Mariasjkqk Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Γεια σας! Εάν ταξιδεύσω στο εξωτερικό ( εντός Ε.Ε) και με καλέσουν από Ελλάδα( στον ελληνικό αριθμό μου κόσμοτε) θα ακουστει σε αυτόν που με καλεί κάποιο μηνυμα ότι βρίσκομαι εξωτερικό ή κάτι τέτοιο;
cumulus Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Οχι,αλλα αν δεν εχεις σημα ή ειναι κλειστο η πληροφορια θα ακουστει στη γλωσσα της χωρας που εισαι ,οποτε θα σε τσιμπησουν
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Mariasjkqk είπε Γεια σας! Εάν ταξιδεύσω στο εξωτερικό ( εντός Ε.Ε) και με καλέσουν από Ελλάδα( στον ελληνικό αριθμό μου κόσμοτε) θα ακουστει σε αυτόν που με καλεί κάποιο μηνυμα ότι βρίσκομαι εξωτερικό ή κάτι τέτοιο; Πιθανότατα θα χτυπάει και διαφορετικά ,ο ήχος που ακούει αυτός που καλεί μέχρι να το σηκώσεις. Πας Γερμανία;
andreas1gr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Mariasjkqk είπε Γεια σας! Εάν ταξιδεύσω στο εξωτερικό ( εντός Ε.Ε) και με καλέσουν από Ελλάδα( στον ελληνικό αριθμό μου κόσμοτε) θα ακουστει σε αυτόν που με καλεί κάποιο μηνυμα ότι βρίσκομαι εξωτερικό ή κάτι τέτοιο; Χώρισε και ζήσε την ζωή σου χωρίς φόβο… 3
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Χτυπαει διαφορετικα ο ηχος αναμονης, αν ο αλλος ειναι υποψιασμενος το καταλαβαινει. 1
Mariasjkqk Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, stormrain είπε Χτυπαει διαφορετικα ο ηχος αναμονης, αν ο αλλος ειναι υποψιασμενος το καταλαβαινει. Αν καλέσω ομως εγω κάποιον φαινεται ότι καλεί ο ελληνικός μου αριθμός; 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Πιθανότατα θα χτυπάει και διαφορετικά ,ο ήχος που ακούει αυτός που καλεί μέχρι να το σηκώσεις. Πας Γερμανία; Βιέννη
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Mariasjkqk είπε Αν καλέσω ομως εγω κάποιον φαινεται ότι καλεί ο ελληνικός μου αριθμός; Βιέννη Κανονικά πρέπει να βγάζει το νούμερο σου στην αναγνώριση κλήσης.Εκτός αν κάνεις ροαμινγκ σε κάποιο περίεργο δίκτυο. Ελεγα ότι πας σκαστή να δεις ποδόσφαιρο.
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Mariasjkqk είπε Αν καλέσω ομως εγω κάποιον φαινεται ότι καλεί ο ελληνικός μου αριθμός; 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Nαι κανονικα φαινεται ο αριθμος σου. 1
Mariasjkqk Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, cumulus είπε Οχι,αλλα αν δεν εχεις σημα ή ειναι κλειστο η πληροφορια θα ακουστει στη γλωσσα της χωρας που εισαι ,οποτε θα σε τσιμπησουν Αλλά αν καλέσω εγω θα εμφανιστεί ο ελληνικός αριθμός μου με το κωδικό της συγκεκριμένης χώρας; Ή ο ελληνικός κωδικος +30
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Mariasjkqk είπε Αλλά αν καλέσω εγω θα εμφανιστεί ο ελληνικός αριθμός μου με το κωδικό της συγκεκριμένης χώρας; Ή ο ελληνικός κωδικος +30 ο ελληνικός αριθμός,το πρόθεμα πάει με τον αριθμό και όχι απο το που καλείς.
Mariasjkqk Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε ο ελληνικός αριθμός,το πρόθεμα πάει με τον αριθμό και όχι απο το που καλείς. Ευχαριστώ 🥰🥰 1
Bitbit Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 7 hours ago, Mariasjkqk said: Γεια σας! Εάν ταξιδεύσω στο εξωτερικό ( εντός Ε.Ε) και με καλέσουν από Ελλάδα( στον ελληνικό αριθμό μου κόσμοτε) θα ακουστει σε αυτόν που με καλεί κάποιο μηνυμα ότι βρίσκομαι εξωτερικό ή κάτι τέτοιο; ακριβώς αυτό ρωτούσε φίλος μου όταν ήθελε να πάει εξωτερικό και είχε πει στη γυναίκα του ότι θα ήταν σε ταξίδι εντός ελλάδος. Ισχύει ότι σου απάντησαν. Αν είναι κλειστό το μήνυμα θα ακουστεί στα ξένα. Και καλά ξεμπερδέματα
djcat Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, Bitbit είπε Αν είναι κλειστό το μήνυμα θα ακουστεί στα ξένα. Ή δεν πιανει σήμα.
poulinos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 17 hours ago, Mariasjkqk said: Ευχαριστώ 🥰🥰 εκτος αν κλεισεις το κινητο πριν φυγεις απο την χωρα δηλαδη βαλεις aeroplane mode ωστε το μυνημα να συνεχιζει να βγαινει στα ελληνικα αφου δεν θα συνδεθει ποτε σε δικτυο εξωτερικου. και μετα παιζεις μονο με vibwr,viber out εναλλακτικα μπορεις να παιξεις με εκτροπη αλλα μπερδευει το πραγμα
gokuthelegend Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 53 λεπτά πριν, poulinos είπε εκτος αν κλεισεις το κινητο πριν φυγεις απο την χωρα δηλαδη βαλεις aeroplane mode ωστε το μυνημα να συνεχιζει να βγαινει στα ελληνικα αφου δεν θα συνδεθει ποτε σε δικτυο εξωτερικου. και μετα παιζεις μονο με vibwr,viber out εναλλακτικα μπορεις να παιξεις με εκτροπη αλλα μπερδευει το πραγμα Καλή σκέψη αλλά σε airplane mode δεν θα λειτουργεί ούτε το wi-fi για να έχει ίντερνετ και να μπορεί να χρησιμοποιεί τις εφαρμογές. Στις 29/11/2023 στις 5:39 ΜΜ, cumulus είπε Οχι,αλλα αν δεν εχεις σημα ή ειναι κλειστο η πληροφορια θα ακουστει στη γλωσσα της χωρας που εισαι ,οποτε θα σε τσιμπησουν Αν δεν έχει σήμα ή αν είναι κλειστό τότε δεν θα είναι συνδεδεμένος ο αριθμός σε κάποιο δίκτυο. Πως θα ξέρει που είναι για να παίξει μήνυμα σε άλλη γλώσσα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα