Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, chek2fire είπε

Την KIA την έχω σε εκτίμηση σε επίπεδο αξιοπιστίας, αλλά τελευταία δεν ξέρω τί έχει γίνει με το σχεδιαστικό της τμήμα. Βέβαια, γούστα είναι αυτά. Υποκειμενική αίσθηση. Προσωπικά πάντως δεν μπορώ να τα βλέπω όλα τα τελευταία της ηλεκτρικά.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, QuantumWanderer είπε

Την KIA την έχω σε εκτίμηση σε επίπεδο αξιοπιστίας, αλλά τελευταία δεν ξέρω τί έχει γίνει με το σχεδιαστικό της τμήμα. Βέβαια, γούστα είναι αυτά. Υποκειμενική αίσθηση. Προσωπικά πάντως δεν μπορώ να τα βλέπω όλα τα τελευταία της ηλεκτρικά.

τα suv βλεπονται. ουτως η αλλως ολα τα suv ειναι το πολυ μετρια. αυτο ομως ειναι κακασχημο, ντρεπεσαι να το οδηγησεις ακομα και δανεικο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, basilis_k6 said:

εξαιρετικο. θεωρητικα ερχεται ευρωπη στα 20κ σε 3-6 μήνες!

$21k κάνει Κίνα (ψηλότερα σε σχέση με τον ημεδαπό ανταγωνισμό), δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έρθει Ευρώπη σε αυτά τα λεφτά.

Τιμή θα δεις αντίστοιχη με τα Renault και Mini Cooper εδώ, όπως αναφέρει και το βίντεο. Είναι πάνω ράφι το Firefly, όποτε όπως αναρωτιέται και ο συμπαθής δεν ξέρουμε ποιός θα το προτιμούσε εδώ χωρίς να ξέρει καν την μάρκα. 

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 1
Δημοσ.

Το ματιάσαμε (αν και με τον εξάματο κει πέρα μάλλον αυτογκόλ έπεσε) 😅

China's Nio delays Europe launch of Firefly EV to third quarter

SHANGHAI, April 22 (Reuters) - China's Nio said on Tuesday it would launch its Firefly electric vehicle in Europe in the third quarter, later than initially forecast, after it underestimated challenges involved in sales and service network expansions in the region. 

The company unveiled the Firefly brand in December as a rival product to Mercedes-Benz's Smart and BMW's Mini and said at the time it would launch it in Europe in the first half of this year.

(...)

Δημοσ.

Τιμές Renault 5 E-Tech στην Ελλάδα:

120 ίπποι – evolution: 26.900 €

120 ίπποι – techno: 29.400 €

150 ίπποι – techno: 32.900 €

150 ίπποι – iconic: 34.900 €

αλμυρες... Η evolution ειναι αρκετα φτωχη. η techno ειναι σουπερ αλλα με τη μικρη μπαταρια και ειναι ηδη πολυ ακριβο. το ινστερ ειναι πιο φθηνο και καλυτερο σαν οχημα. τουλαχιστον στα συγκριτικα κερδιζει. ο εξοπλισμος του ειναι και πιο πλουσιος.

• Like 3
Δημοσ.
Στις 23/4/2025 στις 1:09 ΠΜ, basilis_k6 είπε

Τιμές Renault 5 E-Tech στην Ελλάδα:

120 ίπποι – evolution: 26.900 €

120 ίπποι – techno: 29.400 €

150 ίπποι – techno: 32.900 €

150 ίπποι – iconic: 34.900 €

αλμυρες... Η evolution ειναι αρκετα φτωχη. η techno ειναι σουπερ αλλα με τη μικρη μπαταρια και ειναι ηδη πολυ ακριβο. το ινστερ ειναι πιο φθηνο και καλυτερο σαν οχημα. τουλαχιστον στα συγκριτικα κερδιζει. ο εξοπλισμος του ειναι και πιο πλουσιος.

Το Inster είναι ένα πολύ μικρό αυτοκίνητο (έχει κάποιος στη γειτονιά μου). Είναι σχεδόν σαν το παλιό Yaris αλλά πολύ πιο στενό. Περίπου σαν το Smart ForFour να φανταστείς. Το R5 είναι αρκετά μεγαλύτερο.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, majunior είπε

Το Inster είναι ένα πολύ μικρό αυτοκίνητο (έχει κάποιος στη γειτονιά μου). Είναι σχεδόν σαν το παλιό Yaris αλλά πολύ πιο στενό. Περίπου σαν το Smart ForFour να φανταστείς. Το R5 είναι αρκετά μεγαλύτερο.

Αν και θα πρέπει να το τσεκάρω ξανά, φουσκωμένο δεν σημαίνει απαραίτητα μεγαλύτερο αμάξι.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Αν και θα πρέπει να το τσεκάρω ξανά, φουσκωμένο δεν σημαίνει απαραίτητα μεγαλύτερο αμάξι.

Ισχύει, αλλά δεν έχω πρόσβαση να το δω από μέσα :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, majunior είπε

Ισχύει, αλλά δεν έχω πρόσβαση να το δω από μέσα :D

Θα το δεις από τα μάτια κάποιου άλλου :P 

Επεξ/σία από manolis940
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...