Psycho_Warhead Δημοσ. Τρίτη στις 07:45 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:45 μμ Τα γραφικά του είναι σχεδόν φωτορεαλισμός, φωτισμοί, shaders, textures είναι αλλού..Το animation είναι παρα πολύ καλό επίσης αλλά είναι αυτό που ΔΕΝ είναι ακόμα εκεί που πρέπει για να πεις φωτορεαλισμός. Καμία σχέση με το V εννοείται και όχι κανένα mod δεν πλησιάζει, εδώ μιλάμε για next-gen υλικό. 4
G.TH. Δημοσ. Τρίτη στις 07:46 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:46 μμ Δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι υπάρχουν στην ιστορία άπειρα παιχνίδια με υπερτρέλειρ σε γραφικά και σκηνοθεσία και η πραγματικότητα ήταν διαφορετική. Υπομονή Για εμένα το ανησυχητικό είναι άλλο. Οι σκηνές μπαλαμουτιάσματος είναι πιο πολλές από τις σκηνές γκραν θεφτ. Ναι είναι ζευγάρι αυτοί οι δυο σα σύγχρονοι Μπόνυ και Κλάιντ, το δέχομαι, ο πυρήνας του παιχνιδιού ήταν γύρω από το έγκλημα. Δε θέλω διαχειριστή σχέσης ειδικά αν είναι να χειρίζομαι εγώ και τον άλλο χαρακτήρα. Ίσως δείχνει το κοινό για το οποίο στοχεύουν. 5
Clytoceyx Δημοσ. Τρίτη στις 08:27 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:27 μμ Δηλαδη μονο σε εμενα δεν προκαλεσαν το παραμικρο ενδιαφερον οι 2 αυτοι κεντρικοι, υποθετω, χαρακτηρες; Δεν θυμαμαι αντιστοιχα trailer απο 5, αλλα αυτο δειχνει σαν ενα κοινο rehashing του κλισε "ζευγαρι παρανομων". Πρεπει να εχουν βγει μοναχα 1000 ταινιες τα τελευταια 50 χρονια με αντιστοιχο concept. Βασικα, και ολοι οι αλλοι οι χαρακτηρες που φανηκε να εχουν καποιον ρολο, ειναι το ιδιο αδιαφοροι. Ολο ειναι σαν ταινια δρασης της σειρας. Λογικο βεβαια, με το 5, αν λαβεις υποψη και τους stranger and freaks, φτασαν στο peak. Μπορει να θελουν να το γυρισουν στον κινηματογραφικο ρεαλισμο. Και ετσι ξαφνικα, μου ηρθε μια λαχταρα να ξαναπαιξω Vice city και RDR2. 1
stevenfins Δημοσ. Τρίτη στις 08:36 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:36 μμ Φαίνεται πανέμορφο, αλλά σαν trailer το βρήκα αρκετά κατώτερο από το 1ο. Το βασικό έτσι και αλλιώς είναι να δούμε την εξέλιξη του gameplay, σε gameplay trailer. To ότι τα εκατομμύρια του budget, όπως ήταν αναμενόμενο για τη Rockstar, φαίνονται σε κάθε πλάνο, με αφήνει ψιλοαδιάφορο στην παρούσα φάση. 1
liakinen Δημοσ. Τρίτη στις 10:12 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:12 μμ Με χαλάνε τέτοιου είδους δίδυμα. Είμαι περισσότερο φαν της φαμίλιας. Στην ουσία θα ήθελα κάτι σε Mafia από την RockStar. 3
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. Τετάρτη στις 09:47 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:47 πμ Εάν λέγανε για κάνα RDR3, Manhunt, τότε μάλιστα, GTA λίγο αδιάφορο πια, μεγαλώσαμε νομίζω. Aσε που τα 30 fps trailer μου έδωσε πονοκέφαλο. 5
D.Luffy Δημοσ. Τετάρτη στις 10:33 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:33 πμ Ο φωτισμός ήταν μακράν το πιο εντυπωσιακό στοιχείο των γραφικών στο τρέιλερ. Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει όμως στα cutscenes... στο gameplay μόνο θα φανεί πόσο καλύτερο θα είναι από το 5. Τώρα σε ένα παιχνίδι open world με το μέγεθος του GTA, για να δούμε σοβαρά next gen cloth physics ή physics γενικότερα, χρειαζόμαστε ή πολύ μεγάλο άλμα στις CPU (που στις κονσόλες ειδικά δεν παίζει κάτι τέτοιο) ή να αλλάξει εντελώς η φιλοσοφία προγραμματισμού.. 1
xtrmsnpr Δημοσ. Τετάρτη στις 03:31 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:31 μμ 19 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Τα γραφικά του είναι σχεδόν φωτορεαλισμός, φωτισμοί, shaders, textures είναι αλλού..Το animation είναι παρα πολύ καλό επίσης αλλά είναι αυτό που ΔΕΝ είναι ακόμα εκεί που πρέπει για να πεις φωτορεαλισμός. Καμία σχέση με το V εννοείται και όχι κανένα mod δεν πλησιάζει, εδώ μιλάμε για next-gen υλικό. όχι ρε, ίδιο με το 5 είναι τι να λέμε τώρα 🤡 Ίδια γραφικά, όλα ίδια! (βέβαια κάτσε να βγει κάνα gameplay trailer να δουμε πως θα ναι, γιατί τα τρέιλερς είναι τρέιλερς)
pappous_soulis Δημοσ. Τετάρτη στις 04:14 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:14 μμ Καλό είναι να πηγαίνουμε κάναν οφθαλμίατρο που και που. 4 1 1
Alex21121988 Δημοσ. Τετάρτη στις 04:18 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:18 μμ (επεξεργασμένο) Αυτό που είδαμε στο trailer είναι in game γραφικά, εννοείται πως βοηθάνε τα διάφορα φίλτρα, bokeh κτλ, για να δείξει πιο εντυπωσιακό. Δεν ξέρω αν θα είναι όντως next gen το αποτέλεσμα ή φωτορεαλιστικό όπως λέτε ορισμένοι, σίγουρο θεωρώ πάντως πως θα είναι εντυπωσιακό. Το GTA V συγκριτικά με τα games της εποχής δεν ήταν τόσο μπροστά σε visuals, αλλά πολλές φορές δεν χρειάζεται να επικεντρώνεσαι στο πόσο καλά απεικονίζεται ένα πράγμα αλλά στο σύνολο του. Ε στο σύνολο λοιπόν το GTA V ακόμα και στην PS3 έκδοση έμοιαζε όαση. Πιστεύω πως το ίδιο θα συμβεί και με το GTA VI. Δεν θα είναι το τεχνολογικό άλμα στα games αλλά αυτό που θα προσφέρει στο σύνολο του θα είναι κάτι εντυπωσιακό/μοναδικό. Όπως η Lucia. Έδωσε ένα πλάνο (και όχι μόνο ένα) ο γίγαντας ο σκηνοθέτης. Επεξ/σία Τετάρτη στις 04:24 μμ από Alex21121988
comfuzio Δημοσ. Τετάρτη στις 05:36 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:36 μμ trailer με cutscenes είναι μην τρελενεστε, δεν είναι ingame footage. Δείχνει ωραίο; Ναι. Θα μπορούσε να ήταν καλύτερο; Σαφώς μιας που το επόμενο θα είναι το 2042 και βάλε έτσι όπως το πάνε. Είναι άλμα σε σχέση με το 5 όταν βγήκε; Φυσικά. Είναι άλμα σε σχέση με το 5 enhanced; για μένα όχι. Θέλω γυαλιά; Έκανα προσφατα το τεστ με 9.9/10 το πέρασα, πόσο πιο πάνω βγάζετε και βλέπετε άλματα;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. Τετάρτη στις 09:40 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:40 μμ Δυστυχώς οι devs προσπαθούν να εντυπωσιάσουν με graphs και στο τέλος περιμένεις next-gen hardware και ποσα patches για να παίξεις σωστά το game. Καλο story και gameplay να έχει και ποιος τα χέζει τα graphs. Ποσα games με super fuckin wow graphs στο release τρέχαν άψογα?! Παίζει κανένα. 1
liakinen Δημοσ. Τετάρτη στις 10:00 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:00 μμ Ένα νέο Vice City θα ήθελα εγώ. Από τα trailer που έχουμε δει και τα όποια συμπεράσματα μπορούν να βγουν (αν μπορούν) στα διάφορα φόρουμ τα αρνητικά σχόλια έχουν να κάνουν με τους main characters. 1
7nisiotis Δημοσ. Τετάρτη στις 10:02 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:02 μμ (επεξεργασμένο) On 04/05/2025 at 10:37, nikos5800 said: Οι νέες κονσόλες είναι για 2028 και όχι 2026 👍 δυστυχώς η PC έκδοση θα έρθει μαζί με τις next gen εκδόσεις το 2028,θα πρέπει να περιμένει χωρίς κανέναν λόγο η PC κοινότητα. 2028 με καμία Παναγία. Και θα το δείτε. Περισσότερο διάστημα αναμονής σε σχέση με το ΉΔΗ μεγάλο 2013 με 2020; Οχι. UDNA θα φοράνε και τα τσιπακια αυτά θα είναι έτοιμα από αρχές 2026 μαζί με 7800X3D downclocked. Μελέτησε τα leaked documents από την δικαστική διαμάχη της Microsoft πριν από ένα χρόνο και ένωσε τα hardware release dots. Πρώτη θα ξεκινήσει το χορό η ΜικροΜαλακη και Νοέμβριο 2027 η Sony κλασικά στο ίδιο μοτίβο. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το SoC του PlayStation 6 έχει πλέον "κλειδώσει" σε τελική μορφή και βρίσκεται στη φάση validation testing (δοκιμές επικύρωσης), με τα πρώτα prototype units να αναμένονται εντός του δευτέρου εξαμήνου του 2025. Όσον αφορά το pc release το ΠΟΛΥ σε ένα 6μηνο θα έχει σκάσει. Έπειτα θα ακολουθήσει το ξεζουμισμα του αιώνα με re-release αλα GTA Five. Μην συγκρίνετε την περίοδο 2013 με 2015. Πολλά πια έχουν αλλάξει σ.αυτη την βιομηχανία. EDIT Ας προβώ σε αναδιατύπωση της βραδινής σκέψης μου Προσωπικά δεν καίγομαι για τον τίτλο. Την φάση μου με τα GTA την έκανα στην εποχή τους μέσα 00s και μου έχει φύγει η κάψα. Ακόμα και το Gta v που δάγκωσα το hype μετά την απόλυση απ' το στρατό δεν ασχολήθηκα πολύ.... ΛΟΙΠΟΝ ... απλώς για σκέψη & ανάλυση με βάση τα επίσημα στοιχεία και την τάση της Rockstar / της βιομηχανίας συνολικά. - Το GTA V είχε 19 μήνες καθυστέρηση στο PC, το RDR2 όμως μόνο 13. Η απόσταση κονσολών–PC μικραίνει σταθερά. Για πάμε να δούμε από μια σκοπιά τα δεδομένα: GTA V: Στις αρχέγονες πια κονσόλες PS3/360 (2013) 17 Σεπτεμβρίου ---> PC (2015) 15 Απριλίο ---> ~19 μήνες καθυστέρηση - RDR2: PS4/XB1 (Οκτώβριος 2018) ---> PC (Νοέμβριος 2019) ---> ~13 μήνες καθυστέρηση - GTA Trilogy Remaster: κονσολίδια (Νοέμβριος 2021) = PC ταυτόχρονα αλλά σε προβληματική μορφή + άλλες πλατφόρμες - αυτό με αστεράκι σαν εξαίρεση καθώς ήταν μικρότερο πρότζεκτ, fast food/ετοιμο Σε αυτό προσθέτεις και τη σημασία της PC αγοράς ΣΗΜΕΡΑ (δηλαδή την τελευταία 5ετια), όπου το Steam και η Epic αποφέρουν τεράστια έσοδα – πολύ διαφορετικό σκηνικό από το 2013 ή το 2018! Την δυναμική και ευκολία που προσφέρει το μέσο. Βάλε και την τάση της αγοράς με τα HANDHELD που μπορείς να παίζεις (σχεδόν) τα πάντα εν κινήσει χωρίς την ύπαρξη ενός "μεγαλύτερου" PC όπου απαιτείται πρίζα διαθέσιμη και στατικότητα. Εν κατακλείδι Από 6 μήνες το λιγότερο έως 9 το περισσότερο. Αν το GTA VI βγει στις κονσόλες Μάιο 2026 (delay ξανά δεν φαντάζει πολύ πιθανό σενάριο, ποτέ δε ξέρεις), η Rockstar έχει δύο λογικά χρονικά παράθυρα: είτε μέσα στον Νοέμβριο - Δεκέμβριο 2026, ώστε να πιάσει την εορταστική περίοδο, είτε Φεβρουάριο–Μάρτιο 2027 για να το συμπεριλάβει στο οικονομικό έτος 2027 (που κλείνει 31 Μαρτίου). Και τα δύο είναι απολύτως ρεαλιστικά και συμβατά με το πώς κινείται η εταιρεία τα τελευταία χρόνια. Έπειτα τέλος εκείνης της χρονιάς, Νοέμβριο θα σκάσουν και οι νέες κονσόλες (εκτός και η Πράσινη ξεκινήσει όπως είχε διαρρεύσει στα έγραφα της δικαστικής διαμάχης ΠΡΏΤΗ) - ΑΡΑ νέα έκδοση για τα νέα κονσολομηχανήματα. Δηλαδή έως τώρα 3Πλο όφελος Άρα δεν είναι θέμα προβλέψεων στο κενό, αλλά εκτίμηση με βάση την ιστορική συμπεριφορά της εταιρείας και τα οικονομικά της κίνητρα. Θεωρώ ότι δεν θα αργήσει η διάθεση στο pc σε σημείο παράνοιας. Φυσικά όποιος είναι λυσσασμένος δικαίωμα του ή τρέλα του, καπρίτσιο ή και γω δε ξέρω τι να πάρει κονσόλα - αν δεν έχει - για να το παίξει. Επεξ/σία Πέμπτη στις 01:32 μμ από 7nisiotis 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα