Προς το περιεχόμενο

Το PlayStation Store δεν εκδίδει αποδείξεις!


Machead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω PS5 digital και κάθε φορά που αγοράζω ένα τίτλο από το playstation store παρατηρώ στο email επιβεβαίωσης ότι λέει "This is not a VAT/GST invoice."

Σήμερα αποφάσισα να ασχοληθώ με το θέμα. Ήμουν σίγουρος ότι θα είναι σε PDF όλα τα παραστατικά, προσβάσιμα από το Sony Account. Για να μην πολυλογώ, δεν υπάρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ. Κάλεσα την εξυπηρέτηση πελατών Sony (τηλ 211 198 8791 για να μην παιδεύεστε - είναι σχεδόν αδύνατο να το βρεις στο site υποστήριξης) και μου είπε η εκπρόσωπος ότι η "Sony ποτέ δεν εκδίδει αποδείξεις για το playstation store - όσα χρόνια εργάζομαι εδώ ποτέ δεν το έχω δει αυτό"! Επειδή επέμεινα, μου είπε να στείλω το παράπονό μου με email. Το έκανα και αναμένω απάντηση.

Εάν υπάρχει κανένας δικηγόρος, λογιστής ή δημοσιογράφος εδώ, μήπως έχει ενδιαφέρον η ιστορία; Πώς είναι δυνατόν για αγορά digital goods να μην εκδίδεται παραστατικό;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μπράβο πάντως για την πρωτοβουλία. Να ανακινήσουμε το θέμα να βρούμε ότι όντος κάνει λαμογιά και στο τέλος να αναγκαστεί η sony να κόβει αποδείξεις και να μας βάλει και ένα καπέλο σε κάθε game 15 με 20 ευρώ έτσι γιατί γουστάρουμε :D 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καποιος βρηκε ευκαιρια για το 3000!!! 😁😀😄 Αν ησουν σε αλλη χωρα θα σου ελεγα οτι επιασες την καλη....σε αυτην εδω, ανεξαρτητου κυβερνησεως, απλα θα σου πω....καλο κουραγιο!!

Επεξ/σία από spinemm
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...