cmaniac Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 7 λεπτά πριν, Nabuko είπε Το Subaru Uncharted Όλες οι εκδόσεις, εφοδιάζονται με μπαταρία ιόντων λιθίου 74,7 kWh, με μέγιστη αυτονομία που φτάνει τα 492 χλμ. Το πότε θα έρθει Ευρώπη και πόσο θα κοστίζει θα φανεί στην πορεία Βρε τι μου θυμίζει.. Τι μου θυμίζει.. 1 1
Nabuko Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 2 λεπτά πριν, cmaniac είπε Βρε τι μου θυμίζει.. Τι μου θυμίζει.. Το γράφει μέσα. Το CHR+ είναι 😄 1
QuantumWanderer Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) Έκανα test-drive το Ford Puma Gen-E. Μού έκανε εξαιρετική εντύπωση σε κύλιση. Επίσης, εξαιρετικά ελαφρύ για ηλεκτρικό της κατηγορίας του. Όσο απογοητευμένος ήμουν όταν δοκίμασα το KIA EV3, τόσο ικανοποιημένος έμεινα από αυτό. Μού θύμισε τα ωραία πατήματα των λίγο παλιότερων Ford. Γενικότερα και ωραία αίσθηση μέσα στην καμπίνα. Από τα αυτοκίνητα που θα τα έχω σίγουρα υποψήφια πρώτα-πρώτα, αν είναι να κινηθώ σε B-SUV ηλεκτρικό. Όσο για το χώρο αποσκευών με το Gigabox, μαγεία. Edit: ξέχασα να προσθέσω την καταπληκτική ενσωμάτωση του Google στο infotainment του, χωρίς τις άλλες custom προσεγγίσεις των άλλων πιο κλειστών συστημάτων του κάθε κατασκευαστή, που πασχίζεις σε μερικές ενέργειες να τα κάνεις να παίξουν γρήγορα και εύκολα με το κινητό σου (π.χ. Google maps κατευθείαν από το κινητό σου) Επεξ/σία πριν από 49 λεπτά από QuantumWanderer 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα