Nikos Chatzoglou Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Το βάζω στο Μπλα Μπλα γιατι εδώ θα το δουν οι περισσότεροι. Παιδιά, ας με διαφωτίσει κάποιος διότι έχω φάει άπειρες ώρες ψάχνοντας. Ψάχνω να βρω πού αποθηκεύονται τα pst files του outlook στον υπολογιστή μου. Έχω ήδη δει αμέτρητα βίντεο στο youtube και όλα δείχνουν τον τρόπο που λειτουργεί στο outlook.com, όμως εγώ έχω πρόσβαση μόνο στο outlook live το οποίο δεν έχει την κλασσική γραμμή εγραλείων όπως "File/Home/Send-Receive/Folder" etc οπότε δεν μπορώ να ακολουθήσω τα βήματα που δίνονται στα βίντεο. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει ;
fmarkos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Ανοίγεις τον c, γράφεις στην γραμμή αναζήτησης *.pst και θα στα βγάλει. Η συνήθης διαδρομή είναι έγγραφα ή files/outlook files η αρχεία του outlook. 1 1
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, fmarkos είπε Ανοίγεις τον c, γράφεις στην γραμμή αναζήτησης *.pst και θα στα βγάλει. Η συνήθης διαδρομή είναι έγγραφα ή files/outlook files η αρχεία του outlook. Ευχαριστώ πολύ. Το δοκίμασα αλλά δε βρίσκει τίποτα δυστυχώς.
fmarkos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, Nikos Chatzoglou είπε Ευχαριστώ πολύ. Το δοκίμασα αλλά δε βρίσκει τίποτα δυστυχώς. Άνοιξε το outook πήγαινε Αρχείο ρυθμίσεις λογαριασμού στο παράθυρο που θα σου ανοίξει επέλεξε την καρτέλα αρχεία δεδομένων για να δεις που αποθηκεύει το αρχείο.
NikosKallithea Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, Nikos Chatzoglou είπε Ευχαριστώ πολύ. Το δοκίμασα αλλά δε βρίσκει τίποτα δυστυχώς. Αποκλείεται να μην στα βγάλει αν υπάρχουν, κατι κανείς λάθος
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Αποκλείεται να μην στα βγάλει αν υπάρχουν, κατι κανείς λάθος Υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχουν ;
NikosKallithea Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Nikos Chatzoglou είπε Υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχουν ; Αυτό δεν το ξερω 1
suboy99 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Αν χρησιμοποιείς exchange account στο outlook τότε δεν υπάρχει pst αλλά ost file. 1
teot Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Στο Outlook του Office ειναι C:\Users\ΧΧΧΧΧΧΧ\AppData\Local\Microsoft\Outlook Προσοχή όμως το AppData ειναι κρυφό και πρέπει πρώτα να το κάνεις ορατό 1
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, teot είπε 12 λεπτά πριν, teot είπε Στο Outlook του Office ειναι C:\Users\ΧΧΧΧΧΧΧ\AppData\Local\Microsoft\Outlook Προσοχή όμως το AppData ειναι κρυφό και πρέπει πρώτα να το κάνεις ορατό Ευχαριστώ πολύ. Όντως, αφού πατάω Users δε μου εμφανίζει AppData. Edit : Ok, το έκανα ορατό. Πάω AppData -> Φτάνω μέχρι το Microsoft και δεν υπάρχει η επιλογή Outlook Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2023 από Nikos Chatzoglou
teot Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Nikos Chatzoglou είπε Φτάνω μέχρι το Microsoft και δεν υπάρχει η επιλογή Outlook Το Local υπάρχει; Στο Local ειναι το Microsoft αν υπάρχει... Δεν το ξερω το Live...αυτα ειναι απο το MS Outlook που έχω Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2023 από teot
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, teot είπε Το Local υπάρχει; Στο Local ειναι το Microsoft αν υπάρχει... Ναι, πάω Local > Microsoft και μετα δεν έχει outlook
teot Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Nikos Chatzoglou είπε Ναι, πάω Local > Microsoft και μετα δεν έχει outlook Λυπάμαι δεν το ξερω το Live και δεν μπορώ να σε βοηθήσω... κάποιος που το έχει αν μπορει....
dbrillis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 outlook live εννοεις ανοιγεις τον browser σου, σωστα; Δεν εχεις εφαρμογη Outlook εγκατεστημενη στον υπολογιστη σου. Δεν υπαρχει το αρχειο που ψαχνεις, τα mail σου ειναι μονο στο cloud της Microsoft. 1 1
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, dbrillis είπε outlook live εννοεις ανοιγεις τον browser σου, σωστα; Δεν εχεις εφαρμογη Outlook εγκατεστημενη στον υπολογιστη σου. Δεν υπαρχει το αρχειο που ψαχνεις, τα mail σου ειναι μονο στο cloud της Microsoft. Σωστά, outlook live εννοώ ότι ανοίγω τον browser. Στον υπολογιστή υπάρχει το Outlook 2013 αλλά δεν μπορώ να το ανοίξω διότι μου βγάζει μήνυμα: "Δεν είναι δυνατή η εκκίνηση του Microsoft Outlook. Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του παραθύρου του Outlook. Δεν είναι δυνατό να ανοίξετε το σύνολο των φακέλων. Το αρχείο C:/Users/User/AppData/Local/Microsoft/Outlook/nikos@@@@hotmail.com.ost δεν είναι αρχείο δεδομένων του Outlook(.ost)."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα