Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έχουμε λογαριασμό και μετατραπεί σε blue advantage, αλλά δεν έχουμε χρήματα μέσα ή είναι ελάχιστα, π.χ. 1-2€, πως θα γίνεται η χρέωση;

• Απαντ. 991
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ανενεργό ή στα αφαιρεί αναδρομικά αργότερα αν π.χ. η μισθοδοσία σου γίνεται στο συγκεκριμένο λογαριασμό;

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, infini είπε

Ανενεργό ή στα αφαιρεί αναδρομικά αργότερα αν π.χ. η μισθοδοσία σου γίνεται στο συγκεκριμένο λογαριασμό;

Οπότε βρει υπόλοιπο, τα τσιμπά.

Νομίζω ότι τσιμπά μόνο το τελευταίο 6μηνο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 18/4/2025 στις 12:12 ΜΜ, infini είπε

αν είναι μισθοδοσίας δεν σε χρεώνει

Δημοσ.

Εγώ άδειασα το λογαριασμό μου γιατί μου τη σπάει που μου παίρνουν 0,6 κάθε μήνα. Τώρα έχω υπόλοιπο 0. 

Ξέρει κανείς αν θα με χρεώνουν με κάποιο τρόπο τώρα; Αν θα μαζεύεται χρέος δηλαδή; Ρωτάω για να δω αν θα τον κλείσω τελείως ή αν θα τον αφήσω να βρίσκεται.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, sargus είπε

Εγώ άδειασα το λογαριασμό μου γιατί μου τη σπάει που μου παίρνουν 0,6 κάθε μήνα. Τώρα έχω υπόλοιπο 0. 

Ξέρει κανείς αν θα με χρεώνουν με κάποιο τρόπο τώρα; Αν θα μαζεύεται χρέος δηλαδή; Ρωτάω για να δω αν θα τον κλείσω τελείως ή αν θα τον αφήσω να βρίσκεται.

Αν βάλεις κατά λάθος €, θα τα τσιμπήσουν...

• Like 2
Δημοσ.

Και η Εθνικη εχει ξεκινησει να το κανει αλλα σου δινει την επιλογη να βγει η χρεωση.
Παντως αργα η γρηγορα θα ακολουθησουν και οι υπολοιποι.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Και η Εθνικη εχει ξεκινησει να το κανει αλλα σου δινει την επιλογη να βγει η χρεωση.

Πως θα καταλαβουμε αν μπηκε, πχ στην Εθνικη; Γινεται καποια ενημερωση απο αυτους, ή πρεπει να μπαινουμε διαρκως στο ebanking να δουμε μηπως μας χρεωσαν;

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Για υποχρεωτικοτητα μιλάμε....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κλείνεις όλους τους λογαριασμούς σου, εκτός αυτού της μισθοδοσίας. Problem solved.

Επεξ/σία από BLiTzER
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, BLiTzER είπε

Κλείνεις όλους τους λογαριασμούς σου, εκτός αυτού της μισθοδοσίας. Problem solved.

Μια επισημανση Εαν εχεις μισθοδοσια στη eurobank και εχεις και δευτερο λογαριασμο στη eurobank ο δευτερος δεν εχει καμια χρεωση.

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, mountains1 είπε

Πως θα καταλαβουμε αν μπηκε, πχ στην Εθνικη; Γινεται καποια ενημερωση απο αυτους, ή πρεπει να μπαινουμε διαρκως στο ebanking να δουμε μηπως μας χρεωσαν;

Πατάς πάνω στον λογαριασμό και μετά προνόμια. Θα σου εμφανίσει κουμπί ενεργοποίηση αν δεν είσαι στην αυτόματη μετατροπή, ή την ημερομηνία μετατροπής. Αν είσαι στην αυτόματη, τότε απλά πατάς παραμονή σε ταμιευτήριο.

Αυτο ισχύει μόνο για λογαριασμούς απλού ταμιευτηρίου ή τρεχούμενους, όχι Value/Reward μισθοδοσίας/σπουδαζω 

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...