Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Σας ευχαριστώ πολύ, να είστε πάντα καλά. Τώρα είμαι σε αναμονή του ψυγειοκαταψύκτη Smeg όταν τον παραλάβω θα ποστάρω φώτο. Σας ευχαριστώ 6 ώρες πριν, phanispal είπε Δεν είναι πολύ πιο χαμηλά απ' τον πάγκο; Ναι δυστυχώς είναι έτσι ο νεροχύτης με το ντουλάπι, δεν μπορώ να κάνω κάτι, αλλά οκ λεπτομέρειες σε γενικές γραμμές 5 ώρες πριν, vamvakoolas είπε εγω αυτο που παρατηρησα ειναι οτι εχει περιστροφικους διακοπτες για τη κεραμεικη εστια....λιγο old school το 2024 αλλα περι ορεξεως... Ναι είναι της ''παλιάς'' σχολής, λόγω retro σχεδιασμού, έχω δεί Bosch κτλ έχουν πολύ μοντέρνο ντιζάιν, αλλά θέλω να την συνδιάσω με το Smeg. Θέλω να δώσω στο σπίτι Ιταλική φινέτσα... Είμαι και Μίλαν
bill999r Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 30 λεπτά πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε δυστυχώς είναι έτσι ο νεροχύτης με το ντουλάπι, δεν μπορώ να κάνω κάτι Μπορείς να βάλεις βάση κουζίνας από κάτω κ να έρθει ακριβώς. https://www.kotsovolos.gr/household-appliances/cookers/aksesouar-kouzinwn/036410-roller-βάση-κουζίνας-τετράγωνη
archimidis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Έχω αντίστοιχη la germania με γκάζι. Το πόδι κάτω ρυθμίζει το ύψος για κάποια λίγα εκατοστά. Το έχεις ρυθμίσει στο μέγιστο ; Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2024 από archimidis
Maurikycli Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 2 ώρες πριν, archimidis είπε Έχω αντίστοιχη la germania με γκάζι. Το πόδι κάτω ρυθμίζει το ύψος για κάποια λίγα εκατοστά. Το έχεις ρυθμίσει στο μέγιστο ; Είσαι ευχαριστημένος; Είναι με φούρνο αερίου;
sofiathereal Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Τα προϊόντα που λες δεν είναι made in germany, αλλά assembly in Germany. Και αντίστοιχα italy. Με εκτίμηση. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2024 από sofiathereal
kage Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) με τοσα χιλιαρικα π ξοδεψες νομιζα οτι θα εβλεπα κ κουζινα καπως ετσι Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2024 από kage 1
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 13 ώρες πριν, sofiathereal είπε Τα προϊόντα που λες δεν είναι made in germany, αλλά assembly in Germany. Και αντίστοιχα italy. Με εκτίμηση. Made in Italy έγραφε η κούτα απ'εξω
archimidis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 20 ώρες πριν, Maurikycli είπε Είσαι ευχαριστημένος; Είναι με φούρνο αερίου; Σε γενικές γραμμές ναι. Και από ποιότητα. Εξάλλου δεν υπάρχουν αρκετά πράγματα να χαλάσουν. Πρέπει φυσικά να μάθεις τον τρόπο που ψήνει. Κυρίως για κέικ και ζύμες. Αν θα έπαιρνα παλι ναι αλλά ίσως πιο ακριβό μοντέλο. Ιδανικά ο φούρνος να έχει αέριο πάνω κάτω. Ο δικός μου έχει αέριο κάτω και γκριλ πάνω. 1
Maurikycli Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 4 ώρες πριν, archimidis είπε Αν θα έπαιρνα παλι ναι αλλά ίσως πιο ακριβό μοντέλο. Ιδανικά ο φούρνος να έχει αέριο πάνω κάτω. Ο δικός μου έχει αέριο κάτω και γκριλ πάνω. Spoiler Eυχαριστώ. Από όσο έχω ψάξει βλέπω ότι δεν μπορεί να δουλέψει ταυτόχρονα γκριλ αερίου με ανοιχτό τον κάτω καυστήρα. Σε εσένα ανάβει ταυτόχρονα το ηλεκτρικό γκριλ με τον κάτω καυστήρα; Επιπλέον στη λειτουργία του γκριλ αερίου πρέπει να μπαίνει σε ανάκληση η πόρτα;
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Ηρθε το SMEG αλλά... μου έφαγαν 100€ οι μεταφορείς... το κατάγγειλα στον Κωτσόβολο και θα διερευνθεί το θέμα. Τους μέτρησα 1510€(είχα δώσει 900€ προκαταβολή στο κατάστημα) λένε ΟΚ φεύγουν κ γυρίζουν σε 10΄' λέει λάθος τα χρήματα ειναι 1410, τα μετράω λέω μα πως, και τους έδωσα άλλα 100, κατάλαβα ότι με έπαιξαν, αλλά δεν ρισκάρω να φάω καμιά μαχαιριά απ'τον οποιονδήποτε για 50-100€, αλλά αν τα είχε ανάγκη ας μου έλεγε φίλε μου πεινάνε τα παιδιά μου δως μου σε παρακαλώ ένα 50αρικο, ντροπή πραγματικά.
vamvakoolas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 εκτος απο παναθηναικος και ποδηλατης; βλεπω το rainbow jersey πρωταθλητη
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε εκτος απο παναθηναικος και ποδηλατης; βλεπω το rainbow jersey πρωταθλητη πρώην ποδηλάτης φίλε μου, πλέον 45αρης με σακατεμένη μέση με αποτυχημένη σπονδυλοδεσία κ αφού περπατάω είναι ευλογία... αλλά έχω τεράστια αγάπη για την ποδηλασία.. Α είμαι και Μίλαν, θα βάλω το αυτοκόλλητο επάνω🙂
phanispal Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Άσχετο, αυτοί οι μεταφορείς τόσο παλιόφατσες είχαν και τους κέρασες κατοστάρικο; Εκτός κι αν δεν τα μέτρησες μπροστά τους, που και πάλι πρέπει πρωτίστως εκείνοι να τα μετρήσουν. Εγώ σαν μεταφορέας ακόμα κι αν όντως είχα πάρει λιγότερα δε θα είχα τα μούτρα να γυρίσω να τα ζητήσω, ας έλειπαν απ' το παιδί μου, δικό μου λάθος θα ήταν. Αν όντως τα μέτρησες μπροστά τους και το δέχτηκαν, έπρεπε να πάρεις τηλέφωνο το κατάστημα να τους εξηγήσεις την κατάσταση.
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, phanispal είπε Άσχετο, αυτοί οι μεταφορείς τόσο παλιόφατσες είχαν και τους κέρασες κατοστάρικο; Εκτός κι αν δεν τα μέτρησες μπροστά τους, που και πάλι πρέπει πρωτίστως εκείνοι να τα μετρήσουν. Εγώ σαν μεταφορέας ακόμα κι αν όντως είχα πάρει λιγότερα δε θα είχα τα μούτρα να γυρίσω να τα ζητήσω, ας έλειπαν απ' το παιδί μου, δικό μου λάθος θα ήταν. Αν όντως τα μέτρησες μπροστά τους και το δέχτηκαν, έπρεπε να πάρεις τηλέφωνο το κατάστημα να τους εξηγήσεις την κατάσταση. μπροστά τους τα μέτρησα 100, 200, 300 κτλ έως 1510 και είπαν οκ, 10' μετά γύρισαν και είπαν γελώντας ότι ειναι 1410, δεν ξέρω αιφνιδιάστηκα μπήκαν μέσα στο σπίτι έτσι τέσπα όπως μπήκαν και δεν ηξερα τι να κάνω μου τα δινει λέει μέτρα 1410 είναι τα μέτρησα βλέπω λιγότερα λέω αυτοί αφαίρεσαν τα 100 κ μου λένε μπούρδες αλλά ψιλοφοβήθηκα που να ξέρω εγώ αν αυτοί είχαν κάνα μαχαίρι κτλ τόσα γίνονται
Maurikycli Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Σε λίγο θα παραλαμβάνουμε με action camera στο κεφάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα