Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μιλησα για ολους ,προφανως μιλησα για την δικια μου περιπτωση.Τι αμαξι ειπαμε οτι οδηγεις?

Τα φωτοβολταικα ναι κοστισαν ενεργεια για να παραχθουν.Απο εκει και μετα ομως?Η τσαμπα ενεργεια??
Οπως και για τα βενζιναδικα για να ανεφοδιαστουν καινε απειρο πετρελαιο τα βυτιοφορα...Δεν μιλαω καν για διυλιστηρια....
Τι πας να μου συγκρινεις τωρα......Προφανως και φταινε τα μεκ με αυτα που εκπεμπουν...

Η παραγωγη περισσοτερων ανταλλακτικων για τα μεκ?Η παραγωγη λαδιων,αλλα και οι αλλαγες λαδιων σε δισεκατομμυρια αυτοκινητα?Η ανακυλωση των λαδιων και η αποκομιδη??Η σκονη απο τα τακακια?

Επεξ/σία από fabiawrc
  • Like 3
Δημοσ.
14 ώρες πριν, manolis940 είπε

Είναι μέχρι να φάνε μερικές φορές ακόμα 45 στύλους που λένε και στην γλώσσα τους και δεν ξέρω τι σημαίνει από ηλεκτρικά και θα αλλάξουν γνώμη. 

Βέβαια ο κάγκουρας συνήθως παίρνει κάποιο οικονομικό αμάξι γι αυτό τον βλέπαμε πάντα με Saxo και Ralie άντε και κάνα civic. Τα 42000€ που κόβω ότι θα κάνει το peugeot 208 όντως δεν θα προσεγγίσουν κάποιον. Όσον αφορά για την φασαρία θα βρει τρόπο να ενοχλεί και με ηλεκτρικό. Μπορεί να βάλει ηχεία, οπότε οι χαρές της ζωής γι αυτόν δεν θα πάψουν να υπάρχουν. 

Γιατί να ασχοληθεί κάποιος λάτρης της αυτοκίνησης με αυτοκίνητα έχουν τελική 160-170 km/h;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, majunior είπε

Γιατί να ασχοληθεί κάποιος λάτρης της αυτοκίνησης με αυτοκίνητα έχουν τελική 160-170 km/h;

Δεν ασχολείται...... Απλα πράγματα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, majunior είπε

μπορει να ειναι κουφος κοντρακιας. τα ηλεκτρικα ειναι καλα στις κοντρες μικρης αποστασης και ουτως η αλλως δεν θα ακουγε τπτ 

• Haha 1
Δημοσ.
Στις 25/6/2025 στις 3:08 ΜΜ, fabiawrc είπε

Δεν μιλησα για ολους ,προφανως μιλησα για την δικια μου περιπτωση.Τι αμαξι ειπαμε οτι οδηγεις?

Τα φωτοβολταικα ναι κοστισαν ενεργεια για να παραχθουν.Απο εκει και μετα ομως?Η τσαμπα ενεργεια??
Οπως και για τα βενζιναδικα για να ανεφοδιαστουν καινε απειρο πετρελαιο τα βυτιοφορα...Δεν μιλαω καν για διυλιστηρια....
Τι πας να μου συγκρινεις τωρα......Προφανως και φταινε τα μεκ με αυτα που εκπεμπουν...

Η παραγωγη περισσοτερων ανταλλακτικων για τα μεκ?Η παραγωγη λαδιων,αλλα και οι αλλαγες λαδιων σε δισεκατομμυρια αυτοκινητα?Η ανακυλωση των λαδιων και η αποκομιδη??Η σκονη απο τα τακακια?

Δεν λες το πόσο τσιμέντο πέφτει στα βενζινάδικα για να φτιαχτού οι τεράστιες δεξαμενές που έχουν από κάτω τους; Φυσικά τα διυλιστήρια είναι άλλο level.  Θα ψάχνουμε τώρα τι αποτύπωμα υπάρχει από την επεξεργασία πυριτίου και αλουμινίου στα πάνελ; Αν είναι δυνατών. 

16 ώρες πριν, majunior είπε

Ο κάγκουρας αρχικά δεν είναι λάτρης της αυτοκίνησης. Είναι ο ενοχλητικός τύπος της γειτονιάς. Ο λάτρης της αυτοκίνησης επίσης δεν είναι απαραίτητα εκείνος που τρέχει μέχρι να σκοτωθεί. Κάποιοι λατρεύουμε τα αυτοκίνητα για την άνετη βόλτα που κάνουν και την εμπειρία που προσφέρουν στο ταξίδι και όχι παίζουμε τους έξυπνους λέγοντας μπήκα στην τάδε στροφή με 220. Σε ένα dolphin όπως και στο peugeot παραπάνω, κάνω την προσπέραση μου άνετα όταν πετύχω ένα παππού που πάει με 50km/h. Όταν θέλω να ανέβω μια ανηφόρα με απότομη κλήση δεν έχω πρόβλημα ούτε ακούω το σασμάν να καρφώνει ταχύτητες. 

• Like 3
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Εγώ θέλω να δω από κοντά και το zeekr 7X

Kαι γω, φαινεται ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ σε εμφάνιση και specs (όπως κ το δικό σου βέβαια 💥)

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Red_Bear είπε

Kαι γω, φαινεται ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ σε εμφάνιση και specs (όπως κ το δικό σου βέβαια 💥)

Κοίτα. Έχω πει ότι μετα το suv που είχα, δύσκολα να ξαναπάω σε SUV... Αλλά αυτά τα 16 λεπτά θα ήθελα να τα δω.. 

Δημοσ.
Στις 25/6/2025 στις 10:21 ΜΜ, majunior είπε

Μπορεί να αγοράσει λοιπόν McLaren F1, που έχει την τελική που του αρέσει, και δεν έχει και κανένα ηλεκτρονικό του διαβόλου.

Δημοσ.
Στις 25/6/2025 στις 7:51 ΠΜ, newlynx είπε

Επίσημη εμπορική διάθεση του EX5 από τη  Geely (Volvo, Polestar, Lynk & Co, Zeekr, Smart, Lotus και άλλες) σε δύο εκδόσεις και με ικανοποιητικές τιμές. 
https://www.gocar.gr/news/feed/50750,Ellada_neo_C_SUV_Geely_ekptwsh_2_000_eyr.html

Geely EX5: Οδηγήσαμε στην αθηναϊκή ριβιέρα το νέο ηλεκτρικό SUV

Άκουσα το πρωί στο ράδιο διαφήμιση «Ήρθε η Geely στην Ελλάδα…» κτλ. Το σημαντικό της είδησης είναι ότι θα έχει για λίγο display στο Golden Hall, άγνωστο βέβαια με ποια κομμάτια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ταξιδάκι σήμερα, είναι από αυτές τις φορές που μετανιώνω για την 60Kwh μπαταρία.

Πρέπει να πάω με 120 μαξ, φουλ εθνική για να φτάσω στην Καρδίτσα που σταματάω σε ένα Σούπερ (& φόρτιση) για ψώνια, πριν ανέβω στο χωρίο.

Το ρημάδι το αμάξι με 140~160 πάει τρένο, αλλά δεν μπορώ να το πάω 😜

Επεξ/σία από Vasilisxd
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε

Ταξιδάκι σήμερα, είναι από αυτές τις φορές που μετανιώνω για την 60Kwh μπαταρία.

Πρέπει να πάω με 120 μαξ, φουλ εθνική για να φτάσω στην Καρδίτσα που σταματάω σε ένα Σούπερ (& φόρτιση) για ψώνια, πριν ανέβω στο χωρίο.

Το ρημάδι το αμάξι με 140~160 πάει τρένο, αλλά δεν μπορώ να το πάω 😜

Ποιο έχεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 minutes ago, Ntinaras said:

Ποιο έχεις?

Skoda Enyaq iV60 και το ψήνω πολύ να το πουλήσω για ένα μεταχειρισμένο 80άρι Enyaq ή VW ID.4, αν και με τα έξοδα που έχω να κάνω στο προσεχές μέλλον, στο ψήσιμο θα μείνω 😋

Επεξ/σία από Vasilisxd

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...