Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια εχθες ενω δουλεύε κανονικα ολη μερα ηθελα να κατεβασω σε 1η σκαλα κ δεν πατιοταν  τπτ κ απο τοτε αναβοσβηνει η οθονη.καμια υποψια να κοιταξω μονος μ μεχρι να βρω μαστορα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για αρχή εγώ θα την έβγαζα από τον μπρίζα, θα την άφηνα για λίγο εκτός και μετά θα την άναβα ξανά, ίσως μπλόκαρε αν την είχες πολλές ώρες αναμμένη.

Στην οθόνη που αναβοσβήνει δες μήπως γράφει κάπου error με ένα αριθμό από δίπλα.

Επεξ/σία από Kostas Savvidis
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, soundou είπε

καλημερα παιδια εχθες ενω δουλεύε κανονικα ολη μερα ηθελα να κατεβασω σε 1η σκαλα κ δεν πατιοταν  τπτ κ απο τοτε αναβοσβηνει η οθονη.καμια υποψια να κοιταξω μονος μ μεχρι να βρω μαστορα?

Ποιο μοντέλο είναι ? Έχει καθαριστεί πρόσφατα σωστά ; Βγάζει alarm ή κάποιο κωδικό ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, soundou είπε

Χωρίς να γράφεις το μοντέλο της σόμπας, πως θα σου πει κάποιος πως να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα; 

Δημοσ.

ειναι η paladio ιταλικη.εκανα με την μπριζα μ βγαζει blackout γραφει για μερικά δευτερόλεπτα κ ξανα σβηνει η οθονη αν παταω συνεχεια ανοιγει για λιγο η οθονη κ ξανα σβηνει μετα. 

Δημοσ.

Την ίδια σόμπα έχουμε, στο φυλλάδιο της διαβάζω ότι το alarm black out σημαίνει διακοπή ηλεκτρικής τροφοδοσίας, μήπως κόπηκε κάπου το καλώδιο, ή δεν είναι σωστά κουμπωμένο στην σόμπα;

Δημοσ.

αυτο το γραφει γτ ενω δούλευε το εβγαλα απο μπριζα αφου δεν πατιοταν τπτ κ στην τελικη εχει κολησει εκει στο black out κ μετς σβηνει η οθονη.εχει καποιο κουμπι συνδιασμο να κανω reset?

Δημοσ.

Εγώ όταν κολλάει την κάνω επανακίνηση από το κουμπί ON/OFF, ή αλλιώς την βγάζω από την μπρίζα για λίγο, δεν ξέρω κάποιον άλλο συνδυασμό κουμπιών για reset.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...