Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσες αλλαγές κάνετε στον κλιματισμό την ώρα που οδηγείτε; Σε όσα αυτοκίνητα είχα τις πρώτες μέρες ήξερα την αίσθηση της ιδανικής θερμοκρασίας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και από εκεί και πέρα δεν πείραζα τίποτα με τις ελάχιστες εξαιρέσεις να περιλαμβάνουν ξεθόλωμα μπροστικών τζαμιών ή η επιλογή AC on/off . Τα τελευταία 5 χρόνια ελάχιστες φορές έχω ασχοληθεί με τη ρύθμιση του κλιματισμού.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, newlynx είπε

Πόσες αλλαγές κάνετε στον κλιματισμό την ώρα που οδηγείτε; Σε όσα αυτοκίνητα είχα τις πρώτες μέρες ήξερα την αίσθηση της ιδανικής θερμοκρασίας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και από εκεί και πέρα δεν πείραζα τίποτα με τις ελάχιστες εξαιρέσεις να περιλαμβάνουν ξεθόλωμα μπροστικών τζαμιών ή η επιλογή AC on/off . Τα τελευταία 5 χρόνια ελάχιστες φορές έχω ασχοληθεί με τη ρύθμιση του κλιματισμού.

σε μένα έχει το αυτόματο με ορισμό της θερμοκρασίας που θέλεις και δεν ασχολούμε άλλο μαζί του

• Like 1
Δημοσ.

Πάντα πρίν φτάσω κλείνω το A/C και αφήνω τον ανεμιστήρα να δουλέψει.

15 χρόνια στο golf δεν είχε μυρίσει ποτέ ο κλιματισμός και είχα κάνει έναν καθαρισμό στην 8ετία έτσι για να πώ ότι έκανα. Πάντα βέβαια είχα καθαρά φίλτρα αέρα και απο τα πιο ακριβά. Όχι τις πλάκας.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, teodor_ch είπε

15 χρόνια στο golf δεν είχε μυρίσει ποτέ ο κλιματισμός και είχα κάνει έναν καθαρισμό στην 8ετία έτσι για να πώ ότι έκανα. Πάντα βέβαια είχα καθαρά φίλτρα αέρα και απο τα πιο ακριβά. Όχι τις πλάκας.

όλα αυτά ένα ηλεκτρικό ακόμα και τα σύγχρονα θερμικά τα κάνουν αυτόματα. Σε μένα και τον αέρα να δει ότι έχει μειωθεί η ποιότητα του μπαίνει αυτόματα η ανανέωση αέρα όπως και όταν μπει σε τουνελ γυρνάει στην ανακύκλωση εσωτερικά του αέρα. 

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, newlynx είπε

Ίδια φάση είμαι και εγώ αλλά όταν μπει μέσα καμιά γιαγιά και κρυώνει, ψάχνομαι λιγάκι. Ακόμη όμως και για τα τζάμια πρέπει να υπάρχει ένα κουμπάκι. Τα BYD ας πούμε έχουν. 

2 ώρες πριν, teodor_ch είπε

Σε golf 4 δεν έκανα ούτε αυτό και πάλι δεν μύρισε ποτέ. Σε νεότερα yaris και auris μια φορά να το ξεχνούσες την αμέσως επόμενη μύριζε ποδαρίλα το αμάξι.  Τώρα δεν ξέρω τι παίζει με τα golf αλλά μια φορά και ένα καιρό οι Γερμανοί έφτιαχναν απίστευτα αυτοκίνητα. 

29 λεπτά πριν, chek2fire είπε

όλα αυτά ένα ηλεκτρικό ακόμα και τα σύγχρονα θερμικά τα κάνουν αυτόματα. Σε μένα και τον αέρα να δει ότι έχει μειωθεί η ποιότητα του μπαίνει αυτόματα η ανανέωση αέρα όπως και όταν μπει σε τουνελ γυρνάει στην ανακύκλωση εσωτερικά του αέρα. 

Το Dolphin μου γυρίζει και εμένα αυτόματα σε κατανάλωση εσωτερικού όταν εντοπίσει αυξημένη ποσότητα διάφωρων ουσιών στον αέρα που τώρα δεν τις θυμάμαι όλες και κλείνει μάλιστα και τα παράθυρα. Αλλά αυτό που σου περιγράφει ο @teodor_ch είναι μία διαδικασία που την κάνει 2 λεπτά πριν φτάσεις στον προορισμό σου. Πως το καταλαβαίνει και κλείνει το AC το αμάξι; 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, chek2fire είπε

αυτά που λές τα κάνει και το δικό μου

να ξέρει πότε θα φτάσω για να ξεκινήσει απο πρίν το στέγνωμα ειδικά χωρίς navigation ενεργό πώς το ξέρει το δικό σου?

εκτός αν το κλείνεις το αμάξι και συνεχίζει να αερίζει για λίγο την καμπίνα

• Like 1
Δημοσ.

Στην δουλεια μου πλεον εχουμε  22kw με δωρεαν φορτιση για ολους.Οποτε η επιλογη αγορας ηλεκτρικου ειναι μονοδρομος για εμενα που κανω 80χλμ την ημερα πηγαινε-ελα.

Την πεμτη εχω κλεισει test drive το δελφινι. 15 λεπτα ειναι το τεστ μαζι με τον πωλητη.
Υποτιθετε οτι πας πρωτα σε κατι στενα,σε κατι λακουβες και μετα βγαινεις Αλιμου για να πας ποιο γρηγορα.5 το απογευμα μεσα στην κινηση τι test να κανω?

Δεν θεωρειται test drive αυτο,ειναι δυνατον να μην πας 120 να δεις θορυβο κλπ.

Η τιμη των 28.320 ειναι μεχρι να τελειωσουν τα αυτοκινητα και πρεπει να προλαβω γιατι η τιμη μετα θα ανεβει πολυ.

Ενας αλλος αποτρεπτικος παραγοντας ειναι φυσικα το ονομα Σφακιανακης που ειναι μεγαλος ληστης.

Τα σερβις κοστιζουν 300 ευρω ανα 2 χρονια.

Στον κηφισσο που πηγα οι πωλητες ηταν για κλωτσιες,δεν μου εδωσαν καμια σημασια,οποτε πηγα στον Αλιμο που ηταν ενα νεο παλικαρι πολυ εξυπηρετικος.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fabiawrc είπε

Στην δουλεια μου πλεον εχουμε  22kw με δωρεαν φορτιση για ολους.

σκεψου το καλα αυτο. γιατι ξερω καποιον που σκεφτηκε το ιδιο και μετα απο 2 χρονια αλλαξε κτηριο η εταιρια και παπαλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπαρχει περιπτωση να γινει αυτο μιλαμε για σοβαρη εταιρεια δεν θελω να αναφερω το ονομα.Επισης παιρνουμε 200 ευρω το μηνα για καυσιμα τα οποια θα συνεχισω να τα παιρων οποτε θα πανε για δοσεις.

Επεξ/σία από fabiawrc
  • Like 2
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, fabiawrc είπε

Στην δουλεια μου πλεον εχουμε  22kw με δωρεαν φορτιση για ολους.Οποτε η επιλογη αγορας ηλεκτρικου ειναι μονοδρομος για εμενα που κανω 80χλμ την ημερα πηγαινε-ελα.

Την πεμτη εχω κλεισει test drive το δελφινι. 15 λεπτα ειναι το τεστ μαζι με τον πωλητη.
Υποτιθετε οτι πας πρωτα σε κατι στενα,σε κατι λακουβες και μετα βγαινεις Αλιμου για να πας ποιο γρηγορα.5 το απογευμα μεσα στην κινηση τι test να κανω?

Η τιμη των 28.320 ειναι μεχρι να τελειωσουν τα αυτοκινητα και πρεπει να προλαβω γιατι η τιμη μετα θα ανεβει πολυ.

Ενας αλλος αποτρεπτικος παραγοντας ειναι φυσικα το ονομα Σφακιανακης που ειναι μεγαλος ληστης.

Στον κηφισσο που πηγα οι πωλητες ηταν για κλωτσιες,δεν μου εδωσαν καμια σημασια,οποτε πηγα στον Αλιμο που ηταν ενα νεο παλικαρι πολυ εξυπηρετικος.

Στον ασπροπυργο ειναι η εταιρεια?

Το δικο μου απο εκει το πηρα, για την ακριβεια ηταν πανω στη βουλιαγμενης οταν το πηρα, και μετακομισε η byd απεναντι απο τα mcdonalds.

Εκανα 3 test drive γιατι οντως μεσα στη κινηση δεν μπορεις να δεις πολλα.

Γενικα ειναι αψογο. Θορυβους θα ακουσεις λογω αεροδυναμικης πανω απο τα ~120. Αλλοι ηχοι δεν ακουγονται.

Εμενα με χαλανε τα μετρια ελαστικα που εχει απο μαμα, και η κακη ορατοτητα που εχω περιμετρικα επειδη εχει τεραστιες κολωνες. Στο παρκαρισμα δεν ειναι θεμα, γιατι εχεις 360 καμερες, αλλα οταν θες να βγεις απο στενα, και εχει και παρκαρισμενα στις γωνιες, ειναι ζορι.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fabiawrc είπε

€300 service γιατί ρε παιδιά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι ειναι στο Κορωπι και εγω μενω Δαφνί.Εχω βαρδιες οποτε πηγαινω και απο περιφεριακη Αιγαλεω ,αλλα γυρναω και απο το κεντρο οταν σχολαω 11 το βραδυ ,Λαυριου-μεσογειων-Αλεξανδρας-λ.αθηνων.Κανω το χρονο μονο για την δουλεια 20.000 χλμ.Εαν βαλεις  τα υπολοιπα κανω περιπου 30.000.

Τωρα κινουμαι με ενα δανεικο ΒMW Χ1 plugin και εχω παθει σοκ με την ευκολια της ηλεκτροκινησης.

Την παρασκευη που ειχε εξοδο λογω 3ημερου εκανα Κορωπι-Δαφνι 2 ωρες (Πρωτη φορα η αττικη οδος εγραψε καθυστερησεις 60 λπετα)μονο με ρευμα.Κρατησε η μπαταρια μεχρι να φτασω Δαφνί με κλιματισμο.Απολυτη ησυχια,κανενα κραδασμο,ευκολια λογω αυτοματου ΧΑΟΣ.

Θα δωσω το fabia που εχω ανακυκλωση 200 ευρω και 1500 απο την επιδοτηση +τα 3000 ευρω,οποτε το δελφινι ειναι μεγαλο δελεαρ με -4700 και να παρω και εναν φορτιστη 7κw που επιδοτει με 400 ευρω.

.Ο ανταγωνισμος ειναι για γελια πx eC3 γελαει ο κοσμος.Το Elroq που μου αρεσει πολυ ειναι πανακριβο στα 35.000 και δεν εχει καν αντλια θερμοτητας την χρεωνει 1000 ευρω.

Αυτο που με ενοχλει οσες φορες εχω μπει μεσα,νομιζω οτι το παρμπριζ ειναι πολυ διαγωνιο και δεν εχει καλη ορατοτητα+τις χοντρες κολωνες.Παντως ειχα πει οτι στο επομενο αμαξι που θα παρω ηθελα οπωσδηποτε πανοραμα και το δελφινι ειναι οτι πρεπει.

Μajunior γιατι μιλαμε για τον αρχικλεφτη Σφακιανακη.Το νεο μαγαζι που εχει φτιαξει στον ΑΛιμο ειναι χλιδα απο που θα βγουν τα λεφτα νομιζεις.Εχεις δει κατι σερβις σε fiat panda 700 ευρω να οσυ φυγει το κεφαλι.

Επεξ/σία από fabiawrc
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fabiawrc είπε

στο service σε ηλεκτρικό γιατί να σου πάρει 300 ευρώ? Για να σου αλλάξει ένα φιλτρο καμπίνας και υγρά φρένων?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...