theobabis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Το 'χεις δε το 'χεις δει, θα επρεπε να ντρεπεσαι που δεν αναγνωρισες τον goodman
the_end Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 ρε σεις, τι έγινε?ζητάω hint, βγαίνω για λίγο και βρίκω 6 posts? ούτε εγώ το'χω δει btw.
theobabis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Με απογοητευεις, νομιζα οτι ειχες παρει το μαθημα σου απο την σφραγιδα
theobabis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 aku, ειπαμε να παιξουμε και με τετοιες φωτο δεν κανουμε δουλεια. rosemary σε κανα εικοσαλεπτο θα βαλω
Akujin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 πάλι καλά. είδα νέκρα και τρόμαξα. ειδικά εσένα σε περίμενα στο λεπτό. για πάμε κάτι πιο challenging όντως...
theobabis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Ετσι οπως παμε, σε λιγο θα καταργησουμε και το μεσημεριανο... :-?
mania83 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 είναι ο πρωταγωνιστής σε διπλό ρόλο μήπως?
KaizerSoze Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Η φραση "baby steps" μηπως εχει καποια σημασια στην ταινια?
theobabis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 μηπως να μας ελεγες τον τιτλο της ταινιας εξαρχης μη παιδευομαστε;
Akujin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 bravo ρε κάιζερ, κι έλεγα τι είναι, είχα κολλήσει. ωραίος! ''what about bob?'' δεν είναι?
theobabis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 μπραβο ρε μητσο, παλι τον εθαψες τον κακομοιρο τον aku
Akujin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 α δεν είναι αυτό? κουλ, χιχι (αποσύρεται στην σκιά του) δεν πειράζει, γουστάρω που έχει μείνει στον μήτσο το baby steps από την ταινία, όπως και σ' εμένα. άντε βάλε άλλη αν δεν την βρήκαμε λοιπόν... (εγώ θα λείψω μέχρι τις 630, άντε σε 2 λεπτά φεύγω, προλαβαίνεις να ποστάρεις τπτ??)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα