theobabis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Ωχ φιλε μου, ειλικρινα πολυ λυπαμαι, αλλα παλι στο πατο του πηγαδιου σε βλεπω να καταληγεις... : mrgreen :
theobabis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Ελπιζω η παρακατω να μη βοηθησει παρα πολυ edited 9/2/07 μεταφερθηκε η φωτο απο τον server του insomnia στο path
Akujin Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 έχασα επεισόδια από το παιχνιδάκι βλέπω και δεν έπιασα καν το χιούμορ, σόρι! (ήμουν λίγο αρρωστούλης+κουρασμένος) να πω μόνο ότι ο κύριος που κάνει μπανάκι είναι χαρακτήρας του μελ μπρουκς. το αστειάκι με τον μπράιαν δεν το πιασα. μήπως είχα κάνει τραγικό λάθος στο παρελθόν δεν θυμάμαι, τέσπα... καίει η σέλα μου λίγο, κάτσε να σηκωθώ...
theobabis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Καλουτσικα τα πηγες aku your turn Αυτο, μηπως σου θυμιζει τιποτα bill; Oπως ειναι ηλιου φαηνοτερον τα συγχαρητηρια μου για τοτε ανακαλουνται
vsls Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Μαλλον πρεπει να βουνε μαχαιρια... Οσο για σενα Claw εχεις 100 ταινιες κομματιασμενες καρε καρε κ τις ανακυκλωνεις συνεχεια ενω εμεις καθε φορα βαζουμε καινουριες...
Akujin Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 παιδιά έχω ετοιμάσει κάτι captures αλλά επειδή φεύγω και θα γυρίσω σε μερικές ώρες, ας συνεχίσουμε πρώτα με κάτι άλλο. thanx/cheers
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 για να δουμε ποιος ειναι πιο γρηγορος, πανευκολη ταινια, theobabiko SS
vsls Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Βλεπω τον Claw να γελαει στη γωνια... Δε τολμαω να πω αλλη!
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 θα το αφησω λιγο ακομα και μετα το δινω.
vsls Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Τοσο ευκολο ειναι τελικα...? Με προβληματιζεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα