Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Εάν ταξιδεύσω στο εξωτερικό ( εντός Ε.Ε) και με καλέσουν από Ελλάδα( στον ελληνικό αριθμό μου κόσμοτε) θα  ακουστει σε αυτόν που με καλεί κάποιο μηνυμα  ότι βρίσκομαι εξωτερικό ή κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

Οχι,αλλα αν δεν εχεις σημα ή ειναι κλειστο η πληροφορια θα ακουστει στη γλωσσα της χωρας που εισαι ,οποτε θα σε τσιμπησουν 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mariasjkqk είπε

Γεια σας! Εάν ταξιδεύσω στο εξωτερικό ( εντός Ε.Ε) και με καλέσουν από Ελλάδα( στον ελληνικό αριθμό μου κόσμοτε) θα  ακουστει σε αυτόν που με καλεί κάποιο μηνυμα  ότι βρίσκομαι εξωτερικό ή κάτι τέτοιο;

Πιθανότατα θα χτυπάει και διαφορετικά ,ο ήχος που ακούει αυτός που καλεί μέχρι να το σηκώσεις.

Πας Γερμανία;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mariasjkqk είπε

Χώρισε και ζήσε την ζωή σου χωρίς φόβο…

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Χτυπαει διαφορετικα ο ηχος αναμονης, αν ο αλλος ειναι υποψιασμενος το καταλαβαινει.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, stormrain είπε

Χτυπαει διαφορετικα ο ηχος αναμονης, αν ο αλλος ειναι υποψιασμενος το καταλαβαινει.

Αν καλέσω ομως εγω κάποιον φαινεται ότι καλεί ο ελληνικός μου αριθμός;

2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Πιθανότατα θα χτυπάει και διαφορετικά ,ο ήχος που ακούει αυτός που καλεί μέχρι να το σηκώσεις.

Πας Γερμανία;

Βιέννη 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Mariasjkqk είπε

Βιέννη 

Κανονικά πρέπει να  βγάζει το νούμερο σου  στην αναγνώριση κλήσης.Εκτός αν κάνεις ροαμινγκ σε κάποιο περίεργο δίκτυο.

Ελεγα ότι πας σκαστή να δεις ποδόσφαιρο.

• Moderators
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Mariasjkqk είπε

2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Nαι κανονικα φαινεται ο αριθμος σου.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, cumulus είπε

Οχι,αλλα αν δεν εχεις σημα ή ειναι κλειστο η πληροφορια θα ακουστει στη γλωσσα της χωρας που εισαι ,οποτε θα σε τσιμπησουν 

Αλλά αν καλέσω εγω θα εμφανιστεί ο ελληνικός αριθμός μου με το κωδικό της συγκεκριμένης χώρας; Ή ο ελληνικός κωδικος +30 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mariasjkqk είπε

Αλλά αν καλέσω εγω θα εμφανιστεί ο ελληνικός αριθμός μου με το κωδικό της συγκεκριμένης χώρας; Ή ο ελληνικός κωδικος +30 

ο ελληνικός αριθμός,το πρόθεμα πάει με τον αριθμό και όχι απο το που καλείς.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

ο ελληνικός αριθμός,το πρόθεμα πάει με τον αριθμό και όχι απο το που καλείς.

Ευχαριστώ 🥰🥰

• Like 1
Δημοσ.
7 hours ago, Mariasjkqk said:

ακριβώς αυτό ρωτούσε φίλος μου όταν ήθελε να πάει εξωτερικό και είχε πει στη γυναίκα του ότι θα ήταν σε ταξίδι εντός ελλάδος. Ισχύει ότι σου απάντησαν. Αν είναι κλειστό το μήνυμα θα ακουστεί στα ξένα. Και καλά ξεμπερδέματα

Δημοσ.
17 hours ago, Mariasjkqk said:

Ευχαριστώ 🥰🥰

εκτος αν κλεισεις το κινητο πριν φυγεις απο την χωρα δηλαδη βαλεις  aeroplane mode ωστε το μυνημα να συνεχιζει να βγαινει στα ελληνικα αφου δεν θα συνδεθει ποτε σε δικτυο εξωτερικου. και μετα παιζεις μονο με vibwr,viber out

εναλλακτικα μπορεις να παιξεις με εκτροπη αλλα μπερδευει το πραγμα

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, poulinos είπε

εκτος αν κλεισεις το κινητο πριν φυγεις απο την χωρα δηλαδη βαλεις  aeroplane mode ωστε το μυνημα να συνεχιζει να βγαινει στα ελληνικα αφου δεν θα συνδεθει ποτε σε δικτυο εξωτερικου. και μετα παιζεις μονο με vibwr,viber out

εναλλακτικα μπορεις να παιξεις με εκτροπη αλλα μπερδευει το πραγμα

Καλή σκέψη αλλά σε airplane mode δεν θα λειτουργεί ούτε το wi-fi για να έχει ίντερνετ και να μπορεί να χρησιμοποιεί τις εφαρμογές.

Στις 29/11/2023 στις 5:39 ΜΜ, cumulus είπε

Αν δεν έχει σήμα ή αν είναι κλειστό τότε δεν θα είναι συνδεδεμένος ο αριθμός σε κάποιο δίκτυο. Πως θα ξέρει που είναι για να παίξει μήνυμα σε άλλη γλώσσα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...