theobabis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 ας παιξουμε και εμεις κλασικα το τζοκερ μας maltese falcon?
the_end Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 claw, φέρε και το σκιουράκι να μας πει τα νέα του vsls απ'το δάσος
theobabis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Λιγο δυσκολο αυτο. Τοσο καιρο εκει περα πως νομιζεις οτι επιβιωνει;
paschalia Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Ναι ρε γμτ . Γραφτε λαθος . Αυτη η σκηνη με τους δυο που μιλανε - αν δεν ειναι καμια περιεργη ταινια που βαζετε συνηθως - μου χτυπαει καποιο καμπανακι .
vsls Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Εμεις περιεργες ταινιες? Καποιο λαθος θα κανεις! Μαλλον σε αλλο θεμα θα αναφερεσαι
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Μου έχει καρφωθεί το "ένας βασιλιάς στη Νέα Υόρκη", αλλά δεν είδα να σχολιάζεις την υπόθεση που έκανα για Chaplin, οπότε δίστασα... (αλλά αυτό ήταν που μου ήρθε από την πρώτη ss)
BLISS Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Mr. Smith Goes to Washington ma sta eukola kollhsate? sunexiste
vsls Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Manu ξεχασα να σε σχολιασω αλλα ευτυχως για σενα ηταν λαθος η διαισθηση σου! BLISS επιβεβαιωνω δια το τυπικον! Στην επομενη ημουν ετοιμος να δωσω τον Jimi! Αφου δε βαζει ο BLISS το πεδιο ειναι ελευθερο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα