Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Arkin είπε

Κλείνει η έντυπη κίνηση την είχαν και σε μένα ενεργή πριν 1 χρόνο κάθε μήνα 2ευρω με χρεωναν τελικά βρήκα το έκλεισα μου έρχεται στο mail η κίνηση και δεν με ξανά χρέωσαν. Η εθνική χρεώνει 4 ευρώ και δεν κλείνει αυτό με το ζόρι που λένε. Πάλι καλά να λέμε με την Πειραιώς μακριά από εθνική όμως για όψεως. 

Εγώ πήγα σε κατάστημα και μου το κάνανε να έρχεται μια φορά το χρόνο σε έντυπη μορφή.Δεν μου είπαν ότι έχω την δυνατότητα μέσω email.Εσυ πως το εβαλες να έρχεται στο mail;.Θα τον κλείσω έτσι και αλλιώς αφού δεν συνεργάζομαι εμπορικά με την τράπεζα και θα ανοίξω έναν απλό τρεχουμενο.

• Απαντ. 990
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Εγώ πήγα σε κατάστημα και μου το κάνανε να έρχεται μια φορά το χρόνο σε έντυπη μορφή.Δεν μου είπαν ότι έχω την δυνατότητα μέσω email.Εσυ πως το εβαλες να έρχεται στο mail;.Θα τον κλείσω έτσι και αλλιώς αφού δεν συνεργάζομαι εμπορικά με την τράπεζα και θα ανοίξω έναν απλό τρεχουμενο.

Μέσα από το ebanking στις ρυθμίσεις ακριβώς δεν θυμάμαι που πήγα αλλά έρχεται μια φορά το μήνα στο mail χωρίς χρέωση προφανώς από τότε. 

• Like 1
Δημοσ.

Είχα κοιτάξει μέσα από τις ρυθμίσεις δεν είχα βρει επιλογή να το αλλάξω και πήγα σε κατάστημα.Τον έκλεισα τελικά και άνοιξα έναν τρεχούμενο.Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έκλεισα ραντεβού για να κλείσω το λογαριασμό μου λόγω της χρέωσης των 0.60. Όταν πήγατε στο κατάστημα, εκτός από την ταυτότητα, σας ζητήθηκε κάτι άλλο; 

Δημοσ.

Εγώ είχα βγάλει τον λογαριασμό για αγορές με επιστροφή, είχα αγοράσει 1 κινητό.Φαίνεται όμως πως τελευταία οι προσφορές, απαιτούν μόνο πιστωτική κάρτα.

Ομως μου έχει χρησιμέψει πχ για να κάνω κατάθεση σε λογαριασμό Eurobank χωρίς χρέωση, γιατί ο κύριος λογαριασμός μου είναι της Alpha Bank.Πληρώνω και την Nova με κάρτα online, δεν χρησιμοποιώ ποτέ την κάρτα της Alpha Bank σε κανένα site, μόνο μέσω Google Pay και Paypal.

Τα 0.60€, τα παίρνω μέσω επιστροφής απο Σκλαβενίτη.

Επίσης, έχει τύχει να μην λειτουργεί το σύστημα της Alpha Bank  την στιγμή που θέλω να κάνω πληρωμή και πληρώνω με της Eurobank.

• Confused 1
Δημοσ.
Στις 13/6/2025 στις 10:42 ΠΜ, AntiCambeR είπε

Τα 0.60€, τα παίρνω μέσω επιστροφής απο Σκλαβενίτη.

Τί πάει να πει αυτό; Είναι τελείως λάθος σκεπτικό: Μέχρι να καθιερωθεί το άσκοπο μηνιαίο πλιάτσικο στους λογαριασμούς, επίσης έπαιρνες επιστροφή για τις αγορές σου, χωρίς το 0,60€. Τώρα σου αφαιρείται αυτό το ποσό, άρα χαμένος είσαι. Μην σκέφτεσαι ότι τα παίρνω πίσω, να σκέφτεσαι ότι μου αφαιρούνται από την κανονική μου επιστροφή χωρίς κανένα λόγο.

ΥΓ: Όσοι έχετε την κλασσική (λάθος) νοοτροπία "έλα μωρέ, 0.60€/μήνα είναι", εκτός του ότι κερνάτε με τα 7,20€/έτος 2 ωραιότατα καφεδάκια στην Eurobank (επειδή είναι τόσο καλή, σας βοηθά και δεν σας κλέβει ποτέ), ελάτε να τα ξαναπούμε όταν γίνει το 0,60€ ένα στρογγυλό 1€ μετά 1,50€, μετά 2€ και 5€ και πάει λέγοντας...

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, teohokage είπε

και η Εθνική μου γράφει ότι το ξεκινάει απο Αύγουστο.

Screenshot_2025-06-17-22-58-43-73_98061e023c5bb685355fcaab694552c9.jpg

Screenshot_2025-06-17-22-58-29-09_98061e023c5bb685355fcaab694552c9.jpg

Απλά απενεργοποίησε το.

• Like 2
Δημοσ.

Ενώ καλύπτω το όριο των 10.000€ σε τραπεζικά προϊόντα επειδή είμαι 2' ΟΝΟΜΑ σε λογαριασμό με 1' τον θανόντα πατέρα μου, με χρεώνει αυτά τα 0.60€ παρότι ΕΓΩ σαν φυσικό πρόσωπο εξαιρουμαι λόγω του όριο των 10.000€ σε τραπεζικά προϊόντα.

Το θέμα είναι ότι δεν με βολεύει να καταργήσω τον λογαριασμό.

Μπορώ με την ληξιαρχική πράξη θανάτου να αφαιρέσω τον πατέρα μου από τον λογαριασμό?

Δημοσ.
23 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Ενώ καλύπτω το όριο των 10.000€ σε τραπεζικά προϊόντα επειδή είμαι 2' ΟΝΟΜΑ σε λογαριασμό με 1' τον θανόντα πατέρα μου, με χρεώνει αυτά τα 0.60€ παρότι ΕΓΩ σαν φυσικό πρόσωπο εξαιρουμαι λόγω του όριο των 10.000€ σε τραπεζικά προϊόντα.

Μπορώ με την ληξιαρχική πράξη θανάτου να αφαιρέσω τον πατέρα μου από τον λογαριασμό?

Παλιότερα δε γινόταν. Έπρεπε να τον κλείσεις και να ανοίξεις καινούριο.

Δε ξέρω αν  έχει αλλάξει. 

Δημοσ.

Τελικά σε λογαριασμό που δεν δει χρήματα μέσα για να τραβήξει τα 60 λεπτά, το γίνεται; Και αν βάλουμε χρήματα κάποια στιγμή, μας κρατάει και για τους μήνες που δεν είχε λεφτά να τραβήξει;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, prefuse είπε

Τελικά σε λογαριασμό που δεν δει χρήματα μέσα για να τραβήξει τα 60 λεπτά, το γίνεται; Και αν βάλουμε χρήματα κάποια στιγμή, μας κρατάει και για τους μήνες που δεν είχε λεφτά να τραβήξει;

Σου τραβάει € όταν βρει αλλά ΜΟΝΟ τους τελευταίους 6 ΜΗΝΕΣ.

Αν είναι παραπάνω, σου χαρίζει την διαφορά 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
On 25/06/2025 at 17:35, GREGORYMO said:

Το εκανα πριν κανα χρονο περιπου στην Εθνικη. Με ραντεβου, εδωσα την ληξιαρχικη πραξη και τελος. Λογικα το ιδιο θα ειναι και στη Eurobank

Δημοσ.
19 ώρες πριν, prefuse είπε

Αν βάλεις χρήματα και τα διώξεις κατευθείαν, π.χ. να κανεις μια πληρωμή πιστωτικής, δε θα σου τραβηξει. Αν τα αφησεις μέχρι το βράδυ, που είναι το end of day της τράπεζας, θα στα τραβήξει

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...