Simon8888 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Είμαι 28 χρονων εργάτης και θέλω να φύγω από την Αθήνα για πολλούς λόγους. Προφανώς δεν μπορώ να πάω εξωτερικό οπότε σκέφτομαι την επαρχία. Πόσο ευκολότερη ή δυσκολότερη πιστεύετε πως θα ήταν η ζωή στην επαρχία καθαρά οικονομικά για έναν εργάτη; Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2023 από Simon8888 1
tzotzo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Αν έχεις τον ίδιο μισθό με εδώ, επαρχία θα είναι καλύτερα
txcellas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Το κόστος ζωής και η ποιότητα εννοείται ότι είναι καλύτερη στην επαρχία από ότι στην Αθήνα. 1
andreaspA Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, Simon8888 είπε Είμαι 28 χρονων εργάτης και θέλω να φύγω από την Αθήνα για πολλούς λόγους. Προφανώς δεν μπορώ να πάω εξωτερικό οπότε σκέφτομαι την επαρχία. Πόσο ευκολότερη ή δυσκολότερη πιστεύετε πως θα ήταν η ζωή στην επαρχία καθαρά οικονομικά για έναν εργάτη; Εδω στην Αθηνα, τι εργατης εισαι ? που δουλευεις? τι ξερεις να κανεις ?
Haldol Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Γενικά στην επαρχία (μικρές πόλεις) η ζωή είναι ευκολότερη και φθηνότερη. Δεν είναι όμως απόλυτο. Με τι ασχολείσαι; Αν π.χ. είσαι εργάτης οικοδομής, και πας σε πόλη με μηδέν κατασκευαστική κίνηση, πιθανώς δε θα περάσεις ευχάριστα. Τουλάχιστον τον πρώτο καιρό, μέχρι να μάθεις κάτι που να 'χει ζήτηση εκεί που θα πας. 2
Vasileios-gr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 On 25/11/2023 at 22:27, Simon8888 said: Είμαι 28 χρονων εργάτης και θέλω να φύγω από την Αθήνα για πολλούς λόγους. Προφανώς δεν μπορώ να πάω εξωτερικό οπότε σκέφτομαι την επαρχία. Πόσο ευκολότερη ή δυσκολότερη πιστεύετε πως θα ήταν η ζωή στην επαρχία καθαρά οικονομικά για έναν εργάτη; Δεν είναι καθόλου προφανές , το ότι δεν μπορείς να πας εξωτερικό. Άνετα μπορείς. Η μετακίνηση σε μία από τις 28 χώρες της Ε.Ε. είναι προφανέστατα εφικτή.
haris_216 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, Vasileios-gr είπε Δεν είναι καθόλου προφανές , το ότι δεν μπορείς να πας εξωτερικό. Άνετα μπορείς. Η μετακίνηση σε μία από τις 28 χώρες της Ε.Ε. είναι προφανέστατα εφικτή. Είναι "προφανές" (για μένα) ότι ήταν λάθος η διατύπωση και ότι στην πράξη λέει ότι δεν σκέφτεται/θέλει να πάει στο εξωτερικό. Φυσικά αφού δεν αναφέρει κάποιον από τους "πολλούς λόγους" για τους οποίους θέλει να φύγει από την Αθήνα, μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα