the_end Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 μάλλον πρέπει να κάνουμε ένα διάλειμμα απ'το παιχνιδάκι γιατί έχουμε αρχίσει και μπλεκόμαστε λίγο
theobabis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 μάλλον πρέπει να κάνουμε ένα διάλειμμα απ'το παιχνιδάκι γιατί έχουμε αρχίσει και μπλεκόμαστε λίγο Δε ξερω που μπλεχτηκαμε, αλλα και μενα ενα διαλειμμα μου ειναι απαραιτητο... ειμαι σα να εχω βγει απο ταινια με ζομπι... ciou
Sadead Neth Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Καλά μόλις έρχεται ένας ξένος την κάνετε όλοι. Τι αγένεια είναι αυτή! Εγώ συνεχίζω μόνος μου.
theobabis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 city lights λογικα βαζει οποιος θελει Ciou sadead
BLISS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Ma, nefti sas balane? Pote prolabate na gemisete toses selides se mia mera??
Akujin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 νέφτι δεν λες τπτ. κι ο φωτομαραθώνιος ακόμη δεν έχει τελειώσει... xexe κανά hint SadN??
Akujin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 μπα κι εγώ. δεν μου θυμίζουν κάτι. θα περιμένω πλάτη ή χέρια κάποιου/κάποιας ας μην αρχίσω τ' άσφαιρα...
the_end Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 ούτε εμένα μου λέει κάτι. μάλλον δεν το'χω δει(ειδικά τη 2η φωτό έχω την αίσθηση οτι θα τη θυμόμουν-έστω και αμυδρα)
vsls Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 μπα κι εγώ. δεν μου θυμίζουν κάτι.θα περιμένω πλάτη ή χέρια κάποιου/κάποιας ας μην αρχίσω τ' άσφαιρα... Χερι εχεις ηδη οποτε ασε τις δικαιολογιες! Ουτε εμενα μου λενε κατι οι SS Bliss ακομα στο χαλλαρο το παμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα