teodor_ch Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 1 λεπτό πριν, chek2fire είπε στο video το δείχνει Το έψαξα και εδώ βλέπω ότι γίνεται. Αλλά επειδή δεν βλέπει γείωση βγάζει λάθος. Ή αγοράζει κάποιος αντάπτορα ή γεφυρώνει τη γείωση με το ένα καλώδιο και το αμάξι νομίζει ότι υπάρχει γείωση. 7 λεπτά πριν, chek2fire είπε στο video το δείχνει Μα πού στο βίντεο δείχνει ότι το Kia/Hyundai δεν μπορεί να φορτίσει άλλο όχημα?
chek2fire Δημοσ. 15 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 21 λεπτά πριν, teodor_ch είπε Το έψαξα και εδώ βλέπω ότι γίνεται. Αλλά επειδή δεν βλέπει γείωση βγάζει λάθος. Ή αγοράζει κάποιος αντάπτορα ή γεφυρώνει τη γείωση με το ένα καλώδιο και το αμάξι νομίζει ότι υπάρχει γείωση. Μα πού στο βίντεο δείχνει ότι το Kia/Hyundai δεν μπορεί να φορτίσει άλλο όχημα? απο τι βλέπεις εδώ η φόρτιση γίνεται με V2L. Φυσικά με τέτοιο τρόπο μπορείς να φορτίσεις ότι θέλεις. Το θέμα είναι ότι στο video απλά πέταξαν το καλώδιο από το BYD στο KIA και το BYD άναγνώρισε άμεσα την διαδικασία φόρτισης αυτοκινήτου
teodor_ch Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου (επεξεργασμένο) Πού το δείχνει στο βίντεο ότι το kia ΔΕΝ το κάνει? Με ειδικό αντάπτορα το κάνει το Lucid. Το ίδιο ισχύει και στο ioniq βέβαια με λιγότερα watt. Ή με ένα απλό γεφύρωμα της γείωσης όπως διάβασα = free. Κάτι τέτοιο κάνει και το παρακάτω καλώδιο μάλλον. RangeXchange Charging Adapter Το V2V σχεδόν απίθανο να χρειαστεί σε κάποιον. Με την οδική αν τα καταφέρει κανείς σε μεταφέρουν δωρεάν στον κοντινότερο φορτιστή. Επεξ/σία 15 Απριλίου από teodor_ch
chek2fire Δημοσ. 15 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 20 λεπτά πριν, teodor_ch είπε Πού το δείχνει στο βίντεο ότι το kia ΔΕΝ το κάνει? Με ειδικό αντάπτορα το κάνει το Lucid. Το ίδιο ισχύει και στο ioniq βέβαια με λιγότερα watt. Ή με ένα απλό γεφύρωμα της γείωσης όπως διάβασα = free. Κάτι τέτοιο κάνει και το παρακάτω καλώδιο μάλλον. RangeXchange Charging Adapter Το V2V σχεδόν απίθανο να χρειαστεί σε κάποιον. Με την οδική αν τα καταφέρει κανείς σε μεταφέρουν δωρεάν στον κοντινότερο φορτιστή. Εγω έχω KIA EV6 και δεν λέει πουθενά στο manual ότι μπορείς να δώσεις ρεύμα απευθείας σε άλλο αυτοκίνητο
teodor_ch Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 10 λεπτά πριν, chek2fire είπε Εγω έχω KIA EV6 και δεν λέει πουθενά στο manual ότι μπορείς να δώσεις ρεύμα απευθείας σε άλλο αυτοκίνητο Πού το δείχνει στο βίντεο ότι το kia ΔΕΝ το κάνει?
chek2fire Δημοσ. 15 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2 ώρες πριν, teodor_ch είπε Πού το δείχνει στο βίντεο ότι το kia ΔΕΝ το κάνει? ρε συ που σου είπα εγώ ότι το λέει το Video? εγώ το έγραψα ότι δεν το κάνει. Τι κώλυμα είναι αυτο που έχεις φάει στα ορια του τρολαρίσματος? 10 μηνύματα την ίδια μλκ με ρωτάς συνέχεια λες και σου έβρισα τπτ.
teodor_ch Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Θυμάσαι τί γράφεις? Και σου έγραψα ότι το κάνει με τον ίδιο τρόπο που το κάνει το άλλο όχημα. Με "ειδικό" αντάπτορα (ή και καθόλου αν ενώσεις δύο καλώδια). Εγώ σου δείχνω τί ισχύει στο αυτοκίνητο σου. Ευχαριστώ λένε, όχι να με κατηγορήσεις κιόλας που σε ρώτησα κάτι και μου είπες να δώ ένα βίντεο μίας ώρας που εν τέλη το έβγαλες απο το μυαλό σου.
chek2fire Δημοσ. 15 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 13 λεπτά πριν, teodor_ch είπε Θυμάσαι τί γράφεις? Και σου έγραψα ότι το κάνει με τον ίδιο τρόπο που το κάνει το άλλο όχημα. Με "ειδικό" αντάπτορα (ή και καθόλου αν ενώσεις δύο καλώδια). Εγώ σου δείχνω τί ισχύει στο αυτοκίνητο σου. Ευχαριστώ λένε, όχι να με κατηγορήσεις κιόλας που σε ρώτησα κάτι και μου είπες να δώ ένα βίντεο μίας ώρας που εν τέλη το έβγαλες απο το μυαλό σου. στο video ήθελα να πω ότι το δείχνει να κάνει το BYD φόρτιση ότι δείχνει τελοσπάντων το video εκεί. Ικανοποιηθηκες η να σπαμάρουμε άλλα 10 μηνύματα με την ίδια μλκ?
teodor_ch Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Όταν άλλα θέλουμε να γράψουμε και άλλα λέμε αυτά γίνονται. Σε ευχαριστώ που έμαθα ότι με το ioniq μπορώ να φορτίσω άλλο όχημα 🤣
QuantumWanderer Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου https://www.audi.gr/el/e-mobility/epidotisi-ilektrikon-by-audi/
basilis_k6 Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου 53 λεπτά πριν, QuantumWanderer είπε https://www.audi.gr/el/e-mobility/epidotisi-ilektrikon-by-audi/ βλεπω αυτο-> Αναφορά σε κείμενο Audi A6 Sportback e-tron Αποκτήστε το από 47.980€ και λεω οκ καλο ακουγετε, κανω την αφαιρεση των 9κ ευρω και βγαινει 39κ. μια χαρα λεω καλη τιμη. και μετα βλεπω αυτο: Η τιμή περιλαμβάνει το όφελος εγγυημένης επιδότησης Audi 9.000€ και την κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3» 9.000€. ακομα γελαω 1 3
@pnea1973 Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου 58 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε βλεπω αυτο-> και λεω οκ καλο ακουγετε, κανω την αφαιρεση των 9κ ευρω και βγαινει 39κ. μια χαρα λεω καλη τιμη. και μετα βλεπω αυτο: Η τιμή περιλαμβάνει το όφελος εγγυημένης επιδότησης Audi 9.000€ και την κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3» 9.000€. ακομα γελαω Και εγώ πήγα να το δω. Έβαλα αυτά που ήθελα στο sedan και μου βγήκε 86.000 χιλιάδες..... Είπα να το παραγγείλω αλλά μετά λέω ας βάλω κια κάτι ακόμα!!! 1
QuantumWanderer Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 12 ώρες πριν, basilis_k6 είπε βλεπω αυτο-> και λεω οκ καλο ακουγετε, κανω την αφαιρεση των 9κ ευρω και βγαινει 39κ. μια χαρα λεω καλη τιμη. και μετα βλεπω αυτο: Η τιμή περιλαμβάνει το όφελος εγγυημένης επιδότησης Audi 9.000€ και την κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3» 9.000€. ακομα γελαω Ο προβληματικός τρόπος που σκέφτονται σε μερικές αντιπροσωπείες, αποτυπώνεται στο παραπάνω. Από τη μία η Audi μαρκετάρει ότι κόβει τα 9000 ως «δώρο» με αποτέλεσμα «να μην έχει άγχος ο αγοραστής αν θα πάρει την επιδότηση» ... και μετά αναγράφουν τιμή που έχει μείωση και τα 9000 ευρώ του δώρου και τα 9000 ευρώ της επιδότησης, που λίγο πριν στη μάρκετινγκ περιγραφή είχαν ξεκάθαρα τοποθετήσει ότι μπορεί να μην την πάρει ο αγοραστής, οπότε την κάνουμε εμείς δώρο. Αποτέλεσμα, να φαίνεται η τιμή 18000 ευρώ κάτω. Στην ελληνική Audi με αυτή τη συμπεριφορά αξίζει ακόμα μεγαλύτερη πτώση πωλήσεων από τη μεγάλη που έχει ήδη στα τελευταία χρόνια. Δεν πειράζει ακόμα κι αν εξαφανιστεί από την ελληνική αγορά, δεν θα κλάψουμε. 2
Red_Bear Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου Ρε παιδιά, από όποια γωνία και να το δω δεν μ' αρέσει καθόλου. Μόνο μέσα είναι καλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα