Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, haHa είπε

Καταλαβαίνω οτι ο καθένας εχεις τις υποκειμενικες προτιμησεις του, αλλα η αλήθεια βέβαια είναι οτι για τον υπόλοιπο κοσμο αλλα και για τον ειδικευμενο τυπο το kia ev3 δεν θεωρείται κουβας, ποσω μαλλον επικος κουβας. 

Θεωρείται μια απο τις πιο αξιολογες προτάσεις σε αυτα τα χρηματα, με εξαιρετικούς χωρους για τις διαστασεις του, πολυ καλη ανεση στην οδηγηση κλπ. 

το ειχανε πολυ ψηλα ολοι γιατι η φημη ηταν οτι θα ερθει φθηνο. μετα την ανακοινωση τιμων το hype ψοφησε τελειως.

Δημοσ.

Πάνω που λέγαμε εντείνεται ο ανταγωνισμός και αναμένεται καταιγισμός μοντέλων το 2026 ... έχουν αρχίσει σημαντικές προωθητικές από όλες τις εταιρείες.

Το Ioniq 5 που έπεσε το μάτι μου τώρα, έχει νέα τιμή 36490 ευρώ (εγώ τουλάχιστον είχα μείνει εκεί που έπαιζε 40000+).

• Like 1
Δημοσ.

Το Ioniq 5 δεν είχε τύχει να το δω από κοντά. Με αφορμή την προσφορά που έχει, είδα λίγο specs, φαίνεται να έχει μεγάλους χώρους, ενώ οπτικά φαίνεται πιο compact αυτοκίνητο.

Ξέρουμε τί γίνεται με το ICCU θέμα που έχει εμφανιστεί σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα του group;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, QuantumWanderer είπε

Το Ioniq 5 δεν είχε τύχει να το δω από κοντά. Με αφορμή την προσφορά που έχει, είδα λίγο specs, φαίνεται να έχει μεγάλους χώρους, ενώ οπτικά φαίνεται πιο compact αυτοκίνητο.

Ξέρουμε τί γίνεται με το ICCU θέμα που έχει εμφανιστεί σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα του group;

ειναι πολύ σπάνιο όπως και στον υπόλοιπο κόσμο ιδίως με τα πιο καινούργια μοντέλα. Στην τελική αν είσαι τόσο καντέμης και σου τύχει στο αλλάζουν. 

To πρόβλημα είναι πιο πολύ και αναφέρετε στην Αμερική γιατί εκεί οι dealer ως συνήθως δεν είναι και συνεργεία όπως εδώ στην Ελλάδα και περιμένουν κάτι μήνες μέχρι να βρουν λύση.  

Δημοσ.
2 ώρες πριν, QuantumWanderer είπε

compact? ειναι τεραστιο!

• Like 1
Δημοσ.
31 minutes ago, basilis_k6 said:

compact? ειναι τεραστιο!

To συγκεκριμένο το αγαπώ ως γραμμή αν και επί της αρχής απεχθάνομαι τα SUV για πολλαπλούς λόγους. 

Νομίζω πως αυτό συμβαίνει γιατί αν και τεράστιο στο σουλούπι σου φέρνει περισσότερο για hatchback αντί για τζιποειδές. Μέχρι να το δεις από κοντά φυσικά, είναι σαν να πήρες ένα hatch και να το φούσκωσες κατά 25% προς όλες τις πλευρές. 

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dante80 είπε

To συγκεκριμένο το αγαπώ ως γραμμή αν και επί της αρχής απεχθάνομαι τα SUV για πολλαπλούς λόγους. 

Νομίζω πως αυτό συμβαίνει γιατί αν και τεράστιο στο σουλούπι σου φέρνει περισσότερο για hatchback αντί για τζιποειδές. Μέχρι να το δεις από κοντά φυσικά, είναι σαν να πήρες ένα hatch και να το φούσκωσες κατά 25% προς όλες τις πλευρές. 

και μενα μου αρεσει και πιστευω -παραδοξως- οτι οι φωτογραφιες το δειχνουν καλυτερο απο οτι ειναι απο κοντα. σε αντιθεση με το ev6 που απο κοντα ειναι πιο ομορφο απο τις φωτο. το παλιο ev6, οχι το νεο που δεν μου αρεσει. το σουλουπι αυτο νομιζω ειναι πιο πολυ crossover παρα suv. αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι ποσο ασχημο ειναι σε μαυρο χρωμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Προσωπικά μου φερνει πιο πολυ σε μακρυ(4.65m) hatchback, παρα σε crossover. 

Δεν νομίζω οτι εχει καν ψηλο ride height(ή ground clearance) , πρέπει να εχει παρομοιο με ενα yaris/corolla. 

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, haHa είπε

Προσωπικά μου φερνει πιο πολυ σε μακρυ(4.65m) hatchback, παρα σε crossover. 

Δεν νομίζω οτι εχει καν ψηλο ride height(ή ground clearance) , πρέπει να εχει παρομοιο με ενα yaris/corolla/golf. 

ειναι αναμεσα σε αυτα που λες και ενα κασκαι η παρομοιο. νομιζω εκει πρεπει να ειναι ενα crossover. ιδιο ground clearance με ενα μοδελ Υ

Επεξ/σία από basilis_k6
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε

ειναι αναμεσα σε αυτα που λες και ενα κασκαι η παρομοιο. νομιζω εκει πρεπει να ειναι ενα crossover. ιδιο ground clearance με ενα μοδελ Υ

Και το qashqai crossover είναι παντως. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...