cmaniac Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου 1 ώρα πριν, teodor_ch είπε Precondition Υπάρχουν δύο precondition. Cabin precondition και battery precondition. Εάν δεν αναφερόμαστε συγκεκριμένα τότε δημιουργείται μπέρδεμα. Επειδή χάθηκε θα το ξαναπώ. Ο κλιματισμός για ψύξη καμπίνας στα ηλεκτρικά καταλήξαμε οτι γίνεται με Αντλία Θερμότητας, ασχέτως marketing όρων. Σε κάποια είναι αντιστρεφομενου κύκλου, αρα εξυπηρετεί και την θέρμανση και την ψύξη της καμπίνας. Σε οσα δεν ειναι αντιστρεφομενου κυκλου για την θέρμανση της καμπίνας έχει τουλάχιστον αντιστάσεις, άρα χαμηλό συντελεστή αποδοσης, γι'αυτό δεν προτιμάται, γιατί γίνεται σπατάλη. Μετά αρχίζει το integration, δηλαδή κατά πόσο και ποια συστήματα χρησιμοποιούνται για θέρμανση και ψυξη μπαταρίας, εάν για την θέρμανση χρησιμοποιείται η πλεονάζουσα ενέργεια απο το regen και άλλα κόλπα. Βλέπε κατι 8οδες βαλβιδες που εχουν τα Tesla (Octavalve). 6
manolis940 Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου 8 ώρες πριν, basilis_k6 είπε δεν ειναι γνωστο καναλι αλλα κανει καλη δουλεια Φαίνεται σαν να έχει βάλει μεταγλώτηση με AI και λιγάκι με κούρασε και το πήγα στο conclusion αμέσως. Φαίνεται όμως καλό σαν σύγκριση αν και περίμενα να κάνει σύγκριση και μεταξύ των άλλων οχημάτων που έδειχνε στην αρχή.
Ntinaras Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου Στις 27/7/2025 στις 5:55 ΜΜ, cmaniac είπε Για το R5 διάβαζα ότι έχουν γίνει οι παραδόσεις σαλάτα. Στην Αγγλία, τους πηγαίνουν 3 μήνες πίσω όλους. Εμένα τον Ιούνιο μου έδιναν το Iconic σε λευκό από Σεπτέμβριο και Οκτώβριο σε μαύρο. Είμαι σίγουρος ότι αν θα πάω τώρα θα ακούσω 2026. Είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που βγάζει νόημα, πάντως. Είναι ελαφρύ, όμορφο, το infotainment είναι καλά integrated, έχει ικανοποιητική αυτονομία, λέγεται ότι στο δρόμο είναι ευχάριστο (πίσω πολλαπλοί ε; ) και πολλά άλλα θετικά. Αν πάρεις το R5 σε λευκό ή μαύρο ενώ βγαίνει σε τόσα απίστευτα funky χρώματα, θα σου κάνω μήνυση 1 1 3
basilis_k6 Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου 12 ώρες πριν, Ntinaras είπε Αν πάρεις το R5 σε λευκό ή μαύρο ενώ βγαίνει σε τόσα απίστευτα funky χρώματα, θα σου κάνω μήνυση το ασπρο ειναι 🔥 1
manolis940 Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου 2 ώρες πριν, basilis_k6 είπε το ασπρο ειναι 🔥 Δεν είναι τόσο χάλια όσο το μαύρο αλλά σαν το κίτρινο δεν είναι τίποτα !
SaFiS Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου Βάλτε λίγο χρώμα στην ζωή σας. Άσπρα αυτοκίνητα μόνο οι πωλητές έχουν 😛 😛 😛 Τζάμπα να μου έδιναν άσπρο αυτοκίνητο, δεν θα το έπαιρνα με τίποτα... 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 9 ώρες πριν, SaFiS είπε Βάλτε λίγο χρώμα στην ζωή σας. Άσπρα αυτοκίνητα μόνο οι πωλητές έχουν 😛 😛 😛 Τζάμπα να μου έδιναν άσπρο αυτοκίνητο, δεν θα το έπαιρνα με τίποτα... Πες τα! Εχουμε πηξει στα ασπρα, ασημι και μαυρα. 1
cmaniac Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου Στις 29/7/2025 στις 8:53 ΠΜ, Ntinaras είπε Αν πάρεις το R5 σε λευκό ή μαύρο ενώ βγαίνει σε τόσα απίστευτα funky χρώματα, θα σου κάνω μήνυση 10 ώρες πριν, manolis940 είπε Δεν είναι τόσο χάλια όσο το μαύρο αλλά σαν το κίτρινο δεν είναι τίποτα ! 9 ώρες πριν, SaFiS είπε Βάλτε λίγο χρώμα στην ζωή σας. Άσπρα αυτοκίνητα μόνο οι πωλητές έχουν 😛 😛 😛 Τζάμπα να μου έδιναν άσπρο αυτοκίνητο, δεν θα το έπαιρνα με τίποτα... 47 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Πες τα! Εχουμε πηξει στα ασπρα, ασημι και μαυρα. Πόλεμο άνοιξα; Για μαύρο στην Ελλάδα, πρέπει να έχεις κάποια μαζοχιστική τάση. Επίσης δεν είμαι φαν των ηλιοροφών, για τους ίδιους λόγους που δεν μου αρέσει το μαύρο. Γι'αυτό απέρριψα και την Iconic όταν κοιτούσα το configuration, γιατί το μόνο κομμάτι που δεν πρέπει να είναι μαύρο (οροφή), το κάνουν μαύρο με τη διχρωμία η οποία είναι υποχρεωτική.. Και κίτρινο είναι ωραίο, αλλά προς το παρόν προτιμώ να μην είμαι σαν μαρκαδόρος υπογράμμισης στο δρόμο 1
Ntinaras Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 16 λεπτά πριν, cmaniac είπε Πόλεμο άνοιξα; Για μαύρο στην Ελλάδα, πρέπει να έχεις κάποια μαζοχιστική τάση. Επίσης δεν είμαι φαν των ηλιοροφών, για τους ίδιους λόγους που δεν μου αρέσει το μαύρο. Γι'αυτό απέρριψα και την Iconic όταν κοιτούσα το configuration, γιατί το μόνο κομμάτι που δεν πρέπει να είναι μαύρο (οροφή), το κάνουν μαύρο με τη διχρωμία η οποία είναι υποχρεωτική.. Και κίτρινο είναι ωραίο, αλλά προς το παρόν προτιμώ να μην είμαι σαν μαρκαδόρος υπογράμμισης στο δρόμο Πράσινο τότε! 1
teodor_ch Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Το πρόβλημα ξεκινάει απο τις αντιπροσωπείες που δεν φέρνουν ετοιμοπαράδοτα πολύχρωμα. Προσωπικά, σιγά μην περιμένω 3+ μήνες για να έρθει το χρώμα που θέλω. Έτσι και αλλιώς ελάχιστα το βλέπω και δεν με ενδιαφέρει τί λένε οι άλλοι για εμένα. Είχα μαύρο και τώρα έχω άσπρο και γκρί. Το μαύρο και το άσπρο δεν το βαριέσαι ποτέ. Κόκκινο και κίτρινο που είχαμε παλιά μετά κάποιο καιρό μου χτυπούσαν άσχημα. Σε leasing άνετα έπαιρνα και ροζ. Το βαριέσαι και το αλλάζεις εύκολα 👍 Επεξ/σία 30 Ιουλίου από teodor_ch
Nabuko Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου Xτες είδα μια Jaguar XF σε ταξί. Γιατί όχι και το R5 που έχει έτοιμο το χρώμα? 2
paparen Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 16 λεπτά πριν, Nabuko είπε Xτες είδα μια Jaguar XF σε ταξί. Γιατί όχι και το R5 που έχει έτοιμο το χρώμα? γιατι εχει μηδεν χωρους για πισω επιβατες 1
Nabuko Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 23 λεπτά πριν, paparen είπε γιατι εχει μηδεν χωρους για πισω επιβατες Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα