στην πορεία κατάλαβα ότι έχω δει πραγματικά πολύ λίγες...
bchris Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Mias kai den exei balei o koyan akoma, kai mias poy 3anaeida simera thn sygkekrimeni tainia... Ante se kalh meria
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα