StamTheMan Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, baspav είπε Από τα συμφραζόμενα και το screenshot καταλαβαίνει κανείς πως ο αλγόριθμος του facebook απενεργοποίησε προσωρινά τη δυνατότητα συναλλαγής με το fb marketplace γιατί θεώρησε πως πουλάς σαν επαγγελματίας και όχι σαν καταναλωτής πράγμα που απαγορεύεται από τον κανονισμό του. Έχει το Meta Business γι' αυτό το σκοπό και σε καλεί έμμεσα να πας εκεί. Γνωρίζω και άλλους που το έκανε ενώ δεν είναι πωλητές/μεταπωλητές οπότε σίγουρα κάνει και λάθη. Πως θα το επαναφέρετε τώρα δε ξέρω. Ίσως στο "βοήθεια και υποστήριξη", "αναφορά προβλήματος"; Λέει προσωρινά απενεργοποιημένο οπότε ίσως υπάρχει κάποιος τρόπος. Οχι,βλακειες ειναι αυτα που γραφει,μου μπλοκαρε 2 καινουργια προφιλ. Δεν ψαχνουμε λυσεις,τα εχουμε ψαξει ΟΛΑ,οτι δε μπορεις να φανταστεις,δεν ειναι καινουργιο το προβλημα ρε συ. Απλα βγηκε ενας,πεταξε ενα "ξεκολλησε" και ψαχνουμε να βρουμε τι αλλαξε. 9 ώρες πριν, poulinos είπε δεν εχω screenshot αφου εφτιαξε αλλα βλεπω οτι εσενα εχει αιτιολογια ηδη γιατι δεν σε αφηνει.εμενα δεν ειχε και ηταν αοριστο Ναι μωρε,το ξερω,για τους αλλους λεω,μπας και δουν εδω τα νεα και πριν πατησουν για request βγαλουν ενα SS. Θελω να το ανεβασω και σε ενα καναλι στα social που ανεβαζω αυτες τις μερες,αλλα θελω να εχω και το screenshot. Θα βοηθησει πολλους που το εχουν παρατησει. Σε εμενα παντως,σε 2 προφιλ,δεν εχει βγαλει ακομα το request review.
poulinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου On 29/09/2025 at 10:57, StamTheMan said: Οχι,βλακειες ειναι αυτα που γραφει,μου μπλοκαρε 2 καινουργια προφιλ. Δεν ψαχνουμε λυσεις,τα εχουμε ψαξει ΟΛΑ,οτι δε μπορεις να φανταστεις,δεν ειναι καινουργιο το προβλημα ρε συ. Απλα βγηκε ενας,πεταξε ενα "ξεκολλησε" και ψαχνουμε να βρουμε τι αλλαξε. Ναι μωρε,το ξερω,για τους αλλους λεω,μπας και δουν εδω τα νεα και πριν πατησουν για request βγαλουν ενα SS. Θελω να το ανεβασω και σε ενα καναλι στα social που ανεβαζω αυτες τις μερες,αλλα θελω να εχω και το screenshot. Θα βοηθησει πολλους που το εχουν παρατησει. Σε εμενα παντως,σε 2 προφιλ,δεν εχει βγαλει ακομα το request review. δυστυχως και εγω δεν κρατησα καποιο ss.απλα ειδα κατι παραπανω που δεν ξερω αν ηταν το ιδιο με αυτο που εγραψαν πιο πανω και το εκανα.δεν βιαζομουν οποτε δεν το ειχα ψαξει και παραπανω αν δηλαδη απο pc βγαζει κατι διαφορετικο απο οτι με το κινητο.μου ειχαν πει μεχρι και να κατεβασω την εφαρμογη για να δω αν απο εκει δινει κατι διαφορετικο.προς ωρας ακομα ανοιχτο το profile. 1
StamTheMan Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Μεχρι προχθες,οταν πατουσα να μπω στο μαρκετ,με εκανε αναδρομολογηση σε αλλο λινκ και μου πεταγε μηνυμα οτι δεν ειναι διαθεσιμο. Τωρα απλα μου βγαζει το παρακατω,χωρις να αλλαξει το URL και εχει προστεθει το "συνεχεια",κατι που ειναι θετικο,δειχνει οτι ασχολουνται πλεον. Οταν πατας στο "συνεχεια" , σε παει στο "status". Το κακο ειναι οτι ακομα δεν εμφανιζεται η επιλογη για να ζητησω ελεγχο. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου από StamTheMan
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 41 minutes ago, StamTheMan said: Μεχρι προχθες,οταν πατουσα να μπω στο μαρκετ,με εκανε αναδρομολογηση σε αλλο λινκ και μου πεταγε μηνυμα οτι δεν ειναι διαθεσιμο. Τωρα απλα μου βγαζει το παρακατω,χωρις να αλλαξει το URL και εχει προστεθει το "συνεχεια",κατι που ειναι θετικο,δειχνει οτι ασχολουνται πλεον. Οταν πατας στο "συνεχεια" , σε παει στο "status". Το κακο ειναι οτι ακομα δεν εμφανιζεται η επιλογη για να ζητησω ελεγχο. αν πουλας απειρα πραγματα μην περιμενεις να στο ανοιξουν.
StamTheMan Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, poulinos είπε αν πουλας απειρα πραγματα μην περιμενεις να στο ανοιξουν. Ρε,εχει γινει το ιδιο σε 3 προφιλ. Το 1 ηταν καινουργιο,2 μερες το ειχα. 1
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Δημοσ. 9 Οκτωβρίου On 08/10/2025 at 13:07, StamTheMan said: Ρε,εχει γινει το ιδιο σε 3 προφιλ. Το 1 ηταν καινουργιο,2 μερες το ειχα. κατεβασε tor browser ωστε να φαινεται οτι εισαι απο αλλη χωρα. το λεω μην διαβαζει κατι και συσχετιζει τα accounts σου.εμενα δεν μου βγαζε αιτιολογια.ισως για αυτο μου το ανοιξαν.δεν φαινοταν καν να εχω κανει κατι παραξενο.
Pr3D@t0R Δημοσ. Κυριακή στις 08:24 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:24 πμ Έκανα αίτημα (πάλι) από το κινητό για επανεξέταση και μου ανακάλεσαν τον αποκλεισμό από το marketplace.
poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 12:13 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:13 μμ 3 hours ago, Pr3D@t0R said: Έκανα αίτημα (πάλι) από το κινητό για επανεξέταση και μου ανακάλεσαν τον αποκλεισμό από το marketplace. μια χαρα.μαλλον το ai τους συστημα ειναι της πλακας.και το χειροτερο δεν ειναι αυτο.το χειροτερο ειναι οτι δεν βρισκεις κανεναν να μιλησεις ,που να στειλεις κτλ On 08/10/2025 at 14:07, StamTheMan said: Ρε,εχει γινει το ιδιο σε 3 προφιλ. Το 1 ηταν καινουργιο,2 μερες το ειχα. και το ξαναγραφω. φτιαξε νεο Profile με tor browser για να φαινεται οτι εισαι απο το εξωτερικο ωστε να μην μπορει να συσχετιστει με το παλιο σου account μηπως ετσι την γλυτωσεις.εκτος αν κραταει καποιο hardware id.
StamTheMan Δημοσ. Κυριακή στις 03:03 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 03:03 μμ 2 ώρες πριν, poulinos είπε και το ξαναγραφω. φτιαξε νεο Profile με tor browser για να φαινεται οτι εισαι απο το εξωτερικο ωστε να μην μπορει να συσχετιστει με το παλιο σου account μηπως ετσι την γλυτωσεις.εκτος αν κραταει καποιο hardware id. Δεν εχει να κανει. Ειχα κανει και 4ο την ιδια μερα και εχει γλυτωσει μεχρι τωρα. Δεν καταλαβαινω γιατι το ξαναλες ομως,δεν εχω γραψει κατι εγω. For the record,μου εβγαλε προχθες το κανονικο προφιλ να κανω αιτημα για επανεξεταση και μου το απερριψε μετα απο λιγα λεπτα. Στο δευτερο προφιλ δεν εχει βγαλει ακομα κουμπι για αιτημα επανεξετασης. Να τονισω οτι στο κανονικο προφιλ δε μου εβγαζε το κουμπι οσο εμπαινα απο browser μεσω PC. Οταν μπηκα μεσω εφαρμογης το βρηκα.
poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 03:10 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:10 μμ 5 minutes ago, StamTheMan said: Δεν εχει να κανει. Ειχα κανει και 4ο την ιδια μερα και εχει γλυτωσει μεχρι τωρα. Δεν καταλαβαινω γιατι το ξαναλες ομως,δεν εχω γραψει κατι εγω. For the record,μου εβγαλε προχθες το κανονικο προφιλ να κανω αιτημα για επανεξεταση και μου το απερριψε μετα απο λιγα λεπτα. Στο δευτερο προφιλ δεν εχει βγαλει ακομα κουμπι για αιτημα επανεξετασης. Να τονισω οτι στο κανονικο προφιλ δε μου εβγαζε το κουμπι οσο εμπαινα απο browser μεσω PC. Οταν μπηκα μεσω εφαρμογης το βρηκα. ειχα ενα account στο Fb.καποια στιγμη παλια εφτιαξα δευτερο account. μετα απο λιγα λεπτα μου το εκλεισαν σαν να εβλεπαν οτι απο την ιδια ip εβγαιναν 2 account.ή απο καποιο χαρακτηριστικο του browser,υπολογιστη. δεν μιλαω για marketplace αλλα ως account.Οποτε επειδη ειπες οτι σου εκαναν 2-3 account ban μπορει με καποιο τροπο να συσχετιζονται μεταξυ τους.οποτε για αυτο σου ειπα κατεβασε ενα Tor browser ωστε να φαινεται αλλος browser συν οτι μπαινεις απο αλλη χωρα για να δεις αν θα την γλυτωσει. ps. Δεν καταλαβαινω γιατι το ξαναλες ομως,δεν εχω γραψει κατι εγω. -> Δεν ειπα οτι εγραψες κατι.απλα σου εξηγω γιατι σου ειπα να δοκιμασεις tor browser.
baspav Δημοσ. Κυριακή στις 04:09 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:09 μμ Ας μας πει κάποιος -αν θυμάται- τι ακριβώς πάτησε και του έβγαλε επανεξέταση του θέματος γιατί δεν το βρίσκω στον 3ο λογαριασμό που έχω. Στον 2ο το έκανα και μου το άνοιξαν (αν και μου έστειλαν μια κουφή ιδιοποίηση σήμερα ότι παρατηρούν αυτοματοποιημένη δραστηριότητα στο λογαριασμό να αλλάξω κωδικό αλλιώς θα μου περιορίσουν τον λογαριασμό!!)
StamTheMan Δημοσ. Κυριακή στις 04:13 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 04:13 μμ 1 ώρα πριν, poulinos είπε ps. Δεν καταλαβαινω γιατι το ξαναλες ομως,δεν εχω γραψει κατι εγω. -> Δεν ειπα οτι εγραψες κατι.απλα σου εξηγω γιατι σου ειπα να δοκιμασεις tor browser. Το λεω γιατι ειπες "και το ξαναγραφω " και με εκανες παραθεση, ενω δεν ειχα γραψει κατι στη συζητηση ενδιαμεσα
poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 04:27 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:27 μμ 13 minutes ago, StamTheMan said: Το λεω γιατι ειπες "και το ξαναγραφω " και με εκανες παραθεση, ενω δεν ειχα γραψει κατι στη συζητηση ενδιαμεσα για να το δοκιμασεις το εγραψα μηπως και με αυτον τον τροπο δεν σου banaroun τα accounts.το εγραψα γιατι οπως ειπα πιο πανω ειχε τυχει να φτιαξω account απο τον ιδιο browser και σε 10 λεπτα το account χαιρετισε 19 minutes ago, baspav said: Ας μας πει κάποιος -αν θυμάται- τι ακριβώς πάτησε και του έβγαλε επανεξέταση του θέματος γιατί δεν το βρίσκω στον 3ο λογαριασμό που έχω. Στον 2ο το έκανα και μου το άνοιξαν (αν και μου έστειλαν μια κουφή ιδιοποίηση σήμερα ότι παρατηρούν αυτοματοποιημένη δραστηριότητα στο λογαριασμό να αλλάξω κωδικό αλλιώς θα μου περιορίσουν τον λογαριασμό!!) το να αλλαξεις κωδικο ειναι το πιο ευκολο,κατα τα αλλα δοκιμασε και απο browser σε Pc και απο κινητο να δεις αν αλλαζει κατι.μεχρι και με την εφαρμογη θα μπορουσες να δεις.ικανοι ειναι να βλεπεις αλλα πραγματα σε καθε περιπτωση
mikelos Δημοσ. Δευτέρα στις 10:01 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:01 πμ Και σε εμενα τα ιδια, το 3ο προφιλ το εκλεισαν με 2 αγγελίες.......Στο 4ο πλεον το εχω 3 μήνες αλλα χωρίς ουτε μια αγγελία. Να ξέρετε οτι οτι αγγελία ανεβάζεις στο Vendora αυτόματα μπαίνει στο marketplace.Μάλλον εχουν κανει καποιο ειδος συμφωνίας..........Οταν κάνεις αίτηση για επανέλεγχο σε ρωτά γιατί την κάνεις.......Αν ειναι πωλητής καταναλωτικων αγαθών, οτι δεν είσαι κατάστημα και κατι αλλο ασχετο που δεν το θυμάμαι......Σε αναμονή απάντησης και εγω 1 λεπτό πριν, mikelos είπε Και σε εμενα τα ιδια, το 3ο προφιλ το εκλεισαν με 2 αγγελίες.......Στο 4ο πλεον το εχω 3 μήνες αλλα χωρίς ουτε μια αγγελία. Να ξέρετε οτι οτι αγγελία ανεβάζεις στο Vendora αυτόματα μπαίνει στο marketplace.Μάλλον εχουν κανει καποιο ειδος συμφωνίας..........Οταν κάνεις αίτηση για επανέλεγχο σε ρωτά γιατί την κάνεις.......Αν ειναι πωλητής καταναλωτικων αγαθών, οτι δεν είσαι κατάστημα και κατι αλλο ασχετο που δεν το θυμάμαι......Σε αναμονή απάντησης και εγω Δεν πρόλαβα να σας γράψω και μου το που μπηκα στο αρχικό προφιλ με ρώτησε αν θέλω να βλέπω αγγελίες απο marketplace και vendora......πάτησα ναι και ολα οκ, ειμαι πλεον 👍 1
StamTheMan Δημοσ. Δευτέρα στις 11:11 πμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 11:11 πμ 18 ώρες πριν, poulinos είπε ικανοι ειναι να βλεπεις αλλα πραγματα σε καθε περιπτωση Αυτο γινεται. Απο browser δε μου εβγαζε επιλογη για επανεξεταση. Μπηκα απο το app και τη βρηκα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα