Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto VI [PS5][Xbox Series X|S]


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, p07apo είπε

Bye bye 100€… minimum 

από αυτά που δείξαν, και λίγα λες. το παιχνίδι, αν ισχύουν όλες οι τοποθεσίες που λένε, μόνο από τo single player θα είναι σαν τρία παιχνίδια μαζί. 

είχα δώσει το 2016 όταν πήρα το πρώτο μου PS4 35.99€ στα xmas sales το GTA V + Shark card και μετά από χρόνια, ένιωσα σα να κλέβω εκκλησία για τα λεφτά που έδωσα. Τελευταία φορά που έπαιξα ήταν όταν είχε βγει το Doomsday Heist και μπήκα να δω αν αξίζει, έπαιξα 1-2 πίστες και δεν το ξανα αγγιξα και μετά από τόσα χρόνια, είναι 2ο στη λίστα μου στο PS5 με τα πιο "played" παιχνίδια με γύρω στις 500 ώρες . Και το έχω αγοράσει/παίξει και σε PS3, Xbox 360 & PC. 

day one θα αγοράσω το 6 και σίγουρα θα παίζω μόνο αυτό μέχρι να βγει το PS6 Pro..

  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Take-Two boss says GTA VI will be priced to deliver 'more value than what we charge'

Αερολογίες γενικά, για να ετοιμαζόμαστε για το 100€ και βάλε.  Από την άλλη θα μου πεις, η Nintendo χρεώνει 90€ για το Mario Kart, η Rockstar θα μασήσει με το GTA VI; 

Και μετά ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου μέχρι που θα φτάσουν όλες οι μεγάλες κυκλοφορίες να ξεκινάνε από το 100αρικο και θα γινει αυτό η νέα νόρμα. 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, BlueBlade είπε

Και μετά ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου μέχρι που θα φτάσουν όλες οι μεγάλες κυκλοφορίες να ξεκινάνε από το 100αρικο και θα γινει αυτό η νέα νόρμα. 

Δεν ειναι έτσι ακριβώς τα πράγματα συμφορουμίτη.

Αυτό το πράγμα πήγε να κάνει και η MS στις τιμές με το Outer Worlds 2 και μέσα σε λίγο διάστημα άλλαξαν πάλι οι τιμές.

Το GTA 6 και πάνω από 100ευρώ να έχει, θα πουλήσει γιατί ειναι ας πούμε μοναδικό σε αυτό που κάνει.

Μια από τα ίδια και η Nintendo σε συγκεκριμένα exclusives της. Και 80 και 90ευρώ να έχουν θα πουλήσουν.

Η πλειοψηφία των υπολοίπων παιχνιδιών που δεν πουλάνε τοσο στα 60 και 70ευρώ, στα 100ευρώ κυριολεκτικά θα μείνουν στα ράφια.

  • Like 1
Δημοσ.

Ελεγαν χρόνια τώρα ότι οι τιμές πρέπει να ανέβουν και ότι με τα 60 και 70 δεν βγαίνει ο δημιουργός. 

Κάποια παιχνίδια μπορούν να το κάνουν αυτό και να δικαιολογούν την τιμή τους. Δεν μπορεί να το κάνει ο κάθε τυχαρπαστος αυτό. 

To GTA μπορεί να το κάνει και θα το κάνει. 

  • Like 1
Δημοσ.
Στις 9/8/2025 στις 2:21 ΜΜ, Fulgore είπε

Η πλειοψηφία των υπολοίπων παιχνιδιών που δεν πουλάνε τοσο στα 60 και 70ευρώ, στα 100ευρώ κυριολεκτικά θα μείνουν στα ράφια.

Δε παίρνω όρκο για αυτό... 

Αλλά και πάλι για ποια πλειοψηφία λέμε; Γιατί δεν βρίσκω λόγο τα υπόλοιπα ΑΑΑ παιχνίδια να μην ζητάνε και αυτά 100αρια από αύριο.

Πχ ένα Last of Us 3 δεν έχει την δυνατότητα να ζητήσει αυτά τα ποσά; Ένα Witcher 4, ένα Elden Ring 2 κτλ; 

Για εμένα απλά το GTA VI είναι το πιο "απαλό" για να περαστούν οι αυξήσεις και να ακολουθήσουν μετά και οι υπόλοιποι.

  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικα θεωρώ οτι οι κλωνοι του gta στο παρελθον ειναι καλυτεροι , βλεπε mafia, sleeping dogs, scarface, godfather κλπ. Πιο καλο σεναριο καλυτερη δραση.

Το gta έχει κατω του μετρίου σεναρια,αθλια οδηγηση και κακό shooting. το σώζουν τα καλα γραφικα και physics κυριως.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
13 ώρες πριν, The_Judas είπε

Προσωπικα θεωρώ οτι οι κλωνοι του gta στο παρελθον ειναι καλυτεροι , βλεπε mafia, sleeping dogs, scarface, godfather κλπ. Πιο καλο σεναριο καλυτερη δραση.

Το gta έχει κατω του μετρίου σεναρια,αθλια οδηγηση και κακό shooting. το σώζουν τα καλα γραφικα και physics κυριως.

Μπα δεν νομιζω... αρκετος κοσμος εξακολουθει και παιζει την legacy εκδοση του παιχνιδιου και ας εχει γραφικα 10 ετιας.
Αυτο που κανει το gta5 τον κυριαρχο του παιχνιδιου ειναι το απιστευτο openworld απο την αντιγραφη απο αληθινο κοσμο.
Επισης η δημιουργια νεου περιεχομενου κραταει τους παιχτες ενεργους. Εαν βγει το 6 και η τιμη του ειναι ψηλα ο κοσμος θα εξακολουθει να παιζει το 5... Για μερικους ο χαρτης αυτος του εχει γινει συνηθεια και να μην θελουν να πανε στο 6. 
Προσωπικα εχω βαρεθει την Καλιφορνια... πρεπει να γινει καποια στιγμη επιστροφη στις ριζες τους στη Νεα Υορκη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...