infini Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου Αν έχουμε λογαριασμό και μετατραπεί σε blue advantage, αλλά δεν έχουμε χρήματα μέσα ή είναι ελάχιστα, π.χ. 1-2€, πως θα γίνεται η χρέωση;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου Σου παιρνει στο τέλος της μέρας ο,τι βρει. Και αν δε βρει, το πακέτο παραμένει ανενεργό.
infini Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου Ανενεργό ή στα αφαιρεί αναδρομικά αργότερα αν π.χ. η μισθοδοσία σου γίνεται στο συγκεκριμένο λογαριασμό;
GREGORYMO Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 21 λεπτά πριν, infini είπε Ανενεργό ή στα αφαιρεί αναδρομικά αργότερα αν π.χ. η μισθοδοσία σου γίνεται στο συγκεκριμένο λογαριασμό; Οπότε βρει υπόλοιπο, τα τσιμπά. Νομίζω ότι τσιμπά μόνο το τελευταίο 6μηνο
nitro912gr Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Στις 18/4/2025 στις 12:12 ΜΜ, infini είπε Ανενεργό ή στα αφαιρεί αναδρομικά αργότερα αν π.χ. η μισθοδοσία σου γίνεται στο συγκεκριμένο λογαριασμό; αν είναι μισθοδοσίας δεν σε χρεώνει
sargus Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου Εγώ άδειασα το λογαριασμό μου γιατί μου τη σπάει που μου παίρνουν 0,6 κάθε μήνα. Τώρα έχω υπόλοιπο 0. Ξέρει κανείς αν θα με χρεώνουν με κάποιο τρόπο τώρα; Αν θα μαζεύεται χρέος δηλαδή; Ρωτάω για να δω αν θα τον κλείσω τελείως ή αν θα τον αφήσω να βρίσκεται.
GREGORYMO Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου 12 λεπτά πριν, sargus είπε Εγώ άδειασα το λογαριασμό μου γιατί μου τη σπάει που μου παίρνουν 0,6 κάθε μήνα. Τώρα έχω υπόλοιπο 0. Ξέρει κανείς αν θα με χρεώνουν με κάποιο τρόπο τώρα; Αν θα μαζεύεται χρέος δηλαδή; Ρωτάω για να δω αν θα τον κλείσω τελείως ή αν θα τον αφήσω να βρίσκεται. Αν βάλεις κατά λάθος €, θα τα τσιμπήσουν... 2
mountains1 Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου Τελικα μονο η eurobank, τουλαχιστον με οσα γνωριζουμε μεχρι σημερα, εχει εφαρμοσει αυτη την χρεωση;
Mr_Terror Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου Και η Εθνικη εχει ξεκινησει να το κανει αλλα σου δινει την επιλογη να βγει η χρεωση. Παντως αργα η γρηγορα θα ακολουθησουν και οι υπολοιποι.
mountains1 Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου 15 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Και η Εθνικη εχει ξεκινησει να το κανει αλλα σου δινει την επιλογη να βγει η χρεωση. Παντως αργα η γρηγορα θα ακολουθησουν και οι υπολοιποι. Πως θα καταλαβουμε αν μπηκε, πχ στην Εθνικη; Γινεται καποια ενημερωση απο αυτους, ή πρεπει να μπαινουμε διαρκως στο ebanking να δουμε μηπως μας χρεωσαν;
GREGORYMO Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου 27 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Και η Εθνικη εχει ξεκινησει να το κανει αλλα σου δινει την επιλογη να βγει η χρεωση. Παντως αργα η γρηγορα θα ακολουθησουν και οι υπολοιποι. Για υποχρεωτικοτητα μιλάμε....
BLiTzER Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου (επεξεργασμένο) Κλείνεις όλους τους λογαριασμούς σου, εκτός αυτού της μισθοδοσίας. Problem solved. Επεξ/σία 2 Μαϊου από BLiTzER
panagiotis1988 Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου 17 λεπτά πριν, BLiTzER είπε Κλείνεις όλους τους λογαριασμούς σου, εκτός αυτού της μισθοδοσίας. Problem solved. Μια επισημανση Εαν εχεις μισθοδοσια στη eurobank και εχεις και δευτερο λογαριασμο στη eurobank ο δευτερος δεν εχει καμια χρεωση. 1
panos- Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου 38 λεπτά πριν, mountains1 είπε Πως θα καταλαβουμε αν μπηκε, πχ στην Εθνικη; Γινεται καποια ενημερωση απο αυτους, ή πρεπει να μπαινουμε διαρκως στο ebanking να δουμε μηπως μας χρεωσαν; Πατάς πάνω στον λογαριασμό και μετά προνόμια. Θα σου εμφανίσει κουμπί ενεργοποίηση αν δεν είσαι στην αυτόματη μετατροπή, ή την ημερομηνία μετατροπής. Αν είσαι στην αυτόματη, τότε απλά πατάς παραμονή σε ταμιευτήριο. Αυτο ισχύει μόνο για λογαριασμούς απλού ταμιευτηρίου ή τρεχούμενους, όχι Value/Reward μισθοδοσίας/σπουδαζω 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα